Sådan foregår Magento 2 opgraderingen

Udgivet: January 31, 2019
Senest opdateret: November 17, 2021

Hvis bare en opgradering var så let som at trykke på en knap. Det er bare sådan, at den egentlige eksekvering af den opgradering du har planlagt, baseret på dine overvejelser ovenfor, er en helt tredje proces igen. Du får brug for en partner med den rette viden, uddannelse og erfaring.

Hos 1902 Software har vi et in-house team af certificerede Magento-udviklere med masser af erfaring med at opgradere fra Magento 1 til 2. Faktisk har vi opbygget viden om og arbejdet med Magento 2, siden det blev lanceret tilbage i 2015. Vi har også en ligetil og gennemskuelig opgraderingsmetode, som du kan læse om her.

Ikke alene hjælper vi virksomheder med at udføre deres opgraderingsplaner. Vi samarbejder også med dig helt fra starten: Vi hjælper med at vurdere systemet, finde Magento 2-versionerne af dine nuværende udvidelser eller lignende alternativer, vi udvikler specialløsninger, der ikke findes på markedet, og vi hjælper endda med træningen af dit team i brugen af det nye system.

Du får en dedikeret projektleder, som vil arbejde sammen med dig lige fra starten, tage et kig på hvordan din webshop er sat op, for at tage bestik af hvor kompliceret opgraderingsprocessen bliver, og så guide dig igennem hele processen. Du vil også få samme projektleder og udviklingsteam i post-projekteringsfasen med support og vedligehold, efter din nye Magento 2 webshop er lanceret.

Uanset om du kun lige er begyndt at overveje at opgradere til Magento 2, eller om du allerede er halvejs gennem planlægningen, så hjælper vi dig med at komme gennem besværet, som denne proces som regel medfører, og guider dig skridt for skridt hele vejen.

Læg en besked vha. kontaktformularen nedenfor, og så tager vi kontakt inden for 24 timer, eller læs mere om hvordan du kan komme i gang med dit projekt hos 1902 Software.