Teknisk review og systemkerne tjek af hjemmesider og apps

Få et review af din hjemmeside eller din app ud fra et teknisk perspektiv. Vores seniorudviklere kontrollerer for fejl og problemer samt give konkrete forslag til, hvordan du løser dem.

Vores tekniske audit tjekker dit system setup (herunder systemkernen) i din hjemmeside, din webshop eller din app for at komme til bunds og finde de fejl og problemer, der påvirker dit systems performance. Du får en detaljeret rapport over de fejl, vi måtte finde, sammen med vores anbefalinger til, hvordan de kan rettes og dermed optimere din hjemmeside eller din app.

Vi udfører teknisk audit (herunder tjek af systemkernen) af WordPress, Magento, Umbraco, apps og andre PHP- og .NET-baserede systemer. Årsagen er, at det er de systemer, vi selv udvikler i, og som vi har en dyb teknisk indsigt i. Hvis vi evaluerer teknisk arbejde udført på et system eller framework, vi ikke behersker, så vil resultatet være usikkert.

Du kan benytte vores tekniske review som en standalone-pakke, eller du kan kombinere med vores andre review-pakker (Code reviewSEO og speed audit, and UI/UX review) for en mere holistisk gennemgang af din hjemmeside eller system. Tjek de forskellige pakker her.

 1. Vi tjekker den version af CMS/programmeringssprog, der bruges på din hjemmeside eller app.
 2. Ved hjælp af forskellige værktøjer tjekker vi de sikkerhedsopdateringer, der er installeret på din hjemmeside. (Bemærk, at vi er begrænset til CMS-relaterede sikkerhedsrettelser, og vi gennemgår, om du bruger den nyeste version af de moduler, du har installeret). Vi udfører ikke andre sikkerhedsgennemgange end dette - for eksempel gennemgår vi ikke serverport-adgang, eller om serveren er sårbar for hacking. Vi er ikke et sikkerhedsfirma og vil derfor ikke være i stand til at foretage en fuld sikkerhedskontrol af din infrastruktur).
 3. Vi tjekker serveropsætning og serverens cache-mekanisme (f.eks. PHP OPcache, Redis, Memcache osv.), og vi videregiver vores observationer og anbefalinger til dig.
 4. Vi foretager en stresstest på systemet, hvor vi bevidst presser systemet helt til bristepunktet for at identificere systemets kapacitet.
 5. Vi udfører også en “load-test”, hvor vi tester systemets respons, når det antal brugere, systemet er designet til, er på samtidig. Det gør vi bl.a ved se på Google Analytics-data og tjekke de mest besøgte sider, gennemsnitlig daglig trafik og myldretidstrafik-/brugstimer for at definere testparametre, f.eks. hvilke webadresser der skal testes på (vi kan ikke teste alle sider i systemet - forestil dig en shop med 5000 sider), hvor mange simulerede brugere, der skal testes med (her har vi måske behov for input fra dig), og det bedste tidspunkt på dagen til at udføre testen for ikke at påvirke den normale drift.
 6. Vi identificerer de aktive og inaktive tredjeparts-plugins, der er installeret på din hjemmeside eller webshop, herunder forsendelses- og betalingsmetoder. Vi giver anbefalinger (f.eks. hvis der er bedre alternativer til de eksisterende plugins).
 7. Vi evaluerer det tema, der bruges på hjemmesiden fra et teknisk synspunkt.
 8. Vi tjekker hosting-opsætningen (for at kunne gøre dette skal vi have dine hostingoplysninger), og vi giver vores observationer og anbefalinger.
 9. Vi tjekker, om din backup kan gendannes og køres. Til dette skal vi have server SSH-adgang eller adgang til dit hosting kontrolpanel (eller en fuld kopi af din backup, da mange hostingfirmaer ikke har et hostingpanel eller tillader tredjeparts SSH-adgang til en server). Hvis vi ikke kan få nogle af delene, anbefaler vi, at du bekræfter med dit hostingfirma, om der kører en fuld backup af dit system, og at du deler svaret med os.
 10. Bemærk: For apps kan disse punkter afvige, da alle apps er bygget forskelligt. Vi er nødt til at lære din app at kende for at vide nøjagtigt, hvad der skal tjekkes.

Vi tester backend af din hjemmeside eller app for at sikre, at alle funktioner fungerer problemfrit (det reelle review afhænger af systemets funktioner), f.eks.:

 • Oprettelse, ændring og sletning af indlæg, sider, blokke og formularer
 • Mediebiblioteks-funktioner (overførsel, visning, sletning af filer)
 • Oprettelse, ændring og sletning af debitorer og debitorgrupper
 • Kontrol af fakturaer, leverancer og kreditnotaer
 • Oprettelse, ændring og sletning af produkter
 • Oprettelse, ændring og sletning af prisregler for katalog og indkøbskurv
 • Generering af rapporter
 • Indstillinger for import/eksport
 • Indstilling af cachestyring (f.eks. caching af hele siden)
 • Systemlogfiler og -fejl
 • Og andet, alt efter hvad der er relevant

Udover ovenstående punkter, foretager vi også:

 • Tjek af eventuelle backend-moduler for at finde ud af, om der er eksplicitte fejl.
 • Tjek af tredjeparts-integrationer - vi identificerer og kontrollerer, om tredjeparts-integrationerne på hjemmesiden eller webshoppen er konfigureret korrekt baseret på best practice eller vores egen erfaring. Bemærk, at vi ikke tjekker integrationsdata og dataflow, fordi det kræver fuld adgang til tredjepartssystemet og kendskab til forretningsreglerne.
 • Øvrige specifikke test efter behov og anmodning.

Når vi har foretaget et teknisk audit, giver vi dig et dokument, der samler alle vores resultater og anbefalinger til, hvordan du løser problemer samt forslag til yderligere optimering baseret på best practice og vores egne erfaringer med udviklingsprojekter.Efter gennemgangen kan vi også have et møde med dig og/eller dine udviklere for at diskutere og gennemgå de ting, vi fandt under vores review.

Du er velkommen til at give rapporten videre til din egen udvikler eller en anden virksomhed, eller du kan vælge at få vores udviklingsteam til at løse problemerne for dig.

Kontakt os i dag og se, hvordan vi kan hjælpe.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.