Teknisk review og tjek af hjemmeside og app

Få et review af din hjemmeside eller app ud fra et teknisk perspektiv. Vores seniorudviklere kontrollerer for fejl og problemer samt give konkrete forslag til, hvordan du løser dem.

Vores tekniske audit tjekker din hjemmeside, webshop eller app-setup for at komme til bunds og finde de fejl og problemer, der påvirker dit systems performance. Du får en omfattende rapport over eventuelle fejl samt vores anbefalinger til, hvordan du løser dem. Et veludviklet system er nemlig med til at optimere din hjemmesides søgemaskineplacering og dermed øge både konverteringer og salg.

Vi udfører teknisk audit af WordPress, Magento, Umbraco, apps og andre PHP- og .NET-baserede systemer. Årsagen er, at det er de systemer, vi selv udvikler i, og som vi har en dyb teknisk indsigt i. Hvis vi evaluerer teknisk arbejde udført i et system eller framework, vi ikke behersker, kan vi ikke garantere et godt resultat

Du kan benytte vores tekniske review som en standalone-pakke eller kombinere den vores andre review-pakker (kodereview, SEO- og hastighedstest og UI/UX-review) for at få et mere helhedsorienteret review af din hjemmeside eller dit system.

 1. Vi tjekker den version af CMS/programmeringssprog, der bruges på din hjemmeside eller app.
 2. Ved hjælp af forskellige værktøjer tjekker vi de sikkerhedsopdateringer, der er installeret på din hjemmeside. (Bemærk, at vi er begrænset til CMS-relaterede sikkerhedsrettelser, og vi gennemgår, om du bruger den nyeste version af de moduler, du har installeret). Vi udfører ikke andre sikkerhedsgennemgange end dette — for eksempel tjekker vi ikke serverport-adgang, eller om serveren er sårbar for hacking. Vi er ikke et sikkerhedsfirma og vil derfor ikke være i stand til at foretage en fuld sikkerhedskontrol af din infrastruktur.
 3. Vi tjekker serveropsætning og serverens cache-mekanisme (f.eks. PHP OPcache, Redis, Memcache osv.), og vi videregiver vores observationer og anbefalinger til dig.
 4. Vi foretager en stresstest på systemet, hvor vi bevidst presser systemet helt til bristepunktet for at identificere dets kapacitet.
 5. Vi udfører også en “load-test”, hvor vi tester systemets respons, når det antal brugere, systemet er designet til, er på samtidig. Det gør vi bl.a ved se på Google Analytics-data og tjekke de mest besøgte sider, gennemsnitlig daglig trafik og myldretidstrafik-/brugstimer for at definere testparametre, f.eks. hvilke webadresser der skal testes (vi kan ikke teste alle sider i systemet, da der i nogle tilfælde kan være tusindvis af sider), hvor mange simulerede brugere, der skal testes med (her har vi måske behov for input fra dig), og det bedste tidspunkt på dagen til at udføre testen for ikke at påvirke den normale drift.
 6. Vi identificerer de aktive og inaktive tredjeparts-plugins, der er installeret på din hjemmeside eller webshop, herunder forsendelses- og betalingsmetoder. Vi giver anbefalinger, hvis der er bedre alternativer til disse plugins.
 7. Vi evaluerer det tema, der bruges på hjemmesiden, fra et teknisk synspunkt.
 8. Vi tjekker hosting-opsætningen (i den forbindelse har vi brug for dine hostingoplysninger), og vi giver vores observationer og anbefalinger.
 9. Vi tjekker, om din backup kan gendannes og køres. Til dette skal vi have server SSH-adgang eller adgang til din hosting-platforms kontrolpanel (eller en fuld kopi af din backup, da mange hosting-udbydere ikke har et hosting-panel eller tillader tredjeparts-SSH-adgang til en server). Hvis vi ikke kan få nogle af delene, anbefaler vi, at du bekræfter med din hosting-udbyder, om der kører en fuld backup af dit system, og at du deler svaret med os.
 10. Bemærk: For apps kan disse punkter afvige, da alle apps er bygget forskelligt. Vi er nødt til at lære din app at kende for at vide nøjagtigt, hvad der skal tjekkes.

Vi tester backend af din hjemmeside eller app for at sikre, at alle funktioner fungerer problemfrit, f.eks.:

 • Oprettelse, ændring og sletning af indlæg, sider, blokke og formularer
 • Funktioner i mediebiblioteket (overførsel, visning, sletning af filer)
 • Oprettelse, ændring og sletning af debitorer og debitorgrupper
 • Kontrol af fakturaer, leverancer og kreditnotaer
 • Oprettelse, ændring og sletning af produkter
 • Oprettelse, ændring og sletning af prisregler for katalog og indkøbskurv
 • Generering af rapporter
 • Indstillinger for import/eksport
 • Indstilling af cachestyring (f.eks. caching af hele siden)
 • Systemlogfiler og -fejl
 • Eventuelt andre relevante test

Udover ovenstående punkter foretager vi også:

 • Tjek af eventuelle backend-moduler for at finde ud af, om der er eksplicitte fejl.
 • Tjek af tredjeparts-integrationer — vi identificerer og kontrollerer, om tredjeparts-integrationerne på hjemmesiden eller webshoppen er konfigureret korrekt baseret på best practice eller vores egen erfaring. Bemærk, at vi ikke tjekker integrationsdata og dataflow, fordi det kræver fuld adgang til tredjepartssystemet og kendskab til branchespecifikke regler.
 • Øvrige specifikke test efter behov og anmodning.

Når vi har foretaget et teknisk audit, giver vi dig et dokument, der samler alle vores resultater og anbefalinger til, hvordan du løser problemer samt forslag til yderligere optimering baseret på best practice og vores egne erfaringer med udviklingsprojekter. Efter reviewet kan vi eventuelt aftale et møde med dig og/eller dine udviklere for at diskutere og gennemgå det, vi fandt under vores review.

Du er velkommen til at give rapporten videre til din egen udvikler eller en anden virksomhed, eller du kan vælge at få vores udviklingsteam til at løse problemerne for dig.

Kontakt os i dag og se, hvordan vi kan hjælpe.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.