WordPress – open-source og meget fleksibelt CMS

Find ud af, hvad du kan med WordPress, og om det skal være grundlag for din hjemmeside. Vores team har mange års erfaring i at udvikle WordPress-løsninger, der passer til individuelle forretningsbehov.

WordPress er en gratis, open-source webplatform, der gør det let at bygge og vedligeholde en hjemmeside - WordPress er et godt alternativ til dyre proprietære Content Management Systemer (CMS).

WordPress kom på markedet i maj 2003. I 2021 er 39,5% af alle hjemmesider baseret på WordPress, som dermed er et af de mest populære CMS-systemer i verden. WooCommerce er et webshop plug-in til WordPress, og det er også en af de mest anvendte teknologier til webshops, ifølge seneste Builtwith-data.

Det er meget let at udvide og tilpasse WordPress. Da det er open-source, kan du tilpasse og specialudvikle din hjemmeside med færre begrænsninger end ved proprietære systemer. WordPress er skalérbar og fleksibel - du kan let eksportere eller migrere dine data til et andet system, hvis du ønsker det.

WordPress er tilgængelig på 72 sprog og flere kommer til, og der er et meget aktivt bruger- og udviklings-community med mange online foraer, hvor du kan få hjælp til at bruge WordPress, til programmering, tilpasning og meget andet.

Fra begyndelsen er WordPress CMS blevet brugt som udgangspunkt for mange hjemmesider og blogs. Med WordPress kan du lave:

WordPress er et open-source system med masser af funktionalitet i standardversionen og mange plug-ins til at øge funktionaliteten endnu mere. Det gør WordPress til et attraktivt “fit” for næsten alle hjemmesider eller webshops.

I WordPress er det temaer, der fastlægger look & feel af din hjemmeside, og temaerne giver dig - til en vis grad - mulighed for at ændre sidelayout helt uden, eller med få, indgreb.

Der findes er mange temaer i online marketplaces, der henvender sig til forskellige typer hjemmesider eller brancher. Mange WordPress-brugere vælger at købe pre-designede temaer og tilpasse farver og andre elementer, så det afspejler deres brand.

Hvis du ønsker et fuldstændig skræddersyet design, så kan du arbejde sammen med vores web-designere om at lave et tema fra bunden, der lever op til dine krav og forventninger. Du skal dog huske på, at denne mulighed ofte er meget dyrere end at købe og arbejde ud fra et tema. Læs mere om forskellen på at bruge et pre-designet tema og et skræddersyet design.

Her er nogle af de shops, hvor du kan købe WordPress-temaer:

Du kan udvide funktionaliteten af WordPress CMS ved at bruge tredjeparts plug-ins. WordPress er så populært, at du kan finde plug-ins til næsten hvilken som helst feature, du har behov for.

Hvis du har særlige krav, som ikke opfyldes af eksisterende plug-ins, så kan du få lavet specialudviklede løsninger af vores  WordPress-udviklere.

De fleste webhoteller understøtter WordPress, og der er som regel allerede installeret et CMS, når du bestiller en hosting-pakke - hvilket gør det let at implementere temaet og de plug-ins, du har brug for.

Lær mere om web-hosting her »

Der er ikke en præcis kalender for opdateringer af WordPress, men større opgraderinger udrulles som regel 3-4 gange om året, og mindre releases kommer oftere.

Disse opdateringer bliver typisk implementeret automatisk, men du har mulighed for at disable automatiske opdateringer, hvis du ønsker at teste dem i et testmiljø først. Vores team tilbyder support af din WordPress hjemmeside, inklusive monitorering af systemopdateringer - store som små -, efterhånden som de kommer.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.