Webshop-design og -udvikling

Vi tilbyder professionelle webshopløsninger – design, udvikling, integration og support – i Magento, WooCommerce og Umbraco.

Mød dine kunder, hvor de er klar til at handle, hvad enten det er i din fysiske butik, webshop eller på de sociale medier.

Vi understøtter din omnichannel-webshopstrategi med en integrationsløsning til dine forretningssystemer — fra din webshop til din butiks point-of-sale, ERP, PIM, lagerstyring, Facebook, Google Shopping m.m.

Få en pålidelig IT-partner til at hjælpe dig med de daglige vedligeholdelsesopgaver, der får din webshop til at køre bedst muligt dag ud og dag ind. Vores efterfølgende support sørger for, at det samme team, som udviklede din webshop, også er det team. der står for det efterfølgende vedligehold.

Vi overtager også gerne support af eksisterende webshops, hvor vi tager os af teknisk SEO, optimering af hastighed og UX såvel som versionsopgraderinger. (Bruger du Magento 1? Læs hér om at opgradere til Magento 2, og hvordan vi kan hjælpe.)

Hvis din webshop kræver funktionaliteter, som ikke er tilgængelige i standard løsninger, kan vi hjælpe dig med det.

1902 Software har meget erfaring med udvikling og support af følgende systemer.

Magento

Få en webshop bygget på en af tidens mest populære webshopplatforme.

Lær mere om vores Magento ydelser.

WooCommerce

Et open source webshop-plugin, der udnytter styrken i WordPress CMS.

Lær mere om vores WooCommerce ydelser.

Umbraco

Udvid Umbraco med webshoppakker: Ucommerce eller Vendr.

Lær mere om vores Umbraco webshop ydelser.

Lad AI skrive dine produkttekster

Nu kan du få hjælp af AI til at generere metatitler og -beskrivelser, produktbeskrivelser, samt Open Graph- og billedtekster til dine produkter (direkte i din e-commerce platform). Tjek lige WriteText.ai her »

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.