Det laver vi

Design-, udviklings- og supportløsninger der dækker dine digitale behov inden for webshops, hjemmesider, mobilapps og udvikling af skræddersyet software.

Med den brede vifte af services vi tilbyder, behøver du ikke gå gennem processen med at finde og onboarde en ny IT leverandør, hver eneste gang du har brug for nye løsninger til at imødekomme dine voksende opgaver.

Ud over selve projektudviklingen løser vi også alle de små opgaver, som skal laves, efter at et projekt er afsluttet – typisk inden for 24 timer.

Vi udvikler digitale løsninger, lige fra små tilføjelser eller plugins til komplette virksomhedssystemer, webshops og apps.

Vores projektledere og udviklere har flere års erfaring på deres områder samt praktisk viden om, hvad der virker og ikke virker, baseret på de mere end 1200 projekter vi har lavet siden 1998.

Best practices inden for udvikling, inkl. teknisk SEO, hastighed, performance, UX og optimering af konverteringspotentialet er indbygget som standard i alt hvad vi laver. Og vi holder konstant øje med metoder til at gøre ting hurtigere eller smartere, hvilket gør vores kunder i stand til at spare på omkostninger i det lange løb, ud over de lavere timepriser.

Vores designs balancerer fire vigtige faktorer: Brugbarhed, brandidentitet, konvertering og visuel appel.

Vi fokuserer særligt på en gnidningsfri kundeoplevelse ved at designe UX, der rent faktisk konverterer. For at opnå dette tager vores in-house designere og testere certificeringskurser i UI/UX-optimering, de studerer trends inden for web- og appdesign og lader sig inspirere af de allerbedste på området.

Når et projekt er afsluttet, yder vi efterfølgende support og vedligehold, som varetages af det samme team, som stod for udviklingen til at begynde med, og ikke et “B-hold”. Vi tager os af de daglige opgaver for at sikre, at dit system altid kører bedst muligt, såvel som at vi tager hånd om sikkerhedspakker og systemopgraderinger, så vi er sikre på at systemet er sikkert og up-to-date, og at det fungerer med de nyeste browsere.

Vi overtager også gerne eksisterende systemer med henblik på optimering og support, hvor vi foretager de nødvendige justeringer for at optimere dit systems SEO, UX og ydelse – uden at der brug for at starte helt forfra.

Webshop

Hjemmeside

App

Skræddersyet software

Grafisk design

De løste en håbløs situation med en tidligere udvikler og fik det bragt i orden, så vi nu har en rigtig, rigtig god hjemmeside. (oversat fra engelsk)

Thomas Bülow Skouborg
Head of Digital Marketing & Communications
Se vores priser
Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Hvorfor vælger kunderne 1902?

Her er nogle af årsagerne til det succesfulde samarbejde, vi har haft med vores mange kunder gennem mere end 22 år. Læs flere af vores kunders anmeldelser på Google.

Kommunikationen er probemfri og resultaterne er helt som vi havde håbet på – Tommel op. (oversat fra engelsk)

Nine Eyewear

De reagerer hurtigt på vores udfordringer og løser supportopgaver til perfektion. Selvom vi befinder os i to forskellige lande, er kommunikation slet ikke noget problem. (oversat fra engelsk)

Mia Bergsbo

Kontakten og den daglige opfølgning har fungeret suverænt, og man mærker egentlig ikke, at projektet laves på den anden side af kloden og i en helt anden tidszone.

Thomas Vedel Larsen

Projekter leveres altid til tiden og er altid af høj kvalitet. Helt sikkert det bedste burau til webdesign og implementering. (oversat fra engelsk)

Gautier Garin

De er nemme at arbejde med, kompetente og leverer til tiden. Selvom vi er tusinder af kilometer fra hinanden (+ der er en tidsforskel), får de alligevel alting til at køre med en høj grad af fleksibilitet. De er akkurat lige så kompetente som store softwarevirksomheder, men tilbyder et mere smidigt mindset end man er vant til.

Jan Nordby
Ferring Legemidler AS

Tempoet og kvaliteten af deres arbejde har været intet mindre end blændende. En kort e-mail fra vores side kan resultere i en feature, der er oppe og allerede kører senere samme dag, og ingen spørgsmål står ubesvaret tilbage. (oversat fra engelsk)

Brenton Sambell
Royal Adelaide Show

Ud over at komme i mål med vores udviklingsopgaver, har 1902-teamet konstant øget værdien for os ved at byde ind med værdifuld indsigt og forslag til forbedringer. (oversat fra engelsk)

Quentin Stoodley
Ekka

Kontakten til vores projektleder har været gnidningsfri og konstruktiv. De forstod vores behov og anbefalede alternative tekniske løsninger … og 9 ud af 10 gange ramte de rigtigt med det samme. (oversat fra engelsk)

Torben Andersen

1902 Software lægger deres anbefalinger og gode ideer på bordet hele vejen gennem projektet, og på denne måde sikres man hele tiden den bedste løsning af hver opgave. (oversat fra engelsk)

Anders Sønderbæk
Laterr