Umbraco – webshop

Få en webshop-løsning integreret og bygget oven på et af de mest populære Microsoft .NET-baserede CMS i dag.

Vi designer og udvikler Umbraco-webshops helt fra bunden og supporterer eksisterende webshops i det daglige vedligehold.

Hent vores prisliste

Hvad er Umbraco?

Umbraco er et open source CMS, som er kendt for sin fleksibilitet og brugervenlige platform for både udviklere og administratorer. Det er et af de mest anvendte .NET baserede CMS i dag med et aktivt community bag sig, der bidrager til og arbejder for at gøre systemet endnu bedre.

Umbraco CMS er gratis at bruge, men virksomheden tilbyder også betalte abonnementer på teknisk support eller opsætning og hosting hos Umbraco Cloud.

Lær mere om Umbraco her.

 

Brug af Umbraco til din webshop

Umbraco har ikke en e-handelsfunktionalitet i grundpakken, men da det er open source, kan den let udbygges til at kunne bruges som webshop-platform ved hjælp af udvidelser, eller dét de kalder “pakker”.

Disse pakker er tredjepartsmoduler, som er installeret oven på det grundlæggende CMS, og føjer e-handelsfunktionaliteter til de eksisterende funktioner, som Umbraco har – ligesom når man bruger WooCommerce med WordPress.

Her er de tre mest anvendte e-handels-pakker til Umbraco:

Merchello er en helt gratis e-handelspakke til Umbraco, og det eneste helt open source-system ud af de tre pakker på denne liste.

Det er kendt for at være meget brugervenligt, især da det er designet til at se ud og føles ligesom Umbracos eget backend-interface. Det er også relativt let at installere og fungerer efter kun en smule konfiguration fra brugerens side. Merchello har endda et e-handels-begyndersæt kaldet “FastTrack”, som brugere blot kan downloade, installere og dermed have en fuldt konfigureret og fungerende webshop efter kun få klik.

Merchello har en omfattende liste over features, inklusiv nogle, der typisk er låst og skal betales for i andre webshop-systemer. Og da det er open source, er det også yderst skalerbart og kan tilpasses dine specifikke e-handelsbehov. Find den komplette liste over Merchellos funktioner hér.

TeaCommerce er en betalt Umbraco-pakke, men i modsætning til Ucommerces betalte planer kræver den kun en éngangsbetaling og ikke et årligt abonnement.

I sig selv inkluderer TeaCommerce allerede en bred vifte af features klar til brug, men der er der ud over mange yderligere tilpasningsmuligheder ved hjælp af deres komplette samling af API'er. Og i modsætning til de tidligere nævnte andre pakker kræver implementering af TeaCommerce ingen .NET-erfaring, da det tillader dig at udvikle din webshop udelukkende ved hjælp af Razor/XSLT, HTML, CSS og JavaScript.

TeaCommerce har også et begyndersæt lignende Merchellos FastTrack, som lader brugere installere en fuldt funktionel webshop, som de kan bygge videre på.

Lær mere om TeaCommerces funktioner hér.

Ucommerce betragtes som den mest populære og "mest solide" e-handelspakke til Umbraco - oprindeligt bygget på CMS’et i 2009 og løbende forbedret lige siden.

I modsætning til Umbraco er Ucommerce ikke open source. I stedet er det bygget med en "framework first" -arkitektur, der dog giver brugerne en vis fleksibilitet i arbejdet med systemet såvel som et veleksponeret API samt dokumentation for udviklere.

Fra september 2019 fås Ucommerce som Free-, Pro- og Enterprise-versioner på årlige abonnement-planer, du kan vælge imellem afhængigt af de funktioner, du vil have i din webshop. Den gratis version indeholder de fleste af de grundlæggende funktionaliteter, der er nødvendige i en webshop, men for mere avancerede features kan det godt betale sig at se på de betalte planer.

Lær mere om de specifikke funktioner, der er inkluderet i hver plan på deres prisside.

Ud over de grundlæggende funktioner som Ucommerce tilbyder, kan du udvide din webshop yderligere med "Ucommerce-apps" eller Umbraco-pakker, der er bygget specifikt til Ucommerce. Du kan finde disse apps på Ucommerce Market, eller du kan få specialudviklet én til særlig funktionalitet, du gerne vil have.

