Grafisk design til online annoncering og sociale medier

Få lavet unikke design, der understøtter din digitale strategi. Vi designer grafik til sociale medier, annoncebannere og andet reklamemateriale. 

Boost din online tilstedeværelse med flotte bannerdesign samt iøjnefaldende grafik på dine online annoncer og opslag på sociale medier. Vi er eksperter i at udvikle flotte design til din virksomhed, lige meget om det er til dine sociale medier og online annoncering, eller det er design til din webshop, website-design eller lignende.

Ud over at skabe et lækkert design hjælper vi dig også med at konceptualisere annoncedesign, grafik og kampagner gennem online samarbejde og brainstorming, og vi deler ideer, der er baserede på vores erfaringer og på best practice.

  • Annoncedesign – Supplér din annoncetekst med et lækkert design, der fanger din målgruppes opmærksomhed og opfordrer til klik og konverteringer. Vi designer statiske bannere, HTML5-annoncer og andre annonceformater afhængigt af den platform, du bruger.
  • Opslag på sociale medier – Vi skaber unik grafik, der afspejler dit brand, til Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre sociale medier. Vi kan også oprette skabeloner til opslag og stories i en designplatform (vi understøtter Canva og Creatopy). Det giver dig mulighed for selv at tilpasse grafik og tekst efter behov uden at skulle kontakte os.
  • Anden salgsfremmende grafik – Ønsker du at skabe salg eller promovere særlige produkter på din hjemmeside eller i din webshop? Vi kan lave tilpassede bannerdesign til dine kampagner.

Når vi udvikler design til din virksomhed, gør vi det altid efter dine behov og på så nem og praktisk en måde som muligt – både når det kommer til brainstorming og samarbejde på tværs af lande over hele verden.

Vores proces går typisk ud på, at vi laver det første udkast til din online annoncering, hvorefter vi gennemgår det sammen med dig online i Google Meet. Her har vi mulighed for at implementere de ønskede ændringer i realtid, og du kan kommentere og komme med input. Efter mødet får du en opdateret version af det grafiske arbejde.

Den proces sparer både tid og giver dig mulighed for at have kollegaer med til mødet, som ikke nødvendigvis befinder sig samme sted som dig. Og du arbejder selvfølgelig stadig med erfarne designere, som har mange års erfaring med grafisk design og certificeringer fra Interaction Design Foundation og Baymard Institute.

Design foregår i et samarbejde mellem dig og os – vi tilbyder vores ideer baseret på erfaring og best practices. Du kommer med den branche- og virksomhedsspecifikke viden om, hvordan din målgruppe interagerer med dine annoncer og opslag på sociale medier.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.