Umbraco – webshop

Få en webshop-løsning integreret og bygget oven på et af de mest populære Microsoft .NET-baserede CMS i dag.

Vi designer og udvikler Umbraco-webshops helt fra bunden og supporterer eksisterende webshops i det daglige vedligehold.

Umbraco er et open source CMS, som er kendt for sin fleksibilitet og brugervenlige platform for både udviklere og administratorer. Det er et af de mest anvendte .NET baserede CMS i dag med et aktivt community bag sig, der bidrager til og arbejder for at gøre systemet endnu bedre.

Umbraco CMS er gratis at bruge, men virksomheden tilbyder også betalte abonnementer på teknisk support eller opsætning og hosting hos Umbraco Cloud.

Lær mere om Umbraco her.

 

Umbraco har ikke en e-handelsfunktionalitet i grundpakken, men da det er open source, kan den let udbygges til at kunne bruges som webshop-platform ved hjælp af udvidelser, eller dét de kalder “pakker”.

Disse pakker er tredjepartsmoduler, som er installeret oven på det grundlæggende CMS, og føjer e-handelsfunktionaliteter til de eksisterende funktioner, som Umbraco har – ligesom når man bruger WooCommerce med WordPress.

Vi laver webshop designs fra bunden eller tilpasser eksisterende temaer, så de passer til din virksomheds brand. Vi understøtter din digitale strategi med vores forskellige services indenfor design:

Når vi samarbejder om et nyt design, laver vi typisk et oplæg, før vi, i samarbejde med dig, laver ændringer og forbedringer over internettet i realtid. Efter hver samarbejdssession får du en prototype, som du kan afprøve og dele med kollegaer og andre involverede.

  • Vi udvikler Umbraco-webshops fra bunden.
  • Vi tager os af den tekniske opsætning, installation og konfiguration på din valgte hosting-server.
  • Vi overtager support og vedligehold af eksisterende Umbraco-webshops eller strandede projekter.
  • Vi udvikler skræddersyede funktioner eller pakker, hvis ikke der er nogen eksisterende udvidelsespakker med den funktionalitet, du har brug for.
  • Vi integrerer din webshop med forskellige systemer såsom ERP, PIM, Inventory o.a.
  • Vi implementerer automatiseret test af kritiske funktioner i din webshop.
  • Vi tager os af den tekniske SEO og hastighedsoptimering af din webshop.
  • Vi tager os af den efterfølgende support, håndteret af det samme team som tog sig af udvikling af din webshop.

Vi tilbyder følgende review-pakker:

Du kan benytte disse reviews som enkeltstående services, eller du kan kombinere forskellige reviews, helt afhængigt af hvad der er relevant for din virksomhed. Læs mere om indholdet af hver pakke.

Vores QA-team tester og kvalitetstjekker dine projekter før og efter udrulning. Læs mere om vores in-house test setup:

Hvis du har din egen udvikler, tilbyder vi Umbraco testing som en service, hvor vi arbejder som din software testing/QA-afdeling. Vi kan også hjælpe dig med enkeltstående projekter. Læs mere om vores web og softwaretest service.

Vores eget udviklingsteam har lavet en Umbraco-pakke til varetagelse af dit websites tekniske SEO. 1902 SEO+ er gratis, fuldt udbygget og let at bruge. Det håndterer den tekniske side af søgemaskineoptimering såsom metatags, Open Graph-værdier, Schema osv. Det lader dig også udføre et SEO-tjek, inden du udgiver dit indhold, og giver anbefalinger med udgangspunkt i best practices.

Lær mere, eller download 1902 SEO+ hér.

Der er en håndfuld tilgængelige e-handels-løsninger på markedet. Der er andre CMS-udvidelser som WooCommerce, som er et plugin til WordPress, og der er platforme, der er særligt bygget til e-handel, som f.eks. Magento eller Shopify.

Så hvorfor skulle du vælge Umbraco?

For det første er Umbraco bygget på ASP.NET, så hvis det meste af din virksomhedsinfrastruktur også er bygget på dette framework, vil det være lettere for dig at integrere og forbinde dine virksomhedssystemer, hvis du bruger Umbraco. Hvis du nu måtte have din egen udvikler eller udviklingsteam, der allerede er godt hjemme i C# (det programmeringssprog, der bruges i ASP.NET), kan det også være smart at vælge Umbraco og dermed undgå at investere i, at dit team lærer et nyt sprog eller ansætte helt nye udviklere.

