Miranova

2020

Projekttype: WordPress & PHP

Design, udvikling, installation, support, grafisk design

Kunde siden: 2011

“Vi er rigtig glade for samarbejdet med 1902, de har lavet nogle rigtig flotte og funktionelle hjemmesider til os (miranova.dk og finansrevolutionen.dk), og de har hjulpet os med visitkort og andet grafik til print materialer, blandt andet et rigtig flot Power Point tema.

Vi har løbende udviklet og ændret, både på grafikken og på funktionaliteten på vores hjemmesider, og har hele vejen været rigtig glade for samarbejdet. Tidsforskellen har aldrig været et problem, hvis vi sender en opgave afsted om morgnen eller formiddagen, så har vi oplevet at små grafiske opgaver er blevet løst og vi har fået resultatet allerede den samme dag, meget overbevisende og meget hurtigt. Andre gange sender vi en opgave afsted om eftermiddagen, og resultatet ligger gerne klar om morgenen dagen efter.

Vi er også blivet udfordret på vores ønsker, og det er rigtig dejligt at der har været sparring, det har helt sikkert ført til et bedre resultat i sidste ende.

Vi fortsætter vores samarbejde med 1902, selv om der i øjeblikket ikke er så meget at lave, så sender vi stadig opgaver afsted en gang i mellem, og vi er fortsat meget glade for resultaterne og den hurtige levering.”

Se flere projekter