Min-Mave DK Pampers

2013

Projekttype: WordPress & PHP, Designopgaver

Udvikling, support, og hjælp til design

Kunde siden: 2013

“Gennem de seneste par år har vi måtte konstatere, at en større del af vores trafik er forsvundet fra det traditionelle web og over på mobile platforme. Derfor valgte vi at tage skridtet og lave et responsive website, så de besøgende på Min-Mave nemmere ville kunne bruge sitet samt dens forum, uanset om de sidder ved computeren, ammer eller er ude at gå tur med barnevognen.

Vi har tidligere, med tilfredshed, arbejdet med 1902 på mindre projekter, så valget var ganske enkelt. Efter at have snakket projektet overordnet igennem fik vi et estimat og designskitser, som passede ind på et nyt og moderne site, men som stadig bibeholdte følelsen fra det gamle site.

Kontakten og den daglige opfølgning har fungeret suverænt, og man mærker egentlig ikke, at projektet laves på den anden side af kloden og i en helt anden tidszone. Resultatet er både vi og vore brugere meget tilfredse med.

Der skal altså lyde stor ros til hele teamet og ikke mindst til projektlederen Jerome, som både er meget behagelig, kommunikativ og bestemt ikke uden humor, hvilket gør det hele meget sjovere.”

Thomas Vedel Larsen

https://www.min-mave.dk/

preview-min-mave-boern-pampers

Se flere projekter