Vores ydelser

Vi tilbyder design-, udviklings- og supportløsninger, der dækker dine digitale behov inden for webshops, hjemmesider, mobilapps og udvikling af skræddersyet software.

Vi laver også grafisk design og software-reviews (tjek af kildekode, system, teknisk audit, teknisk SEO og hastighedsoptimering, gennemgang af funktionalitet, UI/UX og design osv.).

Nedenunder kan du læse mere om vores processer, og hvad vi laver.

Vi udvikler digitale løsninger, lige fra små tilføjelser eller plugins til komplette virksomhedssystemer, webshops og apps.

Vores projektledere og udviklere har flere års erfaring på deres områder samt praktisk viden om, hvad der virker og ikke virker, baseret på de mere end 1200 projekter vi har lavet siden 1998.

Best practice inden for udvikling, inkl. teknisk SEO, hastighedoptimering, performance, UX/UI og konverteringsoptimering er en fast del af alt, vi laver.

Desuden holder vi konstant øje med metoder til at gøre dine processer og systemer hurtigere eller smartere. Det, sammen med vores lavere timepriser, gør vores kunder i stand til at spare på omkostninger i det lange løb.

Vores design balancerer fire vigtige faktorer: brugbarhed, brandidentitet, konvertering og visuel tiltrækning.

Vi fokuserer særligt på en gnidningsfri kundeoplevelse ved at skabe brugeroplevelser, der rent faktisk konverterer. For at opnå dette tager vores in-house designere og testere certificeringskurser i UI/UX-optimering, de studerer trends inden for web- og appdesign og lader sig inspirere af de allerbedste på området.

Når et projekt er afsluttet, yder vi efterfølgende support og vedligehold, som varetages af det samme team, som der for udviklingen til at begynde med. Vi tager os af de daglige opgaver for at sikre, at dit system altid kører bedst muligt, og vi håndterer sikkerhedspakker og systemopgraderinger, så vi er sikre på at systemet er sikkert og up-to-date, og at det fungerer med de nyeste browsere.

Vi overtager også gerne eksisterende systemer med henblik på optimering og support, hvor vi foretager de nødvendige justeringer for at optimere dit systems SEO, UX og ydelse – uden at der er brug for at starte helt forfra.

Vi implementerer AI-løsninger, der integreres problemfrit i din virksomheds arbejdsgange. Vores tilgang til AI-udvikling fokuserer på praktiske anvendelser, der løser reelle forretningsudfordringer, lige fra fx automatisering af gentagne opgaver til analyse af datatrends for bedre beslutningstagning.

Vores team holder sig opdateret med de nyeste AI-teknologier og anvender dem på måder, der giver øjeblikkelige fordele for din virksomhed. Hvis du vil have mere indsigt i, hvordan vores AI-løsninger kan forandre din virksomhed, kan du læse om, hvordan vi forbedrer effektiviteten med AI.

WriteText.ai er vores innovative add-on, der er designet til Magento, WooCommerce og Shopify. Dette værktøj automatiserer oprettelsen af produktbeskrivelser, metatitler, metabeskrivelser og Open Graph-tekst, hvilket altsammen strømliner processen med at generere indhold til din online-butik.

Ved at udnytte avancerede sprogbehandlingsteknologier sikrer WriteText.ai, at al genereret tekst både er unik og engagerende og også optimeret til søgemaskiner og sociale medieplatforme. Dette forbedrer SEO for din platform og forbedrer klikfrekvensen, hvilket giver mere trafik og salg.

Effektiv kommunikation

De reagerer hurtigt på vores udfordringer og løser supportopgaver til perfektion. Selvom vi befinder os i to forskellige lande, er kommunikation slet ikke noget problem. (oversat fra engelsk)

Mia Bergsbo

Output i høj kvalitet

Tempoet og kvaliteten af deres arbejde har været intet mindre end blændende. En kort e-mail fra vores side kan resultere i en feature, der er oppe og allerede kører senere samme dag, og ingen spørgsmål står ubesvaret tilbage. (oversat fra engelsk)

Brenton Sambell
Royal Adelaide Show

Tager initiativ og giver værdifulde anbefalinger

Ud over at komme i mål med vores udviklingsopgaver, har 1902-teamet konstant øget værdien for os ved at byde ind med værdifuld indsigt og forslag til forbedringer. (oversat fra engelsk)

Quentin Stoodley
Ekka

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.