Dét 1902-software tilbyder

Vi er særdeles erfarne med udvikling og implementering af webshop-løsninger til forskellige typer virksomheder.
 • Vi customiserer et webshop-tema eller -skabelon baseret på din branding og dine præferencer.
 • Vi skaber et komplet customiseret webshop-design helt fra bunden.
 • Vi optimerer UX og UI, samt forbedrer webshoppens konvertering ved at implementere nogle af de mange ”tricks”, vi kender.
 • Vi laver eller redigerer produktfotos, bannere og andre grafiske elementer, der måtte være brug for til din webshop.
 • Vi udvikler Umbraco-webshops fra bunden.
 • Vi tager os af den tekniske opsætning, installation og konfiguration på din valgte hosting-server.
 • Vi overtager support og vedligehold af eksisterende Umbraco-webshops eller strandede projekter.
 • Vi udvikler skræddersyede funktioner eller pakker, hvis ikke der er nogen eksisterende udvidelsespakker med den funktionalitet, du har brug for.
 • Vi integrerer din webshop med forskellige systemer såsom ERP, PIM, Inventory o.a.
 • Vi implementerer automatiseret test af kritiske funktioner i din webshop.
 • Vi tager os af den tekniske SEO og hastighedsoptimering af din webshop.
 • Vi tager os af den efterfølgende support, håndteret af det samme team som tog sig af udvikling af din webshop.

Vores eget udviklingsteam har lavet en Umbraco-pakke til varetagelse af dit websites tekniske SEO. 1902 SEO+ er gratis, fuldt udbygget og let at bruge. Det håndterer den tekniske side af søgemaskineoptimering såsom metatags, Open Graph-værdier, Schema osv. Det lader dig også udføre et SEO-tjek, inden du udgiver dit indhold, og giver anbefalinger med udgangspunkt i best practices.

Lær mere, eller download 1902 SEO+ hér.

umbraco website

Der er en håndfuld tilgængelige e-handels-løsninger på markedet. Der er andre CMS-udvidelser som WooCommerce, som er et plugin til WordPress, og der er platforme, der er særligt bygget til e-handel, som f.eks. Magento eller Shopify.

Så hvorfor skulle du vælge Umbraco?

For det første er Umbraco bygget på ASP.NET, så hvis det meste af din virksomhedsinfrastruktur også er bygget på dette framework, vil det være lettere for dig at integrere og forbinde dine virksomhedssystemer, hvis du bruger Umbraco. Hvis du nu måtte have din egen udvikler eller udviklingsteam, der allerede er godt hjemme i C# (det programmeringssprog, der bruges i ASP.NET), kan det også være smart at vælge Umbraco og dermed undgå at investere i, at dit team lærer et nyt sprog eller ansætte helt nye udviklere.

Som med andre systemer er der ikke én enkelt løsning, der passer til alle, når det gælder e-handels-pakker til Umbraco.

F.eks. så foretrækker nogle virksomheder muligvis Merchello - ikke kun fordi den er gratis, men også på grund af dens open source egenskab, der giver dem fuld frihed til at ændre og tilpasse koden alt efter hvad de vil have. Nogle virksomheder foretrækker måske i stedet den stabilitet, som Ucommerce tilvejebringer, da dét er det mest gennemprøvede system af de tre. TeaCommerce er også et godt alternativ med dets mulighed for éngangsbetaling for en lang række features i stedet for en årlig plan.

Du skal se nøje på de features, hvert system tilbyder og veje fordele og ulemper op mod dét, din virksomhed har behov for. Hvis du så stadig er usikker på, hvilken pakke du skal vælge, kan du også fortælle os om dine behov, og så kan vores projektledere hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Udover at bruge Ucommerce, Merchello eller TeaCommerce til at give dit Umbraco-site e-handelsfunktionaliteter, så kan du også benytte andre pakker tilgængelige på markedet for yderligere at udvide de grundlæggende funktioner i Umbraco CMS.

Der er pakker, der fungerer sideløbende med e-handelspakker - det vil sige, de udvider selve Umbraco og arbejder hånd i hånd med webshop-systemet. Eksempler på dét kan være pakker til SEO, søgefunktion osv. Hér er der pakker udviklet til Umbraco.

Omvendt er der også pakker, der fungerer oven på e-handels-pakker. Tænke eventuelt på dem som "underliggende pakker", idet de særligt er udviklet til e-handels-pakken og ikke selve Umbraco. Disse pakker kræver derfor, at du først installerer den e-handelspakke, den er bygget til. Eksempler kan være pakker til lagerstyring, fragt eller produktstyring.

Vores Umbraco-udviklere har 6-7 års erfaring i at udvikle ASP.NET, og de fleste af dem har én eller flere af Microsofts tekniske certificeringer. Alle vores udviklere er in-house og på fuld tid, og vi benytter ikke freelance underleverandører. Efterfølgende support varetages af det samme team, som udviklede projektet, hvilket sikrer, at dit system vedligeholdes af de udviklere, der kender det allerbedst.

Bliv ringet op af Peter inden for 24 timer og få en uforbeholden samtale om dine behov