Udviklingsproces

Sådan laver vi hjemmesider, webshops, mobilapps og specialsoftware af høj kvalitet – fra udvikling og test til projektlancering.

 • Projektlederen sammensætter et team af udviklere, som vil arbejde på dit projekt. Størrelsen og sammensætningen af teamet vil variere, alt afhængigt af omfanget, tidsplanen og de tekniske krav til dit projekt.
 • Dette er den længste del af hele projektet, hvor udviklerne programmerer koden i tråd med de UI/UX-mockups, du godkendte under designprocessen.
 • Hvis din hjemmeside er skabelonbaseret, følger udviklerteamet typisk layoutet for denne skabelon, som den er (med nogle mindre ændringer, som foreslået af designteamet til forbedring af sidens UX eller konvertering etc.), og derefter arbejder de så på at integrere den forretningsmæssige logik i skabelonens flow.
 • Det er her, at skinning, programmering af systemets hovedfunktioner, installation af moduler og udvidelser bliver lavet.
 • Som udviklingen skrider frem, vil projektlederen regelmæssigt følge op på udviklingsteamets output gennem daglige møder.
 • Du vil også blive holdt opdateret om dit projekts fremskridt gennem ugentlige møder med din projektleder - eller via vores online projektstyringssystem. Under udviklingen har du ikke adgang til det system, vi udvikler for dig, da vores erfaring er, at dette ofte resulterer i for tidligt rapporterede fejl. Herudover griber det forstyrrende ind i vores arbejde, hvis vi skal svare på spørgsmål om opgaver, der endnu ikke er afsluttet.
 • Vi foretager en indledende test på hovedfunktionaliteter, efterhånden som vi laver dem, for at sikre, at der ikke er nogen fejl, som bringes videre til næste fase i projektet.
 • Når udviklingen er færdig, vil systemet blive videregivet til vores QA-afdeling for en gennemgående test.
 • QA-testeren gennemgår alle sider og funktioner i systemet (på staging-serveren) for at tjekke funktionaliteter, UI/UX (f.eks. om det følger de aftalte mockups eller den valgte skabelon), browserkompatibilitet, og om det responsive layout er i orden på de enheder og skærmstørrelser, som er aftalt.
 • Vi fokuserer på UX og konvertering, og vi holder altid øje med, hvordan vi kan forbedre både brugeroplevelsen og konvertering
 • Automatiseret test – For systemer, der opdateres regelmæssigt, som f.eks. webshops, anbefaler vi nogle gange, at der opsættes et automatisk testmiljø, for derved at minimere omkostningerne i forbindelse med test. På denne måde testes hver installation eller opdatering automatisk uden behov for menneskelig indgriben.
 • Det står dig frit for, hvem du vælger som hosting-udbyder. Vi giver gerne vores anbefalinger til, hvem du kan vælge. Sammen finder vi ud af, hvilken hosting plan du skal have. Den tekniske projektleder implementerer din hjemmeside eller webshop på den server, vi bliver enige om.
 • For hjemmesider og webshops laver vi et teknisk SEO-tjek forud for installationen for at sikre os, at den tekniske SEO er på plads, og at siden er klar til at blive crawled og indekseret af søgemaskinerne. Ud over teknisk SEO foreslår vi, at du optimerer dit indhold, og at du følger best practice, når du gør det. Det kunne f.eks. være at lave en keyword-analyse og så optimere sidetitler, sidebeskrivelser og tekster eller at begynde med at lave linkbuilding (efter at du er gået live).
 • Når alle konfigurationerne er lavet, gør vi siden tilgængelig på en staging-server, så du selv kan opdatere dit indhold, metadata osv. Når du er færdig, koordinerer vi nærmere med dig i forhold til, hvornår siden går live.
 • For mobile applikationer bliver den færdige app uploaded til AppStore, Google Play, open source host, eller lignende. Når appen er godkendt af Apple eller Google, går den live og kan herefter hentes af dine brugere.
 • Vores QA-team tester live-versionen af dit system (hjemmeside, webshop eller app) for at sikre, at der ikke er nogen problemer den dag, der skiftes over fra stagingmiljøet til livemiljøet.
 • Når vi er nået dertil, betragter vi projektet som værende afsluttet. Vi overdrager herefter al kildekode, filer og grafisk materiale, som har været anvendt til at udvikle dit system, til dig.

For webudviklingsprojekter får du et overleveringsdokument, der indeholder retningslinjer for, hvordan du vedligeholder din hjemmeside eller webshop, efter at den er gået live.

Din projektleder og det samme team, som udviklede systemet, er klar til at hjælpe dig med de problemer, du støder på, eller med at lave ændringer og nye funktioner, efterhånden som behovet opstår.

Læs mere om vores ad hoc-support service.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.