Umbraco – et Content Management System bygget på ASP.NET

Umbraco er kendt som et fleksibelt og brugervenligt CMS. Læs mere om hvad det er, og hvad du kan bruge det til, så du kan beslutte, om det er et godt match til din hjemmeside eller webshop.

Umbraco er et open-source Content Management System, bygget på Microsoft ASP.NET Framework. Det blev først released i februar 2005, og er siden vokset til mere end 700.000 installationer. Du kan læse mere om Umbraco her.

Umbraco er let at udvide, og det giver designere og udviklere mulighed for at tilpasse en Umbraco-webshop til særlige forretningskrav og integrere den med tredjeparts-systemer, som for eksempel ERP, CRM, PIM, lagerstyringssystemer og mobile apps.

Et open-source CMS som Umbraco er også et omkostningseffektivt valg til udvikling af hjemmesider eller web-applikationer – i modsætning til at bruge et proprietært system, hvor du løber risikoen for at ende i en ”vendor lock-in” situation.

Med udgangspunkt i ASP.NET kan Umbraco bruges som platform for mange applikationer, som for eksempel:

  • Traditionelt CMS til vedligeholdelse af en firmahjemmeside
  • Webshop (fx med pakker som uCommerce eller Vendr)
  • Til at publicere opdateret indhold til flere servere (fx globale hjemmesider, nyhedsmedie-sitesv.)
  • Brugertilpassede web-applikationer
  • Social media sites

Du kan vælge mellem et tema og et custom design til din Umbraco hjemmeside eller webshop.

Der er mange temaer tilgængelige i online markedspladser, så du kan højst sandsynligvis finde et, der passer til dit brand. At bruge et tema koster ikke det samme som at få din hjemmeside designet og udviklet fra bunden. Typisk opfordrer vi kunder til at vælge et pre-designet tema, og så kan vi foretage tilpasninger til det købte tema, så det bedre matcher dit brand.

(Læs mere om forskellen mellem at bruge temaer og tilpassede designs).

Hvis de faste temaer ikke passer dig, kan vores team designe et layout, der opfylder dine krav. Eller, hvis du har dine egne designere, kan vi selvfølgelig også arbejde med dem.

Læs mere om vores designproces »

Mulighederne for at udvide Umbracos funktionalitet er næsten ubegrænsede. Du kan bruge off-the-shelf pakker (Umbracos navn for udvidelser / plugins) til dette. Hvis ikke du kan finde en pakke, der passer til dine krav, så kan vi udvikle en til dig.

Der er i øjeblikket mere end 1200 pakker udviklet til Umbraco. Tjek Vores Umbraco for at få en ide om, hvad det er for nogle pakker, der er tilgængelige for Umbraco hjemmesider og webshops.

Umbraco supporteres af mange hosting udbydere.

For mindre setups er det typisk rigeligt med en delt eller måske en dedikeret server hos den hosting udbyder, du allerede bruger. For større løsninger er det ofte bedre at bruge Amazon Web Services eller Microsoft Azure, da disse platforme normalt skalerer bedre. Umbraco tilbyder også en udmærket hosting-løsning gennem deres egen Umbraco Cloud.

Når du bruger 1902 Software, hjælper vi dig med at vælge den hosting løsning, der passer bedst til dig. Uanset hvad du vælger, håndterer vi installering og konfigurering af systemet.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.