Webshop design og udvikling

Vi tilbyder professionelle webshopløsninger – design, udvikling, integration og support – i Magento, WooCommerce og Umbraco.

Udvikling af nye webshops

Få bygget en skræddersyet webshop, som afspejler dit brand og din virksomhedsstrategi, og naturligvis optimeret med henblik på øget salg og rigtig god brugeroplevelse.

Vi udvikler komplette webshops med Magento, WooCommerce og Umbraco. Du kommer til at samarbejde med dedikerede designere og tekniske projektledere, som har varetaget forskellige webshop-udviklingsprojekter inden for forskellige brancher, og udviklere, som har flere års solid erfaring med webshopudvikling, og som er certificerede inden for de teknologier de arbejder med.

1902 har gjort et fremragende stykke arbejde på vores hjemmeside. De bekymrer sig om optimering af både store store og små ting. Serviceniveauet er højt, og svartiden er upåklagelig. (oversat fra engelsk)

Azra Bihorac
E-commerce Manager

Gør det let for dine kunder at handle hos dig med et untuitivt UI/UX i din webshop. Vælg mellem et skræddersyet design lavet fra bunden eller et færdiglavet design, der bliver modificeret efter din brandidentitet og dine ønsker.

Vores webdesignere og testere gennemgår e-commerce UX professional certificeringsuddannelser for at sikre at best practices inden for webshopdesign bliver overholdt i din webshop, hvor det er praktisk. Vi laver designs, som følger UX-forskning og årevis af erfaring med hundreder af webshopprojekter.

1902 har super professionelle og dygtige folk ansat, som kan tænke selvstændigt, komme med inputs og feedback på dine ideer, og som generelt er løsningsorientede og arbejder hårdt for at løse dine problemstillinger.

Kenneth Jensen
Raasdal Trading

Mød dine kunder dér hvor de er klar til at handle, hvad enten det er i din fysiske butik, webshop eller på de sociale medier.

Vi understøtter din omnichannel e-handelsstrategi med en integrationsløsning til dine forretningssystemer - fra din webshop til din butiks point-of-sale, ERP, PIM, lagerstyring, Facebook, Google Shopping m.m.

De løste en håbløs situation med en tidligere udvikler og fik det bragt i orden, så vi nu har en rigtig, rigtig god hjemmeside. (oversat fra engelsk)

Thomas Bülow Skouborg
Head of Digital Marketing & Communications

Få en pålidelig IT-partner til at hjælpe dig med de daglige vedligeholdelsesopgaver, der får din webshop til at køre bedst muligt dag ind og dag ud. Vores efterfølgende support-setup sørger for at det samme team, som udviklede din webshop, også er det team der står for det efterfølgende vedligehold.

Vi overtager også gerne support af eksisterende webshops, hvor vi tager os af teknisk SEO, optimering af hastighed og UX såvel som versionsopgraderinger. (Bruger du Magento 1? Læs hér om at opgradere til Magento 2, og hvordan vi kan hjælpe.)

Vi fik hjælp af 1902 Software til at lave vores front-end på www.seatravel.dk samt til at udarbejde højt avancerede løsninger…resultatet var vi godt tilfredse med, men vi har alligevel valgt at arbejde samme med et dansk udviklingshus…efter et år valgte vi dog at vende tilbage til 1902 Software…vi har et rigtig godt samarbejde med Marcelo og hans team

Mads Bygballe Christiansen
Direktør
Hvis din webshop kræver funktionaliteter, som ikke er tilgængelige i “hyldevaren” eller på markedet i øvrigt, kan vi lave den til dig.

Vi har brugt 1902 Software til vores nye hjemmeside, og vi er meget tilfredse med resultatet. 1902 Software har ydet en super service og support hele forløbet igennem, og vi vil helt sikkert bruge dem til fremtidige projekter.

Henriette Lippert Andersen
inMobile
Få tilsendt et link til vores timepriser
Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Technologies

Få en webshop bygget på en af tidens mest populære webshopplatforme.

Lær mere om vores Magento ydelser »

Et open source webshop-plugin, der udnytter styrken i WordPress CMS.

Lær mere om vores WooCommerce ydelser »

Udvid Umbraco med webshoppakker: Ucommerce eller Vendr.

Lær mere om vores Umbraco webshop ydelser »

Statistik

 • 57% af handlende forventer en load-tid på 4 sekunder, når de besøger en netbutik.
  Langsom load-tid betyder mistede kunder og øgede bounce og exit rates. Vi optimerer din webshop til bedst mulige performance, og sikrer at den loader så hurtigt som muligt.
 • 51% af kunder klager over at webshops har en lang eller indviklet betalingsproces.
  At indkøbskurve forlades, skyldes indviklede trin når man skal betale for sine varer. Vi simplificerer og optimerer betalingsprocessen med udgangspunkt i UX-forskning, for at øge dine konverteringer betydeligt.
 • 41% øget fortjeneste ved mersalg kan opnås ved at implementere det rette recommendation stack.
  Med anbefaling af andre relevante produkter på betalingssiden er kunder tilbøjelige til at købe mere end de oprindelig kom efter.
 • 24% af handlende forventer at webshoppen har velordnede sider og en søgefunktion.
  Ved at eliminere uønskede elementer, der gør siderne uoverskuelige, gør vi det lettere at finde produkter og dine kunders oplevelse mindre indviklet.
 • 22% af besøgende fortæller om webshops der konsekvent har fejl eller crasher efter kort tid.
  Sådanne fejl kan potentielt irritere dine kunder og helt drive dem væk fra din side. Vores team supporterer dig, så du helt kan undgå disse fejl eller rette dem som de opstår.