Umbraco – et Content Management System bygget på ASP.NET

Umbraco CMS er kendt for at være fleksibelt og brugervenligt. Læs mere om, hvad Umbraco CMS er, og hvad du kan bruge det til, så du kan beslutte, om det er et godt match til din hjemmeside eller webshop.

Umbraco er et open-source Content Management System bygget på Microsoft .NET Framework. Det blev først releaset i februar 2005, og er siden vokset til mere end 700.000 installationer. Du kan læse mere om Umbraco her.

Umbraco CMS er let at udvide, og det giver designere og udviklere mulighed for at tilpasse en Umbraco-webshop til særlige forretningskrav og integrere den med tredjepartssystemer såsom ERP, CRM, PIM, lagerstyringssystemer og mobilapps.

Et open-source CMS som Umbraco er også et omkostningseffektivt valg til udvikling af hjemmesider eller web-applikationer – i modsætning til at bruge et proprietært system, hvor du løber risikoen for at ende i en ”vendor lock-in” situation.

Med udgangspunkt i ASP.NET kan Umbraco bruges som platform for mange applikationer – for eksempel:

  • Traditionelt CMS til vedligeholdelse af en firmahjemmeside
  • Umbraco webshop (for eksempel med pakker som uCommerce eller Vendr)
  • Til at publicere opdateret indhold til flere servere (f.eks. globale hjemmesider, nyhedsmediesites osv.)
  • Brugertilpassede web-applikationer
  • Social media sites

Du kan vælge mellem et tema og et skræddersyet design til din Umbraco hjemmeside eller webshop.

Der er mange temaer tilgængelige i online markedspladser, så du kan højst sandsynligvis finde et, der passer til dit brand. At bruge et tema koster ikke det samme som at få din Umbraco hjemmeside designet og udviklet fra bunden. Typisk opfordrer vi kunder til at vælge et pre-designet tema, og så kan vi foretage tilpasninger til det købte tema, så det bedre matcher dit brand.

Hvis de faste temaer ikke passer dig, kan vores team designe et layout, der opfylder dine krav – eller vi kan samarbejde med dine designere, hvis du har dit eget designteam.

Læs mere om vores designproces »

Mulighederne for at udvide Umbraco CMS' funktionalitet er næsten ubegrænsede. Du kan bruge off-the-shelf pakker (Umbracos navn for udvidelser/plug-ins) til dette. Hvis ikke du kan finde en pakke, der passer til dine krav, kan vi udvikle en til dig.

Der er i øjeblikket mere end 1200 pakker udviklet til Umbraco CMS. Tjek Our Umbraco for at få en ide om, hvad det er for nogle pakker, der er tilgængelige for Umbraco hjemmesider og webshops.

Umbraco CMS supporteres af mange hosting-udbydere.

For mindre setups er det typisk rigeligt med en delt eller måske en dedikeret server hos den hosting-udbyder, du allerede bruger. For større løsninger er det ofte bedre at bruge Amazon Web Services eller Microsoft Azure, da disse platforme normalt skalerer bedre. Umbraco CMS tilbyder også en udmærket hosting-løsning gennem deres egen Umbraco Cloud.

Når du bruger 1902 Software, hjælper vi dig med at vælge den hosting-løsning til Umbraco CMS, der passer bedst til dig. Uanset hvad du vælger, håndterer vi installation og konfiguration af systemet.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.