Review-proces for hjemmesider, webshops og apps

Her er vores review-proces – fra indledende møder til færdiggørelse af review. Læs mere om, hvordan vores team gennemgår din hjemmeside, app eller kode for at afdække fejl og problemer og identificere optimeringsområder.

Vi begynder typisk review-processen med et kort møde, efter du har taget kontakt til os.

Ud over at lære dig at kende ønsker vi også at forstå de mål, du har for din hjemmeside, webshop eller app og finde ud af, om vi kan hjælpe dig med det, du vil opnå.

Når vi er blevet enige om den review-pakke, der passer til dine behov, udarbejder vi et pris- og tidsestimat, som vi sender til din godkendelse.

Du kommer typisk til at samarbejde med vores QA-manager gennem review-proessen. Under onboarding-forløbet holder vi et møde eller to med dig, hvor vi gennemgår følgende punkter i forbindelse med den review-pakke – eller flere – du har valgt:

 • Introduktion til virksomheden
 • De problemer med din hjemmeside eller app, som du lige nu er opmærksom på
 • Den vigtigste funktionalitet eller det vigtigste modul på din hjemmeside eller app
 • Mulige handlinger som vi ikke bør foretage under review-processen (f.eks. at vi ikke skal oprette et nyt produkt, fordi det kan ødelægge din import-/eksportproces osv.)

Vi sender dig også et spørgeskema, så vi kan lære mere om din branche og dine målsætninger, så vi kan målrette vores forslag og ideer til din virksomhed.

Afhængigt af den review-pakke du vælger, kan vi bede om følgende:

 • Adgang til kildekode (kildekode-repository som f.eks Github osv.), hvis vi laver et kildekode-review
 • URL-adresse til test (live eller staging)
 • Admin-adgang til hjemmesiden (brugernavn og adgangskoder)
 • FTP (brugernavn og adgangskoder)
 • Liste over PIM-, IMS-, ERP- og andre systemintegrationer (hvis relevant)
 • Adgang til Google Tag Manager
 • Adgang til Google Analytics
 • Adgang til Google Search Console
 • Adgang til e-mail-marketingsystem (f.eks. Mailchimp)
 • Liste over analyseværktøjer til brugeradfærd og tracking-scripts (f.eks. Hotjar, Crazy Egg)
 • Rapporter fra tidligere tests eller reviews af din hjemmeside eller app

Når vi har indsamlet alle nødvendige oplysninger, starter vi reviewet.

Her er de typiske trin i vores review-proces. De kan variere afhængigt af den specifikke pakke, du har valgt:

 1. En projektleder eller seniorudvikler står for tjek af systemkerne og teknisk audit samt review af kildekode. Bemærk, at vi kun laver disse reviews af WordPress, Magento, Umbraco, og PHP eller .NET-baserede systemer. Årsagen er, at det er de systemer, vi selv udvikler i, og som vi har en dyb, teknisk indsigt i. Hvis vi evaluerer teknisk arbejde udført i et system eller framework, vi ikke har erfaring med, kan vi ikke stå inde for resultatet.
 2. Vi kører hjemmesider og webshops gennem forskellige review-værktøjer, der genererer rapporter om teknisk SEO og sikkerhedsrelaterede spørgsmål. Vi samler det hele og laver en liste med anbefalinger til, hvordan problemerne løses, hvad enten det er tekniske løsninger eller noget andet.
 3. Vi tildeler en dedikeret QA-tester, der gennemgår alle unikke sider eller afsnit af hjemmesiden, webshoppen eller appen (inklusive backend, hvis relevant) for at tjekke funktionalitet, UI/UX, kompatibilitet på tværs af browsere, og om det responsive layout er i orden på forskellige enheder og skærmstørrelser m.v.
 4. Vi gennemgår også din hjemmeside eller app ud fra vores liste over standard UX best practice, og vi tjekker, om der er almindelige faldgruber inden for f.eks brugervenlighed i dit system.

Alle vores resultater fra review-processen samles i en omfattende rapport. I begyndelsen af dokumentet finder du en tabeloversigt over de problemer, vi har fundet. De er opdelt i kategorier og farvekodet, alt efter hvor kritiske de er (efter vores vurdering).

Du får adgang til rapporten via et delt Google Drev, og du kan downloade det når som helst. Vi vil derefter arrangere et møde på et tidspunkt, der passer dig, så vi kan gennemgå rapportens resultater og besvare eventuelle spørgsmål. På dette møde vil vores QA-manager samt andre relevante teammedlemmer også deltage (teknisk projektleder, kreativ direktør og måske en fra vores marketingteam).

Efter den indledende præsentation af vores resultater kan vi planlægge opfølgningsmøder, hvor vi går i dybden og besvarer flere spørgsmål fra dig. Vi kan også holde møder, hvor vi forklarer de tekniske detaljer for dine udviklere.

De endelige resultater af reviewet ejes fuldt ud af dig, hvilket betyder, at du frit kan tage det med til en anden udvikler eller virksomhed, hvis du vil have dem til at løse problemerne for dig. Selvfølgelig er vores udviklingsteam også til rådighed til at rette eksisterende fejl, hvis du har brug for hjælp, men du har ingen forpligtelse til at fortsætte samarbejdet med os efter reviewet.

Er du interesseret i et review af din hjemmeside, webshop eller app? Kontakt os i dag.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.