Webshop design og udvikling

Vi tilbyder professionelle webshopløsninger – design, udvikling, integration og support – i Magento, WooCommerce og Umbraco.

Mød dine kunder dér hvor de er klar til at handle, hvad enten det er i din fysiske butik, webshop eller på de sociale medier.

Vi understøtter din omnichannel e-handelsstrategi med en integrationsløsning til dine forretningssystemer - fra din webshop til din butiks point-of-sale, ERP, PIM, lagerstyring, Facebook, Google Shopping m.m.

Få en pålidelig IT-partner til at hjælpe dig med de daglige vedligeholdelsesopgaver, der får din webshop til at køre bedst muligt dag ind og dag ud. Vores efterfølgende support-setup sørger for at det samme team, som udviklede din webshop, også er det team der står for det efterfølgende vedligehold.

Vi overtager også gerne support af eksisterende webshops, hvor vi tager os af teknisk SEO, optimering af hastighed og UX såvel som versionsopgraderinger. (Bruger du Magento 1? Læs hér om at opgradere til Magento 2, og hvordan vi kan hjælpe.)

Hvis din webshop kræver funktionaliteter, som ikke er tilgængelige i “hyldevaren” eller på markedet i øvrigt, kan vi lave den til dig.

Magento

Få en webshop bygget på en af tidens mest populære webshopplatforme.

Lær mere om vores Magento ydelser »

WooCommerce

Et open source webshop-plugin, der udnytter styrken i WordPress CMS.

Lær mere om vores WooCommerce ydelser »

Umbraco

Udvid Umbraco med webshoppakker: Ucommerce eller Vendr.

Lær mere om vores Umbraco webshop ydelser »

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.