Hjemmeside design, udvikling og support

Vi udvikler hastighedsoptimerede hjemmesider hvor performance og teknisk SEO, såvel som rigtig god brugeroplevelse og konverteringspotentialetag er i højsædet. Vi arbejder med WordPress og Umbraco.

Det vi tilbyder

Vi samarbejder med dig om at udvikle en hjemmeside, der afspejler dit brand og følger din digitale strategi. Vi bliver som regel involveret i planlægningsfasen, og fortsætter samarbejdet efterfølgende med opdateringer og support når hjemmesiden er færdig.

Vi skaber hjemmesider, der som standard er optimeret til rigtig god web-performance (hastighed m.v.), teknisk SEO, brugervenlighed og konvertering. Vores in-house udviklingsteam består af certificerede udviklere, der har flere års erfaring med at implementere webprojekter.

Kontakten med projektlederen var flydende og konstruktiv. De forstod vores behov og foreslog alternative tekniske løsninger… og endnu vigtigere: 9 ud af 10 gange ramte de rigtigt første gang.(oversat fra engelsk)

HB-Care

Vi gør meget ud af brugeroplevelsen og arbejder målrettet med at udviklet et UI/UX design, der passer til dit brand. Vi kan lave et fuldstændig skræddersyet design til din virksomhed eller modficere et færdiglavet tema/skabelon efter dine behov.

Vi har certificerede UX eksperter i vores design og QA testteam, som sikrer, at din hjemmeside følger best practices inden for webudvikling og er konverteringsoptimeret.

Med ideer fra deres kreative team har vi nu et bedre kommunikation med vores kunder, en bedre præsentation af vores produkter og en nemmere måde at blive kontaktet på. De var i stand til at gøre vores hjemmeside funktionel med et moderne, rent og cool design. (oversat fra engelsk)

Torben Pedersen

Vores setup vedr. den efterfølgende support fjerner alt besvær ved det daglige vedligehold af hjemmesiden efter projektet er gennemført. Vi sørger for, at det samme team, som udviklede din hjemmeside, også er det, der tager sig af den efterfølgende support. Vi sørger for den fortsatte optimering, systemopdateringer og tilføjelser efter projektets afslutning, så dit system altid er up-to-date og fungerer optimalt.

1902 Software har ydet en super service og support hele forløbet igennem, og vi vil helt sikkert bruge dem til fremtidige projekter.

Henriette Lippert Andersen
inMobile
Vi kan træde ind på et hvilket som helst stadie i udviklingen, inklusive at overtage et strandet projekt eller hjemmeside udviklet af et andet firma. Vores udviklere har indgående erfaring med at dykke ned i eksisterende projekter og løse problemerne hurtigt og effektivt. Vi overtager også det daglige vedligehold og tager os af den tekniske SEO, hastigheds- og UX-optimering, sikkerhedspakker og systemopdateringer.  

Jeg kan varmt anbefale deres service. Kvaliteten er top, og de er nemme at arbejde med. (oversat fra engelsk)

Andreas Kirk Hedegaard
ØNSK ApS

Technologies

Content Management Systemer (CMS) indeholder som standard mange features og funktionaliteter, der dækker de fleste hjemmesidebehov. CMS-systemer kan udvides med ny funktionalitet hvis det som systemet kommer med som standard ikke rækker.

WordPress | Umbraco

Til virksomheder med mere specialiserede behov eller behov for et større antal features kan frameworks være et alternativ fordi de kan tilpasses i en højre grad end CMS-systemer.

ASP.NET | Laravel | Phalcon | CodeIgniter

Kontakt os »

1902-developers-and-testers-working

Statistics

  • Det tager kun cirka 0,05 sekund for brugere at beslutte sig for at blive på eller forlade din side
    Det første indtryk betyder en masse, så sørg for at din besøgende vælger at blive på din side, uanset hvilken side han/hun lander på. Vores webdesignere optimerer hver eneste side på dit website for at give en problemfri brugeroplevelse og i sidste ende konverteringer. (https://www.sweor.com/firstimpressions)
  • 39% af brugere opgiver at bruge hjemmesider hvor billeder ikke loader eller er for længe om det
    Det er ligegyldigt hvor fantastisk dit indhold er, hvis dine besøgende forlader siden inden det er loadet. Vi prioriterer hastighed og performance i udviklingen, hvilket gør at dine sider loader på et øjeblik og holder dine brugere engagerede. (https://www.sweor.com/firstimpressions)
  • 75% af mennesker baserer deres oplevelse af din virksomheds troværdighed på din hjemmeside
    Da det er sådan at de fleste mennesker benytter Google-søgninger og online resurser, når de skal finde ud af ting om virksomheder, så er det vigtigt at man giver sin hjemmeside et professionelt præg. Vi skaber gennemtænkte designs, som afspejler dit brands fortælling, og sørger for, at det er let at manøvrere i, så brugerne får en god oplevelse. (ukwebhostreview.com/blog/website-and-ux-statistics/)