Webshop design og udvikling

Vi tilbyder professionelle webshopløsninger – design, udvikling, integration og support – i Magento, WooCommerce og Umbraco.

Hent vores prisliste

Udvikling af nye webshops

Få bygget en skræddersyet webshop, som afspejler dit brand og din virksomhedsstrategi, og naturligvis optimeret med henblik på øget salg og rigtig god brugeroplevelse.

Vi udvikler komplette webshops med Magento, WooCommerce og Umbraco. Du kommer til at samarbejde med dedikerede designere og tekniske projektledere, som har varetaget forskellige webshop-udviklingsprojekter inden for forskellige brancher, og udviklere, som har flere års solid erfaring med webshopudvikling, og som er certificerede inden for de teknologier de arbejder med.

Gør det let for dine kunder at handle hos dig med et untuitivt UI/UX i din webshop. Vælg mellem et skræddersyet design lavet fra bunden eller et færdiglavet design, der bliver modificeret efter din brandidentitet og dine ønsker.

Vores webdesignere og testere gennemgår e-commerce UX professional certificeringsuddannelser for at sikre at best practices inden for webshopdesign bliver overholdt i din webshop, hvor det er praktisk. Vi laver designs, som følger UX-forskning og årevis af erfaring med hundreder af webshopprojekter.

Mød dine kunder dér hvor de er klar til at handle, hvad enten det er i din fysiske butik, webshop eller på de sociale medier. Vi understøtter din omnichannel e-handelsstrategi med en integrationsløsning til dine forretningssystemer - fra din webshop til din butiks point-of-sale, ERP, PIM, lagerstyring, Facebook, Google Shopping m.m.

Få en pålidelig IT-partner til at hjælpe dig med de daglige vedligeholdelsesopgaver, der får din webshop til at køre bedst muligt dag ind og dag ud. Vores efterfølgende support-setup sørger for at det samme team, som udviklede din webshop, også er det team der står for det efterfølgende vedligehold.

Vi overtager også gerne support af eksisterende webshops, hvor vi tager os af teknisk SEO, optimering af hastighed og UX såvel som versionsopgraderinger. (Bruger du Magento 1? Læs hér om at opgradere til Magento 2, og hvordan vi kan hjælpe.)

Hvis din webshop kræver funktionaliteter, som ikke er tilgængelige i “hyldevaren” eller på markedet i øvrigt, kan vi lave den til dig.
woocommerce

Technologies

Få en webshop bygget på en af tidens mest populære webshopplatforme.

Lær mere om vores Magento ydelser »

Et open source webshop-plugin, der udnytter styrken i WordPress CMS.

Lær mere om vores WooCommerce ydelser »

Udvid Umbraco med webshoppakker: Ucommerce, Merchelloog TeaCommerce.

Lær mere om vores Umbraco webshop ydelser »

Wordpress woocommerce

Det siger vores kunder

Vi får 4,9 ud af 5 stjerner af vores kunder verden over, inklusive Australien, Danmark, Sverige og Norge.

"1902 has done an excellent job on our website. They care about optimizing both big issues and smaller detailed ones. No task is impossible. The service level is high and the reply rate is impeccable. We will continue with their services in the future." - Sparkz Copenhagen

"Thank you, Ryan and team. Great work you have done! Response rates are tip top. With 1902 Software, Ryan and his team, you'll never be left on your own. They solved a hopeless situation with previous developers and turned it into a great, great website. Thank you for your expertise and great help!" - Scanlux Packaging A/S

"Our collaboration with 1902 Software has been excellent. Communication runs smoothly and the results are just we envisioned them - thumbs up." - Nine Eyewear

Statistik

57% af handlende forventer en load-tid på 4 sekunder, når de besøger en netbutik.
Langsom load-tid betyder mistede kunder og øgede bounce og exit rates. Vi optimerer din webshop til bedst mulige performance, og sikrer at den loader så hurtigt som muligt.

51% af kunder klager over at webshops har en lang eller indviklet betalingsproces.
At indkøbskurve forlades, skyldes indviklede trin når man skal betale for sine varer. Vi simplificerer og optimerer betalingsprocessen med udgangspunkt i UX-forskning, for at øge dine konverteringer betydeligt.

41% øget fortjeneste ved mersalg kan opnås ved at implementere det rette recommendation stack.
Med anbefaling af andre relevante produkter på betalingssiden er kunder tilbøjelige til at købe mere end de oprindelig kom efter.

24% af handlende forventer at webshoppen har velordnede sider og en søgefunktion.
Ved at eliminere uønskede elementer, der gør siderne uoverskuelige, gør vi det lettere at finde produkter og dine kunders oplevelse mindre indviklet.

22% af besøgende fortæller om webshops der konsekvent har fejl eller crasher efter kort tid.
Sådanne fejl kan potentielt irritere dine kunder og helt drive dem væk fra din side. Vores team supporterer dig, så du helt kan undgå disse fejl eller rette dem som de opstår.

Bliv ringet op af Peter inden for 24 timer og få en uforbeholden samtale om dine behov