Hjemmesidedesign, -udvikling og -support

Vi udvikler hastighedsoptimerede hjemmesider, hvor performance og teknisk SEO, såvel som en god brugeroplevelse og konverteringspotentialetiltag, er i højsædet. Vi arbejder med WordPress og Umbraco.

Vi samarbejder med dig om at udvikle en helt ny hjemmeside, der afspejler dit brand og følger din digitale strategi. Vi bliver som regel involveret i planlægningsfasen, og fortsætter samarbejdet efterfølgende med opdateringer og support, når hjemmesiden er færdig.

Vi skaber hjemmesider, der som standard er optimeret til god web-performance (hastighed m.v.), teknisk SEO, brugervenlighed og konvertering. Vores in-house udviklingsteam består af certificerede udviklere, der har flere års erfaring med at implementere webprojekter.

Vores setup vedr. den efterfølgende support fjerner alt besvær ved det daglige vedligehold af hjemmesiden, efter projektet er gennemført. Vi sørger for, at det samme team, som udviklede din hjemmeside, også er det, der tager sig af den efterfølgende support.

Vi sørger for den fortsatte optimering, systemopdateringer og tilføjelser efter projektets afslutning, så dit system altid er up-to-date og fungerer optimalt.

Vi kan træde ind på et hvilket som helst stadium i udviklingen – for eksempel overtage et strandet projekt eller en hjemmeside udviklet af et andet firma. Vores udviklere har indgående erfaring med at dykke ned i eksisterende projekter og løse problemerne hurtigt og effektivt.

Vi overtager også det daglige vedligehold og tager os af den tekniske SEO, hastigheds- og UX-optimering, sikkerhedspakker og systemopdateringer.

CMS

Content Management Systemer (CMS) indeholder som standard mange features og funktionaliteter, der dækker de fleste hjemmesidebehov. CMS-systemer kan udvides med ny funktionalitet hvis det som systemet kommer med som standard ikke rækker.

WordPress | Umbraco

Framework

Til virksomheder med mere specialiserede behov eller behov for et større antal features kan frameworks være et alternativ, fordi de kan tilpasses i en højre grad end CMS-systemer.

ASP.NET | Laravel | Phalcon | CodeIgniter

Kontakt os »

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.