Få et webshop design, der optimerer brugeroplevelsen

Vi designer webshops, der ser godt ud og sælger. Uanset om du vælger et eksisterende Magento-tema eller ønsker brugerdefinerede design, har vores UX-certificerede designere både knowhow og færdigheder til at gøre det.

Guidet af standarder fra Baymard Institute og Interaction Design Foundation, samt dine data og vores erfaring, optimerer vores team af certificerede designere dit site med henblik på en god brugeroplevelse og et højt antal konverteringer. Se, hvad en Magento webshop kan gøre for din virksomhed, og få del i de mange fordele som et godt design, hastighedsoptimering og integration med tredjepartssystemer giver.

Vi designer enten webshops helt fra bunden eller tilpasser dit købte Magento-tema til dit webshop design – afhængigt af dine krav. Vi tilbyder også hjælp til branding, bannere, videoredigering, salgsfremmende grafik og andre marketingrelaterede aktiviteter, der støtter op om din eCommerce-strategi.

At designe fra bunden betyder, at vi laver dit webshop design uden at basere det på et købt tema med fast Magento template design. Du samarbejder med vores kreative direktør og en webdesigner, der konceptualiserer dit webshop-tema og unikke brugergrænseflade – og hele tiden med øje for din virksomheds brand.

Efter planlægningsfasen vil vores designteam oprette mockups til seks hovedsider i din webshop:

 • Forside
 • Produktside
 • Kategoriside
 • Betalingssider (består ofte af to eller flere sider)
 • Indholdssider (et generelt layout for alle sider med tekst, for eksempel Vilkår & betingelser, Om virksomheden osv.)
 • 404-siden (den side, der vises, når en besøgende forsøger at få adgang til en side, der ikke findes, for eksempel et produkt, der ikke længere er tilgængeligt). Her kan vi for eksempel vise et tilbud i stedet for at vise en side, der siger "404 - Denne side eksisterer ikke".
 • Hvis du har kunde-login, opretter vi også et webshop design til det.

Du kan for eksempel have 2-3 forskellige muligheder til produktsider, så du kan vælge et bestemt "look" afhængigt af de produkter, der skal vises. Når du har valgt layout, forfiner vi det derefter i samarbejde med dig, og efterfølgende har du mulighed for adgang til support.

Når du får lavet Magento design fra bunden, har du fuld frihed til at konceptualisere din webshop og bestemme sidernes layout. Ulempen er, at det koster mere, og det kan være tidskrævende at opbygge en Magento webshop på denne måde.

Når du køber et Magento-tema, behøver du ikke gennemgå den ovenstående proces. Efter lidt tilpasning til din virksomheds brand kommer de fleste temaer til at se unikke og skræddersyede ud.

Kan du ændre et købt Magento-tema?

Ændring af et eksisterende Magento-tema er helt almindeligt for mange webshopejere. Hvis du har til hensigt at foretage en masse ændringer i et tema, kan det være hurtigere og billigere at få lavet dit Magento design fra bunden i stedet.

Det er relativt nemt at ændre på følgende:

 • Temafarver
 • Skrifttyper
 • Indholdssider

Få mere at vide om at vælge mellem for eksempel et brugerdefineret webshop design eller et Magento-tema.

Det er vigtigt at vælge et Magento design med et tema, der er baseret på dit brand, dine præferencer og ikke mindst din marketingstrategi. Derudover skal du overveje følgende:

 • Dit Magento-tema skal indlæses hurtigt. For det første er folk utålmodige og vil ikke vente på, at en langsom side indlæses, og for det andet har en side, der indlæses langsomt, en negativ effekt på Google-placeringer.
 • Jo flere templates, der er tilgængelige i temaet, jo bedre. Det giver dig fleksibilitet til at have forskellige layouts på produkt- og kategorisiderne.

Der er mange online markedspladser, hvor du kan købe Magento-temaer. Herunder er nogle af de mest besøgte sites:

Kontakt os hvis du har brug for et Magento website design. Vi kan også hjælpe dig med at finde et tema - eller vi kan lave dit Magento webshop design helt fra bunden.

Siden 1998 har vi gennemført IT-projekter af alle størrelser og typer. Vi har stor erfaring inden for både udvikling og web design, integrationer og efterfølgende support.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.