Som med andre systemer er der ikke én enkelt løsning, der passer til alle, når det gælder e-handels-pakker til Umbraco.

Nogle virksomheder foretrækker Vendr på grund af den praktiske licensstruktur,de har, hvor man betaler én gang for en lang række funktioner (i modsætning til en plan som fornyes årligt). Andre virksomheder vælger den stabilitet, som Ucommerce tilbyder. Ucommerce er alt andet lige det mest modne system af de to.

Du skal se nøje på de features, hvert system tilbyder og veje fordele og ulemper op mod dét, din virksomhed har behov for. Hvis du så stadig er usikker på, hvilken pakke du skal vælge, kan du også fortælle os om dine behov, og så kan vores projektledere hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Ud over at bruge Vendr eller Ucommerce til at at implementere e-handelsfunktionaliteter på din Umbraco-hjemmeside kan du også drage fordel af andre pakker, som er til rådighed, til yderligere at udvide Umbracos funktioner.

Der er pakker, der fungerer sideløbende med e-handelspakker - det vil sige, de udvider selve Umbraco og arbejder hånd i hånd med webshop-systemet. Eksempler på dét kan være pakker til SEO, søgefunktion osv. Hér er der pakker udviklet til Umbraco.

Omvendt er der også pakker, der fungerer oven på e-handels-pakker. Tænke eventuelt på dem som "underliggende pakker", idet de særligt er udviklet til e-handels-pakken og ikke selve Umbraco. Disse pakker kræver derfor, at du først installerer den e-handelspakke, den er bygget til. Eksempler kan være pakker til lagerstyring, fragt eller produktstyring.

Vores Umbraco-udviklere har 6-7 års erfaring i at udvikle ASP.NET, og de fleste af dem har én eller flere af Microsofts tekniske certificeringer. Alle vores udviklere er in-house og på fuld tid, og vi benytter ikke freelance underleverandører. Efterfølgende support varetages af det samme team, som udviklede projektet, hvilket sikrer, at dit system vedligeholdes af de udviklere, der kender det allerbedst.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Her er de mest anvendte e-handels-pakker til Umbraco:

Vendr er en ny betalt webshoppakke til Umbraco 8, bygget på fundamentet af TeaCommerce, en af de mest populære pakker til Umbraco 7.

I sig selv inkluderer Vendr allerede en bred vifte af funktioner som den er, men der er også mange yderligere tilpasningsmuligheder gennem deres store udvalg af API'er. Det tilbyder også en række SEO- og marketingkonfigurationer, der hjælper dig med at optimere din Umbraco-webshop./

Fra juni 2020 er der kun én standardprissætning for en Vendr-pakkelicens, der består af en engangsbetaling for 12 måneders opdateringer. For løbende opdateringer skal du købe opgraderingslicenser på årlig basis.

Her kan du lære mere om Vendr.

(Bemærk: Vendr er også godkendt af Merchello, en populær open source Umbraco e-handelspakke, der desværre ikke videreudvikles.)

Ucommerce betragtes som den mest populære og "mest solide" e-handelspakke til Umbraco - oprindeligt bygget på CMS’et i 2009 og løbende forbedret lige siden.

I modsætning til Umbraco er Ucommerce ikke open source. I stedet er det bygget med en "framework first" -arkitektur, der dog giver brugerne en vis fleksibilitet i arbejdet med systemet såvel som et veleksponeret API samt dokumentation for udviklere.

Fra juni 2020 fås Ucommerce som Free-, Pro- og Enterprise-versioner på årlige abonnement-planer, du kan vælge imellem afhængigt af de funktioner, du vil have i din webshop. Den gratis version indeholder de fleste af de grundlæggende funktionaliteter, der er nødvendige i en webshop, men for mere avancerede features kan det godt betale sig at se på de betalte planer.

Lær mere om de specifikke funktioner, der er inkluderet i hver plan på deres prisside.

Ud over de grundlæggende funktioner som Ucommerce tilbyder, kan du udvide din webshop yderligere med "Ucommerce-apps" eller Umbraco-pakker, der er bygget specifikt til Ucommerce. Du kan finde disse apps på Ucommerce Market, eller du kan få specialudviklet én til særlig funktionalitet, du gerne vil have.