Webshop design og udvikling

Vi tilbyder professionelle webshopløsninger – design, udvikling, integration og support – i Magento, WooCommerce og Umbraco.

Vi laver webshop designs fra bunden eller tilpasser eksisterende temaer, så de passer til din virksomheds brand. Vi understøtter din digitale strategi med vores forskellige services indenfor design:

Når vi samarbejder om et nyt design, laver vi typisk et oplæg, før vi, i samarbejde med dig, laver ændringer og forbedringer over internettet i realtid. Efter hver samarbejdssession får du en prototype, som du kan afprøve og dele med kollegaer og andre involverede.

Mød dine kunder dér hvor de er klar til at handle, hvad enten det er i din fysiske butik, webshop eller på de sociale medier.

Vi understøtter din omnichannel e-handelsstrategi med en integrationsløsning til dine forretningssystemer - fra din webshop til din butiks point-of-sale, ERP, PIM, lagerstyring, Facebook, Google Shopping m.m.

Få en pålidelig IT-partner til at hjælpe dig med de daglige vedligeholdelsesopgaver, der får din webshop til at køre bedst muligt dag ind og dag ud. Vores efterfølgende support-setup sørger for at det samme team, som udviklede din webshop, også er det team der står for det efterfølgende vedligehold.

Vi overtager også gerne support af eksisterende webshops, hvor vi tager os af teknisk SEO, optimering af hastighed og UX såvel som versionsopgraderinger. (Bruger du Magento 1? Læs hér om at opgradere til Magento 2, og hvordan vi kan hjælpe.)

Vores QA-team tester og kvalitetstjekker dine projekter før og efter udrulning. Læs mere om vores in-house test setup:

Hvis du har din egen udvikler, tilbyder vi webshop testing som en service, hvor vi arbejder som din software testing/QA-afdeling. Vi kan også hjælpe dig med enkeltstående projekter. Læs mere om vores web og softwaretest service.

Hvis din webshop kræver funktionaliteter, som ikke er tilgængelige i “hyldevaren” eller på markedet i øvrigt, kan vi lave den til dig.

Vi tilbyder følgende review-pakker:

Du kan benytte disse reviews som enkeltstående services, eller du kan kombinere forskellige reviews, helt afhængigt af hvad der er relevant for din virksomhed. Læs mere om indholdet af hver pakke.

Vores proprietære, automatiserede testværktøj monitorerer din webshop for:

  • Oppetid
  • Hastighed og performance med specifikt fokus på Core Web Vitals
  • Indekseringsstatus (robots.txt) — afhænger af hvilke sider du vælger at få indekseret
  • SSL-udløb
  • Domæne-udløb

Den automatiserede monitorering gør, at vi opdager fejl, før de forårsager større problemer med din webshop.

Du kan have verdens bedste webshop, men hvis dine kunder ikke ser den, får du ikke noget salg ud af den. Selvom du kan annoncere på Google eller Facebook og derigennem få bedre synlighed, er det ofte mere omkostningseffektivt selv at lave SEO (Search Engine Optimization) og derigennem få mere - gratis - organisk trafik til din webshop.

Udover vores tekniske viden, har vi også meget erfaring med at arbejde sammen med SEO-eksperter, hvor vi udfører den tekniske del ud fra deres forslag.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med teknisk SEO.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Technologies

Få en webshop bygget på en af tidens mest populære webshopplatforme.

Lær mere om vores Magento ydelser »

Et open source webshop-plugin, der udnytter styrken i WordPress CMS.

Lær mere om vores WooCommerce ydelser »

Udvid Umbraco med webshoppakker: Ucommerce eller Vendr.

Lær mere om vores Umbraco webshop ydelser »