Hjemmeside design, udvikling og support

Vi udvikler hastighedsoptimerede hjemmesider hvor performance og teknisk SEO, såvel som rigtig god brugeroplevelse og konverteringspotentialetag er i højsædet. Vi arbejder med WordPress og Umbraco.

Vi samarbejder med dig om at udvikle en hjemmeside, der afspejler dit brand og følger din digitale strategi. Vi bliver som regel involveret i planlægningsfasen, og fortsætter samarbejdet efterfølgende med opdateringer og support når hjemmesiden er færdig.

Vi skaber hjemmesider, der som standard er optimeret til rigtig god web-performance (hastighed m.v.), teknisk SEO, brugervenlighed og konvertering. Vores in-house udviklingsteam består af certificerede udviklere, der har flere års erfaring med at implementere webprojekter.

Vi laver hjemmeside designs fra bunden eller tilpasser eksisterende temaer, så de passer til din virksomheds brand. Vi understøtter din digitale strategi med vores forskellige services indenfor design:

Når vi samarbejder om et nyt design, laver vi typisk et oplæg, før vi, i samarbejde med dig, laver ændringer og forbedringer over internettet i realtid. Efter hver samarbejdssession får du en prototype, som du kan afprøve og dele med kollegaer og andre involverede.

Vores setup vedr. den efterfølgende support fjerner alt besvær ved det daglige vedligehold af hjemmesiden efter projektet er gennemført. Vi sørger for, at det samme team, som udviklede din hjemmeside, også er det, der tager sig af den efterfølgende support.

Vi sørger for den fortsatte optimering, systemopdateringer og tilføjelser efter projektets afslutning, så dit system altid er up-to-date og fungerer optimalt.

Vores QA-team tester og kvalitetstjekker dine projekter før og efter udrulning. Læs mere om vores in-house test setup:

Hvis du har din egen udvikler, tilbyder vi hjemmeside testing som en service, hvor vi arbejder som din software testing/QA-afdeling. Vi kan også hjælpe dig med enkeltstående projekter. Læs mere om vores web og softwaretest service.

Vi kan træde ind på et hvilket som helst stadie i udviklingen, inklusive at overtage et strandet projekt eller hjemmeside udviklet af et andet firma. Vores udviklere har indgående erfaring med at dykke ned i eksisterende projekter og løse problemerne hurtigt og effektivt.

Vi overtager også det daglige vedligehold og tager os af den tekniske SEO, hastigheds- og UX-optimering, sikkerhedspakker og systemopdateringer.

Vi tilbyder følgende review-pakker:

Du kan benytte disse reviews som enkeltstående services, eller du kan kombinere forskellige reviews, helt afhængigt af hvad der er relevant for din virksomhed. Læs mere om indholdet af hver pakke.

Vores proprietære, automatiserede testværktøj monitorerer din hjemmeside for:

 • Oppetid
 • Hastighed og performance med specifikt fokus på Core Web Vitals
 • Indekseringsstatus (robots.txt) — afhænger af hvilke sider du vælger at få indekseret
 • SSL-udløb
 • Domæne-udløb

Den automatiserede monitorering gør, at vi opdager fejl, før de forårsager større problemer med din hjemmeside.

Du kan have verdens bedste hjemmeside, men hvis dine kunder ikke ser den, får du ikke noget salg ud af den. Selvom du kan annoncere på Google eller Facebook og derigennem få bedre synlighed, er det ofte mere omkostningseffektivt selv at lave SEO (Search Engine Optimization) og derigennem få mere - gratis - organisk trafik til din hjemmeside.

Udover vores tekniske viden, har vi også meget erfaring med at arbejde sammen med SEO-eksperter, hvor vi udfører den tekniske del ud fra deres forslag.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med teknisk SEO.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Technologies

Content Management Systemer (CMS) indeholder som standard mange features og funktionaliteter, der dækker de fleste hjemmesidebehov. CMS-systemer kan udvides med ny funktionalitet hvis det som systemet kommer med som standard ikke rækker.

WordPress | Umbraco

Til virksomheder med mere specialiserede behov eller behov for et større antal features kan frameworks være et alternativ fordi de kan tilpasses i en højre grad end CMS-systemer.

ASP.NET | Laravel | Phalcon | CodeIgniter

Kontakt os »

 • Det tager kun cirka 0,05 sekund for brugere at beslutte sig for at blive på eller forlade din side
  Det første indtryk betyder en masse, så sørg for at din besøgende vælger at blive på din side, uanset hvilken side han/hun lander på. Vores webdesignere optimerer hver eneste side på dit website for at give en problemfri brugeroplevelse og i sidste ende konverteringer. (https://www.sweor.com/firstimpressions)
 • 39% af brugere opgiver at bruge hjemmesider hvor billeder ikke loader eller er for længe om det
  Det er ligegyldigt hvor fantastisk dit indhold er, hvis dine besøgende forlader siden inden det er loadet. Vi prioriterer hastighed og performance i udviklingen, hvilket gør at dine sider loader på et øjeblik og holder dine brugere engagerede. (https://www.sweor.com/firstimpressions)
 • 75% af mennesker baserer deres oplevelse af din virksomheds troværdighed på din hjemmeside
  Da det er sådan at de fleste mennesker benytter Google-søgninger og online resurser, når de skal finde ud af ting om virksomheder, så er det vigtigt at man giver sin hjemmeside et professionelt præg. Vi skaber gennemtænkte designs, som afspejler dit brands fortælling, og sørger for, at det er let at manøvrere i, så brugerne får en god oplevelse. (ukwebhostreview.com/blog/website-and-ux-statistics/)
1902-developers-and-testers-working