Om os

Vi er et team af udviklere, teknikere, projektledere, designere og testere, dedikeret til at levere digitale løsninger og support ti vores kunder verden over.

1902 Software er en dansk ejet IT-virksomhed med base i Filippinerne. Gennem mere end 20 år har vi samarbejdet med virksomheder, store som små, og daglig løst deres design-, udviklings- og supportbehov.

Vi tilbyder vores kunder det bedste af begge verdener inden for IT-outsourcing med løsninger af høj kvalitet til næsten halvdelen af de gængse priser. Vores professionelle tilgang og kundeservice af højeste kvalitet kombineret med nogle af de bedste talenter i Filippinerne, har givet os en kundetilfredshed på 98% gennem årene.

1902 Software startede med Auto LISP (programmering til AutoCAD) og Visual Basic udvikling i 1998. Med tiden overgik vi til webudvikling som følge af skiftende trends og kundekrav inden for IT.

Vi begyndte således at tilbyde Classic ASP udvikling i 2002, .NET udvikling i 2003 og PHP-udvikling i 2007. I det forløbne årti er vi også begyndt at arbejde med og opbygge erfaring med content management systemer (CMS) som WordPress (2010) og Umbraco (2013) såvel som e-handelsplatforme som Magento (2009), WordPress med WooCommerce og diverse Umbraco webshop plugins.

I 2012 etablerede vi vores Mobile App afdeling, hvor vi først tilbød native udvikling til iOS og Windows og dernæst til Android i 2013. I 2015 tog vi fat på cross-platform mobilapp-udvikling med Xamarin.

I dag er vi fortsat teknologipartner for virksomheder over hele kloden – særligt i Danmark, Australien, Sverige og Norge.

Vores mission

At lave forretning med vores kunder år ind og år ud.

Vi opnår vores mission ved at:

  • holde på vores ansatte i lang tid. Vi kan kun opnå succes hvis vi opbygger en harmonisk virksomhed med dedikerede medarbejdere, hvilket i det lange løb kommer både kunder, virksomhed og medarbejdere til gode.
  • holde os på forkant med udviklingen inden for vores felt.
  • raffinere vores produkter og konstant tilføre dem værdi. Vi vil ikke bare være “endnu en eksportør af råmateriale fra den tredje verden.”
  • forbedre det ry som services fra Filippinerne har ved at lave et omkostningseffektivt kvalitetsprodukt.
  • oplære vores medarbejdere i at have 100% fokus på altid at levere på samme høje niveau.
  • omfavne globalisering som en enestående mulighed – ikke en forhindring.

Vores kunder

Se vores priser
Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Vores kontor

Vi har til huse i Filinvest forretningsdistrikt i Muntinlupa i det sydlige Manila i Filippinerne. Vores arbejdsplads er et  hub af kreativitet og samarbejde på tværs – med konstant opdatering in-house på kompetencer og sessions med vidensdeling. Vi tager alle projekter alvorligt, men vi ved også hvordan vi hygger os med aktiviteter som workout efter arbejde, team building, fester m.v.

Skulle have lyst til at besøge os og møde teamet, er du meget velkommen. Vi har ofte besøg fra danske virksomheder i forbindelse med opstart af større projekter.

Vores månedlige nyhedsbrev

Hver måned udsender vi et nyhedsbrev til vores abonnenter med nyt fra IT- eller designindustrien, e-handelstips og anden know-how inden for IT-udvikling såvel som nyt om virksomheden.

Abonnér her og hold dig up-to-date.