Projektudvikling

Her er hvad du kan forvente når du samarbejder med os omkring dit projekt. Udviklingsprocessen, som er beskrevet forneden, er generelt gældende for systemer, websites, webshops eller apps som er af stor størrelse, og hvor vi starter projektet fra bunden.

Hent vores prisliste

Når du har læst denne artikel, forstår du hvordan vi griber det an når vi laver et projekt fra bunden.

Før vi påbegynder design af dit website, webshop eller app, holder vi et par Skype-møder hvor vi blandt andet:

 • Gennemgår dine behov og krav
 • Taler med dig om dine ønsker
 • Gennemgår fremtidsplaner
 • Gennemgår dine designidéer
 • Gennemgår de problemer du evt. har haft med tidligere systemer
 • Fastsætter succeskriterier således at vi kan måle resultaterne.

Baseret på dine ønsker og behov laver vi i samarbejde et oplæg til din webshop som bl.a. indholder:

 • Udarbejdning af skitser (wireframe) til forsiden og de vigtigste undersider/skærmbilleder
 • Udarbejder en liste over de moduler som kan købes
 • Udarbejder en liste over de moduler som evt. skal udvikles
 • Lave oplæg til hvordan data bliver flyttet, f.eks. fra en eksisterende webshop
 • Gennemgår integrationer (kan være komplekst) og fastlægger hvor data skal sendes frem og tilbage, hvor de skal gemmes etc.
 • Arbejdsplan
 • Tidsestimater
 • Prisoverslag
 • Liste med milestones og forventet sluttidspunkt.

I denne del af projektet gennemgås/testes ligeledes API'er til trejdepartssystemer.

Afhængigt af projektets omfang og kompleksitet er det ligeledes i denne fase at man udvikler prototype(r) hvis man er i tvivl om eller hvordan en del af projektet kan/skal løses.

Når vi har færdiggjort oplægget, så gennemgås det med dig via Skype. Møderne er meget vigtige, for det er her designet og funktionaliteterne fastlægges.

Når man laver it-projekter, så gælder det om at planlægge så meget som muligt før man begynder på udviklingen, da det kan være (meget) dyrt at lave ændringer halvvejs gennem et projekt.

1902 har stor erfaring med at lave it-projekter, og vi guider dig og din virksomhed hele vejen. Det betyder bl.a. at vi giver dig modstand når du kommer med nye ideer under udviklingen, for at undgå at projektet løber løbsk.

I denne fase fastlægges det grafisk udtryk. Det foregår, ganske lavpraktisk, ved at din grafiske projektleder taler med dig via Skype.

 • Der laves typisk 3 forskellige designforslag såvel som 3-4 forskellige logoer (hvis du ikke allerede har et logo).
 • Du udvælger et design og logo som viderebearbejdes til det ønskede grafiske udtryk er opnået. Det kan kræve en del ændringer, og du og din grafiske projektleder vil være i daglig dialog.

1902's designer lægger meget vægt på usability, brug af de rigtige farver, knapper, størrelser, fonttyper og sidst, men ikke mindst, placering.

Vi designer enten fra bunden eller benytter en skabelon som basis.

Programmering af systemet samt installation af tredjepartsmoduler (extensions). Afhængigt af hvilket CMS-system du vælger, samt hvilket modul du ønsker at benytte, kan det være at vi skal tilpasse modulet så det passer til dine behov.

Som tommelfingerregel gælder det altid om at købe færdige moduler frem for selv at udvikle dem. Det er meget billigere.

Når systemet er færdigudviklet, gennemgår vi det sammen. Det foregår via Skype, og vi har typisk lavet en testinstallation på en af vores servere som du kan bruge.

Sammen tester vi tingene og diskuterer hvilke ændringer og forbedringer der er nødvendige. Der vil altid være mindre ændringer der skal foretages inden man går live, men det gælder om at lave så få ændringer som muligt. Det er ofte bedre at lave en version 2 efter nogle måneder når man har samlet sig noget mere erfaring. Tænk altid MVP! (blog)

Som kunde hos 1902 Software er man ikke bundet af specielle hostingaftaler. Vi benytter ikke proprietære CMS-systemer, så det står dig frit for hvor du ønsker at hoste dit system.

Website Project Manager

Efter at systemet er installeret, får du adgang til det, og vi viser dig hvordan du logger ind, laver ændringer, lægger varer ind (webshops) osv.

Du har adgang til systemet via en hemmelig URL som kun du og vi kender.

Når du har fået adgang til systemet, så kan du begynde at lægge data ind, bl.a.:

 • Oprette tekstsider og skrive artikler
 • Opdatere metabeskrivelser
 • Ændre url'er
 • Oprette varekategorier, varer, priser og rabatter.

Hvis du har mange varer, kan det være et enormt arbejde at flytte data fra din nuværende webshop til den nye. Vi kan hjælpe ved at automatisere processen og derved spare dig en masse tid. Det kræver kun at vi har adgang til databanken, eller at din nuværende webshop har en dataeksportfunktion.

Det sidste som laves, er optimering. Her bliver systemet hastighedsoptimeret, der laves forskellige SEO-relaterede opdateringer, billeder optimeres osv. Vi venter altid til sidst med denne del og undgår derved dobbeltarbejde

Efterfølgende tilbyder vi en klippekortløsning til hjælp og support, grafisk arbejde, design af call to actions, bannere osv

Den efterfølgende support foretages af det samme team som stod for udvikling. Du bliver ikke sendt videre til et "B-hold". Alle opgaverne varetages af det samme team som du har arbejdet sammen med hele tiden.

Få vores prisliste

Relaterede videoer

Bliv ringet op af Peter inden for 24 timer og få en uforbeholden samtale om dine behov