Vores website- og software-testing-services

Omfattende testservice til hjemmesider, webshops, apps og specialudviklede softwareapplikationer. Vi udfører frontend- og backendtest enten manuelt eller automatisk ved hjælp af automatiseret test.

Vi tester, finder og rapporterer fejl på din hjemmeside, webshop, app eller softwareapplikation. Vi arbejder direkte sammen med dit udviklingsteam (hvad enten det er et internt eller eksternt team) ved hjælp af dine rapporteringssystemer og ud fra din kalender – vi tester, når du har brug for det. Vi hjælper dig med dine kvalitetskrav, når du starter en testserviceaftale med os.

Vores professionelle test-setup har mange fordele:

 • Vi arbejder ikke med “mindstekøb”. Med vores setup kan du få udført opgaver helt efter behov.
 • Du vil få tilknyttet et dedikeret team, QA der udelukkende arbejder med test af software.
 • Vi foretager manuel test, og vi udvikler og udfører automatiserede testscripts efter behov.
 • Vi har mere end 20 års erfaring med test og softwareudvikling for en lang række brancher. Vi ved, hvad vi skal kigge efter, og hvordan fejl rapporteres uden at støde udviklere og andre involverede.
 • Vi laver ikke kun funktions- og UI/UX-test. Vi tester også teknisk SEO og din hjemmesides eller webshops ydelse.
 • Vi bruger dine rapporteringsværktøjer (projektstyringssystem), eller bruger vores system, som også rapporterer problemer til vores udviklere.
 • 1902 er et softwarefirma. At teste og løse problemer er en del af vores DNA, og du vil få alle fordelene fra vores mere end 20 års erfaring i samarbejdet med vores udviklere.
 • Vi tilpasser vores arbejde efter din kalender og foretager den software-, website- eller app-testing, du har brug for, sammen med dine udviklere.
 • Vi bidrager med et nyt perspektiv, så udover at rapportere problemer kan vi også give forslag baseret på vores erfaring til at forbedre din hjemmeside eller webshop.
 • Vores ydelser stopper ikke med problemrapporteringen. Vi arbejder også sammen med dit udviklingsteam på at løse problemerne i en opfølgningsfase, efter en hjemmeside eller webshop er gået live.
 1. Vi kan tilbyde dig et dedikeret QA-team – Hvis du har interne udviklere, kan vores QA-team samarbejde med dem om at vedligeholde dit system. Det er en god løsning, hvis du ofte opdaterer og laver ændringer i dit software og derfor har brug for en hjælpende hånd til at tjekke output.
 2. Vi kan arbejde sammen med dit bureau –Hvis du bruger en software virksomhed eller en freelancer til softwareudvikling, kan vi arbejde direkte med dem og håndtere alle tests. Dette fungerer godt for virksomheder, der er tilfredse med deres nuværende setup, men som gerne vil have mere fokus på software- og website-test.
 3. Vi kan arbejde sammen med dit eksisterende QA-team – Vores QA-specialister kan fungere som en udvidelse af din eksisterende testafdeling – for yderligere at understøtte og fremskynde testprocessen.
 4. Vi kan udføre projektbaserede QA-opgaver – Vi kan samarbejde med dig om et enkelt projekt fra planlægningsfasen, test efter udvikling og test af efterfølgende fejlrettelser og ændringer til projektets færdiggørelse.

En af de store fordele ved at bruge 1902 Software til QA-test er, at vi har en betydelig organisation, der arbejder med softwareudvikling. Det giver os infrastrukturen til at udføre forskellige testtyper i forbindelse med alle mulige slags softwareprojekter. På den måde kan vi give dig kvalificerede forslag til, hvordan særlige problemer kan løses, fordi vi kan få hjælp fra vores senior softwareudviklere, når der er brug for det.

Vi tester funktionalitet, cross-kompatibilitet, brugervenlighed, teknisk SEO, ydeevne, hastighed og UI/UX af:

 • Hjemmesider
 • Webshops (eCommerce sites)
 • Web-applikationer
 • Brugerdefineret software (Custom software)
 • Progressive Web Apps (PWA)
 • Mobilapps (iOS og Android)

Vi udfører frontend-test (for eksempel test af brugerrettet funktionalitet, UI/UX) for næsten alle teknologier og platforme. Til backend-test arbejder vi med Magento, WordPress og WooCommerce, Umbraco, PHP-baserede frameworks (Laravel, CodeIgniter og Phalcon) og .NET.

Vores QA-team er fleksibelt – vi tilpasser os din testproces og bruger dine eksisterende testværktøjer. Hvis ikke du har en etableret proces, kan vi gennemgå, hvordan vi typisk håndterer interne tests, og så kan vi sammen beslutte, hvilken proces der skal bruges til dit projekt.

 1. Indsamling af krav og estimering – Inden vores samarbejde starter, holder vi et møde eller to, hvor vi taler om dine krav samt andre vigtige ting såsom de værktøjer og platforme, vi vil bruge, typer og omfang af de tests, vi vil foretage osv. Baseret på de oplysninger, vi indsamler fra disse møder, foreslår vi en teststrategi. Sammen identificerer vi de testteknikker, der skal bruges, og vi laver nogle testcases. Til projektbaseret samarbejde estimerer vi også både tid og omkostninger.
 2. Test – Vi udfører forskellige former for tests, afhængigt af hvad dit system kræver. Læs mere om de typer softwaretests, vi laver.
 3. Rapportering – Vi dokumenterer fejl og forbedringsforslag (det kan ske gennem dit eget projektstyringssystem, og hvis ikke du har et, kan vi gøre det i vores system og give dig og dine medarbejdere adgang til det).

Vi tilpasser os dine eksisterende arbejdsgange for at gøre alt så problemfrit som muligt for dit interne eller eksterne software-udviklingsteam.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.