Få flere konverteringer med en designoptimeret hjemmeside

En hjemmeside med et optimeret design har stor indflydelse på konverteringsfrekvensen. Med mere end 20 års erfaring tilbyder vi effektive og optimerede designløsninger til hjemmesider.

Du kan nemt få flere konverteringer, hvis du investerer i et skræddersyet hjemmesidedesign til din virksomhed. Vi kan tilbyde et effektivt samarbejde, hvor din virksomheds designkrav er i fokus.

Vi laver designoptimerede hjemmesider, som, udover at efterlade et godt indtryk, også er designet til at konvertere – uanset om du har brug for leads, tilmeldinger eller andre relevante konverteringer for din virksomhed.

Når vi udarbejder dit hjemmesidedesign, starter vi med at lave en model for de vigtigste sider ud fra research-baserede standarder fra Baymard Institute, herunder:

 • Landingsside – Landingssiden er ofte det første, brugerne lander på, og derfor sørger vi for at brugerne bliver mødt af et velfungerende hjemmesidedesign, så de nemt kan komme rundt siden og får præsenteret det vigtigste indhold først.
 • Indholdssider – Indholdssiderne skal vise din virksomhed og det, du tilbyder, på den bedst mulige måde. Derfor designer vi siderne, så kunderne klart og tydeligt ser værdien af din virksomhed og dine tilbud. Det er for eksempel sider som:
  1. CMS-sider (tekst, billeder og indhold til download)
  2. ”Om”-siden
  3. Kontaktformularer
  4. Blogs
  5. Produkt- eller servicesider

Du har to muligheder med en webdesigner fra 1902 Software: et temabaseret design, hvor vores designteam kan tilpasse temaer, så de passer til din virksomhed, eller et brugerdefineret design, hvor vi skaber et website-design fra bunden i samarbejde med dig.

Den første løsning er den mest prisvenlige løsning, mens den sidstnævnte giver dig mulighed for at få skabt et design, der er 100 % tilpasset din virksomheds brand, branche og målgruppe.

Hvis du vil vide mere om forskellen mellem et temabaseret og brugerdefineret design, kan du læse om det under beskrivelsen af vores processer for webshop-design – hvor du blandt andet finder en grundig gennemgang af, hvordan vi helt præcist skaber et website-design fra bunden i samarbejde med dig.

Vores designprocesser gør det muligt at samarbejde med dig fra hele verden via virtuelle møder, hvor vi implementerer ændringer og optimerer i realtid. Vælger du et brugerdefineret hjemmesidedesign, starter vi med wireframes, og vælger du et eksisterende tema, tager vi udgangspunkt i det.

Vi laver første udkast før vores møde med dig, og herefter finjusterer vi det i realtid sammen med dig. Herefter får du en prototype, så du kan afprøve designet. Samarbejdet er en kombination af vores ekspertviden og best practices og din brancheviden, hvilket giver de bedst mulige forudsætninger for at udvikle et responsivt design til din hjemmeside.

Vores webdesignere har mange års erfaring og har kurser og certificeringer fra både Baymard Institute og Interaction Design Foundation, så du er garanteret et dygtigt og kvalificeret team, der er uddannet til at designe både flot og funktionelt uden at det går ud over konvertering.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.