Færdiggørelse af igangværende softwareudviklingsprojekter

Vi overtager dine strandede udviklingsprojekter og færdiggør dem for dig.

Har du et strandet udviklingsprojekt eller et, som er blevet sat i bero – og søger du nu et nyt kompetent softwarefirma til at gøre projektet færdigt?

Hos 1902 Software har vi mange års erfaring og stor sucess med at fordybe os i udfordrende projekter, som af den ene eller anden grund er gået i stå, og få dem gjort færdige.

Sådan redder vi strandede softwareprojekter:

  1. Vi starter med et eller flere indledende møder, en gennemgang af dine krav og behov samt et onboarding-interview. I opstartsfasen får du tildelt en erfaren projektleder, som overtager styringen af dit projekt. (Læs mere om at komme i gang med 1902 Software)
  2. Vi tager en sikkerhedskopi af kildekoderne og databasen i dit system.
  3. Vi installerer en kopi af dit system på vores lokale netværk eller på en staging-server.
  4. Når vi har gennemgået kildekoderne og databaserne, udarbejder vi en teknisk rapport, hvori vi beskriver kodens struktur og kvalitet.
  5. Derefter gennemgår vi den tekniske rapport sammen med dig. I fællesskab bliver vi enige om, hvad der vil være bedst for dit projekt. Det er sjældent, vi støder på projekter, som det ikke kan betale sig at færdiggøre.

For at være i stand til at overtage projektet og gøre det færdigt har vi behov for følgende fra dig:

  • Alle brugernavne og adgangskoder til dit projekt (CMS, Google-konti, webshop, server, FTP, database osv.). Vi kan hjælpe dig med at fremskaffe brugernavne og adgangskoder samt kontrollere, at det er de rigtige, du modtager.
  • En kopi af den nyeste og mest "up-to-date"-kildekode, database, PSD-fil(er) samt produktbilleder (til webshops). Nogle gange kan din tidligere udvikler give dig adgang til et såkaldt Github, andre gange får du blot en almindelig ZIP-fil med koderne. Når man skifter it-leverandør, tager man det, man kan få, og løser problemerne efterfølgende. Hvis du er usikker på, hvad du skal gøre, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig igennem det hele.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.