Udviklingsproces

Læs mere om vores produktudviklingsproces for at finde ud af, hvordan vi laver hjemmesider, webshops, mobilapps og specialsoftware af høj kvalitet – fra udvikling og test til projektlancering.

 • Projektlederen sammensætter et team af udviklere, til at arbejde på dit projekt. Størrelsen og sammensætningen af teamet vil variere afhængigt af omfanget, tidsplanen og de tekniske krav til dit projekt.
 • Webprojekter kan kategoriseres som enten skabelonbaserede hjemmesider eller hjemmesider lavet helt fra bunden. Når det kommer til skabelonbaserede hjemmesider, følger udviklingsteamet typisk temaets layout (der tages dog højde for designteamets forslag om mindre tilpasninger), og arbejder derefter på at integrere brandspecifikke elementer ind i det eksisterende tema. Når det kommer til webprojekter, der udvikles fra bunden, laver 1902 Softwares designafdeling et unikt og komplet design-mockup.
 • Vi laver altid apps fra bunden. Hvis du har din egen kreative afdeling, kan vi også udvikle din app baseret på deres design. Læs mere om vores designproces her.
 • Det er i denne del af udviklingsprocessen, vi laver skinning, programmering af systemets hovedfunktioner samt installation af moduler og udvidelser.
 • Som udviklingen skrider frem, følger projektlederen regelmæssigt op på udviklingsteamets output gennem daglige møder.
 • Du vil også blive holdt opdateret om dit projekts fremskridt gennem ugentlige møder med din projektleder – eller via vores online projektstyringssystem.
 • Under udviklingen har du ikke adgang til det system, vi udvikler for dig, da vores erfaring er, at dette ofte resulterer i for tidligt rapporterede fejl. Herudover griber det forstyrrende ind i vores arbejde, hvis vi skal svare på spørgsmål om opgaver, der endnu ikke er afsluttet.
 • Vi foretager en indledende test af hovedfunktionaliteter, efterhånden som vi laver dem, for at sikre, at der ikke er nogen fejl, som bringes videre til næste fase i projektet.
 • Når udviklingen er færdig, bliver systemet videregivet til vores QA-afdeling, som udfører en gennemgående test.
 • QA-specialist gennemgår alle sider og funktioner i systemet (på staging-serveren) for at tjekke funktionaliteter, UI/UX (f.eks. om det følger de aftalte mockups eller den valgte skabelon), browserkompatibilitet, og om det responsive layout er i orden på de enheder og skærmstørrelser, der er aftalt.
 • For app-projekter tester vores QA-specialister som udgangspunkt appen på de tre seneste versioner af iOS og Android. Der gennemføres typisk flere tests af mobilapps på grund af det store udvalg af telefonmodeller og skærmstørrelser, netværksopkoblinger og indbyggede features (opsætning af notifikationer, kamera og GPS).
 • Vi fokuserer på UX og konvertering, og vi holder altid øje med, hvordan vi kan forbedre konverteringer på webshops og brugeroplevelsen.
 • Automatiseret test – For systemer, der opdateres regelmæssigt, som f.eks. webshops, anbefaler vi nogle gange, at der opsættes et automatisk testmiljø, for derved at minimere omkostningerne i forbindelse med test. På denne måde testes hver installation eller opdatering automatisk uden behov for menneskelig indgriben.

Webprojekter:

 • Du kan frit vælge din hosting-udbyder. Vi giver gerne vores anbefalinger til, hvem du kan vælge. Sammen finder vi ud af, hvilken hosting-plan du skal have.
 • Den tekniske projektleder implementerer din hjemmeside eller webshop på den server, vi bliver enige om.
 • For hjemmesider og webshops laver vi et teknisk SEO-tjek forud for installationen for at sikre os, at den tekniske SEO er på plads, og at siden er klar til at blive crawlet og indekseret af søgemaskinerne. Ud over teknisk SEO foreslår vi, at du SEO-optimerer, og at du følger best practice, når du gør det. Det kunne f.eks. være at lave en søgeordsanalyse og optimere sidetitler, sidebeskrivelser og tekster, eller du kan begynde at lave linkbuilding (efter at du er gået live).
 • Når alle konfigurationerne er lavet, gør vi siden tilgængelig på en staging-server, så du selv kan opdatere dit indhold, metadata osv. Når du er færdig, koordinerer vi nærmere med dig om, hvornår siden går live.

App-projekter:

 • For mobile applikationer bliver den færdige app uploaded til AppStore, Google Play, open source host, eller lignende. Når appen er godkendt af Apple eller Google, går den live og kan herefter hentes af dine brugere.
 • Vores QA-team tester live-versionen af dit system (hjemmeside, webshop eller app) for at sikre, at der ikke er nogen problemer den dag, der skiftes over fra stagingmiljøet til livemiljøet.

Når vi er nået dertil, betragter vi projektet som værende afsluttet. Vi overdrager herefter al kildekode, filer og grafisk materiale, som har været anvendt til at udvikle dit system, til dig.

For webudviklingsprojekter får du et overleveringsdokument, der indeholder retningslinjer for, hvordan du vedligeholder din hjemmeside eller webshop, efter den er gået live.

Din projektleder og det samme team, som udviklede systemet, er klar til at hjælpe dig med de problemer, du støder på, eller med at lave ændringer og nye funktioner, efterhånden som behovet opstår.

Læs mere om vores ad hoc-support-service.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.