Det vi kan

We get IT done – Design-, udviklings- og supportløsninger der dækker dine digitale behov inden for webshops, hjemmesider, mobilapps og udvikling af skræddersyet software.

Vi bygger velfungerende webshops – Online butikker, optimeret med konvertering for øje ved hjælp af best practices inden for webudvikling og UI/UX design.

Lær mere om vores webshop ydelser »

Vi skaber hjemmesider, der understøtter din digitale strategi, og optimerer desuden hastighed, performance, brugeroplevelse og teknisk SEO.

Vi udvikler skræddersyede løsninger, der opfylder særlige virksomhedskrav, som ikke opfyldes af “hyldevare-systemerne” – lige fra kundeorienterede mobilapps til intern virksomhedssoftware.

Lær mere om vores skræddersyet software ydelser »

Det vi tilbyder

Med den brede vifte af services vi tilbyder, behøver du ikke gå gennem processen med at finde og onboarde en ny IT leverandør, hver eneste gang du har brug for nye løsninger til at imødekomme dine voksende opgaver.

Vi udvikler digitale løsninger, lige fra små tilføjelser eller plugins til komplette virksomhedssystemer, webshops og apps.

Vores projektledere og udviklere har flere års erfaring på deres områder samt praktisk viden om, hvad der virker og ikke virker, baseret på de mere end 1000 projekter vi har lavet siden 1998.

Best practices inden for udvikling, inkl. teknisk SEO, hastighed, performance, UX og optimering af konverteringspotentialet er indbygget som standard i alt hvad vi laver. Og vi holder konstant øje med metoder til at gøre ting hurtigere eller smartere, hvilket gør vores kunder i stand til at spare på omkostninger i det lange løb, ud over de lavere timepriser.

Vi tilbyder grafisk design af UI/UX, logo og branding, deraf afhængigt marketingsmateriale, illustrationer, animationer, videoredigering og tryksager..

Vores designs balancerer fire vigtige faktorer: Brugbarhed, brandidentitet, konvertering og visuel appel. Vi fokuserer særligt på en gnidningsfri kundeoplevelse ved at designe UX, der rent faktisk konverterer. For at opnå dette tager vores in-house designere og testere certificeringskurser i UI/UX-optimering, de studerer trends inden for web- og appdesign og lader sig inspirere af de allerbedste på området.

Når et projekt er afsluttet, yder vi efterfølgende support og vedligehold, som varetages af det samme team, som stod for udviklingen til at begynde med, og ikke et “B-hold”. Vi tager os af de daglige opgaver for at sikre, at dit system altid kører bedst muligt, såvel som at vi tager hånd om sikkerhedspakker og systemopgraderinger, så vi er sikre på at systemet er sikkert og up-to-date, og at det fungerer med de nyeste browsere.

Vi overtager også gerne eksisterende systemer med henblik på optimering og support, hvor vi foretager de nødvendige justeringer for at optimere dit systems SEO, UX og ydelse – uden at der brug for at starte helt forfra.

Få vores prisliste

Hvorfor vælger kunderne 1902?

Her er nogle af årsagerne til det succesfulde samarbejde, vi har haft med vores mange kunder gennem mere end 20 år. Læs flere af vores kunders anmeldelser på Google.

“De reagerer hurtigt på vores udfordringer og løser supportopgaver til perfektion. Selvom vi befinder os i to forskellige lande, er kommunikation slet ikke noget problem.”Crossoutfit.dk

“Kontakten og den daglige opfølgning har fungeret suverænt, og man mærker egentlig ikke, at projektet laves på den anden side af kloden og i en helt anden tidszone."– Min-mave ApS

“Kommunikationen er probemfri og resultaterne er helt som vi havde håbet på – Tommel op.”Nine Eyewear

"Projekter leveres altid til tiden og er altid af høj kvalitet. Helt sikkert det bedste burau til webdesign og implementering.” – Penneo

"De er nemme at arbejde med, kompetente og leverer til tiden. Selvom vi er tusinder af kilometer fra hinanden (+ der er en tidsforskel), får de alligevel alting til at køre med en høj grad af fleksibilitet. De er akkurat lige så kompetente som store softwarevirksomheder, men tilbyder et mere smidigt mindset end man er vant til.” – Ferring Pharmaceuticals v.v.

"Tempoet og kvaliteten af deres arbejde har været intet mindre end blændende. En kort e-mail fra vores side kan resultere i en feature, der er oppe og allerede kører senere samme dag, og ingen spørgsmål står ubesvaret tilbage." – The Royal Adelaide Show

"1902 følger ikke blot vores design perfekt ned til sidste pixel, men byder ind med anbefalinger og forslag til forbedring af skalerbarhed, navigation, anvendeligheden af back-end og den overordnede brugeroplevelse.” – Propellos

"Ud over at komme i mål med vores udviklingsopgaver, har 1902-teamet konstant øget værdien for os ved at byde ind med værdifuld indsigt og forslag til forbedringer.” – Ekka

"Kontakten til vores projektleder har været gnidningsfri og konstruktiv. De forstod vores behov og anbefalede alternative tekniske løsninger ... og 9 ud af 10 gange ramte de rigtigt med det samme.” – HB-Care

"1902 Software lægger deres anbefalinger og gode ideer på bordet hele vejen gennem projektet, og på denne måde sikres man hele tiden den bedste løsning af hver opgave.”Laterr

Bliv ringet op af Peter inden for 24 timer og få en uforbeholden samtale om dine behov