Er dit softwareprojekt gået i stå?

Hvis du sidder med et strandet udviklingsprojekt, så kan vi overtage det og få det gjort færdigt.

Har du et strandet udviklingsprojekt eller et, som er blevet sat i bero - og søger du nu et nyt kompetent softwarefirma til at gøre projektet færdigt?

Hos 1902 Software har vi mange års erfaring og stor sucess med at fordybe os i udfordrende projekter og få dem gjort færdige.

Sådan redder vi strandede softwareprojekter:

  1. Vi starter med nogle få indledende møder, hvor vi gennemgår dine krav og onboarder dig. I opstartsfasen får du tildelt en erfaren projektleder, som overtager styringen af dit projekt. (Læs mere om at komme i gang med 1902 Software)
  2. Vi tager en sikkerhedskopi af kildekoderne og databasen i dit system.
  3. Vi installerer en kopi af dit system på vores lokale netværk eller på en staging-server.
  4. Når vi har gennemgået kildekoderne og databaserne, udarbejder vi en teknisk rapport, hvori vi beskriver kodens struktur og kvalitet.
  5. Derefter gennemgår vi den tekniske rapport sammen med dig. I fællesskab bliver vi enige om, hvad der vil være bedst for dit projekt. Det er sjældent, vi støder på projekter, som det ikke kan betale sig at færdiggøre.

For at være i stand til at overtage projektet og gøre det færdigt, har vi behov for følgende:

  • Alle brugernavne og adgangskoder til dit projekt (CMS, Google-konti, webshop, server, FTP, database osv.). Vi kan hjælpe dig med at fremskaffe brugernavne og adgangskoder samt kontrollere, at det er de rigtige, du modtager.
  • En kopi af den nyeste og mest "up-to-date"-kildekode, database, PSD-fil(er) samt produktbilleder (til webshops). Nogle gange kan din tidligere udvikler give dig adgang til et såkaldt Github, andre gange får du blot en almindelig ZIP-fil med koderne. Når man skifter it-leverandør, tager man det, man kan få, og løser så problemerne efterfølgende. Hvis du er usikker på, hvordan du bærer dig ad, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig igennem det hele.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.