Native Android- eller iOS-app-udvikling

Få udviklet en iOS- eller Android-eksklusiv native app. Arbejd med erfarne mobilapp-udviklere gennem hele procesessen fra planlægning til udvikling og videre til lancering i Google Play eller App Store.

En native app er designet og udviklet til et bestemt mobilt styresystem. Det er derfor den rigtige løsning for dig, hvis du kun ønsker, at din app skal være tilgængelig for enten iOS eller Android.

Vi har dedikerede in-house app-udviklere med erfaring i at bygge native apps til iOS (ved hjælp af Swift og Objective C) og Android (ved hjælp af Java) samt designere, der kan hjælpe dig med at optimere din apps UI/UX – afhængigt af platformen.

Hvis du ønsker, at din app er tilgængelig for både iOS og til Android, kan cross-platform- udvikling med Xamarin dog være et mere omkostningseffektivt valg.

  • Performance – En native app er kodet i operativsystemets programmeringssprog, API'er og andre platformsspecifikke værktøjer. Dermed kører de typisk hurtigere og er mere enkle i brug.
  • API – Native apps har adgang til specialiserede UI-biblioteker til de specifikke mobile hardware- og softwareplatforme (iOS eller Android). Nogle af disse biblioteker er ikke tilgængelige for cross-platform udviklingsværktøjer.
  • UX – Grænseflade-designet. Den samlede brugeroplevelse med native apps er tilpasset det specifikke operativsystem, hvilket får det til at fremstå som en del af resten af telefonens brugergrænseflade. Dette gør det lettere for slutbrugere at bruge og navigere i appen.
  • For udviklere kan det være nemmere at programmere visse funktioner ved hjælp af platformsspecifikke udviklingsværktøjer sammenlignet med cross-platform-udviklingsværktøjer.

Selvom native app-udvikling har mange fordele, kan det også være en mere omkostningsfuld løsning, især hvis du vil udvikle til både iOS og Android.

Et omkostningseffektivt alternativ er app-udvikling på tværs af platforme (cross-platform-udvikling) ved hjælp af Xamarin. Xamarin giver mulighed for at udvikle apps, som kan installeres på både iOS og Android ved at bruge en enkelt kildekodebase, der kan deles på tværs af begge platforme.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.