Brugerdefinerede og specialudviklede webløsninger – ved hjælp af frameworks

Vi laver specialudviklede webløsninger og -designs ved hjælp af frameworks. Få en hjemmeside eller en webshop tilpasset dine specifikke forretningsbehov – til en lav pris.

Brugerdefineret webudvikling

Vores kunder vælger ofte at få specialudviklet en webløsning, når de opdager, at de funktioner, der er brug for, ikke er tilgængelige i almindelige CMS-systemer som WordPress, Umbraco, Magento eller Drupal.

Brugerdefineret webudvikling - eller specialudvikling - giver mulighed for at udvide, skalere og designe din hjemmeside eller webshop, så den bliver præcis, som du ønsker det.

Hos 1902 Software laver vi også specialudvikling af hjemmesider, webshops og webapplikationer ved hjælp af frameworks. Før vi går i dybden med, hvad frameworks er, får du lige lidt baggrundsviden for at kunne forstå, hvilken model der bedst imødekommer dine forretningsbehov.

Hjemmesider er i bund og grund informative. Hjemmesider er lavet til at vise nyttigt og informativt indhold om hjemmeside-ejeren, ydelser og produkter.

Webapplikationer er mere interaktive. I modsætning til hjemmesider giver de flere muligheder og funktioner end bare at vise information. Typisk er de fokuseret på at skabe brugerengagement og udveksling af information mellem slutbrugere og hjemmeside-ejere. Som regel bygger virksomheder webapplikationer, når de ikke kan få det, de har brug for fra en standard softwareapplikation (web eller stand-alone).

Webshops er en form for webapplikationer, der bruges til Business-to-Consumer (B2C) eller Business-to-Business (B2B) e-handelstransaktioner. Også kendt som webshops eller e-handelshjemmesider.

Hos 1902 Software har vi lavet specialudviklede løsninger til hjemmesider, webshops og webapplikationer ved hjælp af frameworks i 22+ år.

Frameworks vs CMS

Frameworks er et sæt koder, som udviklere bruger til at udvikle hjemmesider, webapplikationer og andre softwareprogrammer - i modsætning til CMS er frameworks ikke et fuldt fungerende system.

Tænk på frameworks som kode, der kan genbruges for at gøre udviklingen hurtigere og lettere. Når du bruger frameworks til din hjemmeside eller din webapp, så svarer det til at lave en struktur og bygge videre på den for at opnå præcis det, du har i tankerne.

Et Content Management System (CMS) er en applikation med færdige funktioner, der giver brugerne mulighed for at opbygge og administrere en hjemmeside eller en webshop uden at skulle kode noget fra bunden.

Selvom det kan virke, som om CMS er en bedre og hurtigere mulighed end frameworks, er det ikke altid tilfældet - især hvis de nødvendige, specielle funktioner ikke er tilgængelige i CMS. Lær mere om forskelle mellem CMS og framework-baseret udvikling i vores CMS vs Frameworks-blog.

Hvorfor specialudviklede webløsninger?

Hvis din hjemmeside eller webshop har unikke og specifikke tekniske krav, der ikke er tilgængelige i et CMS eller som et tredjepartsmodul, så kan en specialudviklet løsning muligvis være vejen frem. Frameworks tillader speciale programmering, der giver dig frihed til at udvikle dit system nøjagtigt, som du vil have det.

For store systemer, med store datamængder, omfattende lister over produkter og ydelser og mange samtidige brugere, kan en specialudviklet webløsning ved hjælp af frameworks være en bedre mulighed. Du kan udvide funktionaliteten på din hjemmeside næsten uden begrænsninger.

Hvilke frameworks arbejder 1902 Software med?

1902 Software arbejder både med .NET og PHP til at bygge hjemmesider og webapplikationer.

Helt specifikt så bruger vi de frameworks, der hedder ASP.NET og ASP.NET Core. ASP.NET Core er relativt ny og en open-source version af ASP.NET. Udover Windows kører det også på Linux og macOS.

PHP er et general-purpose programmeringssprog, der kun bruges til web-udvikling. Det kan bruges med stort set alle operativsystemer, platforme og web-servere.

Vi forklarer her lidt mere om de forskellige .NET og PHP frameworks, vi arbejder med, samt deres funktionalitet.

ASP.NET er en gratis udviklingsplatform, der kan bruges til at bygge dine egne webudviklings-projekter. Med en moden og aktiv bruger-base og support for moderne sprogkonstruktioner, som fx generisk og asynkron programmering, kan ASP.NET imødekomme alle dine ønsker om specialudviklede webløsninger i et simpelt og effektivt miljø.

Man benytter som regel programmeringssprogene C#, F# og VB.NET til ASP.NET.

Laravel er kendt for at have et simpelt API. Laravel består af omfattende biblioteker, værktøjer og dokumentation og følger en MVC-arkitektur (Model-View-Controller) - hvilket gør webudvikling lettere. Da Laravel ikke er så modent som andre frameworks, kan der være udfordringer med support og opdateringer. I det fælles Community bliver problemerne dog som regel løst.

Med en overflod af værktøjer og de nyeste funktioner er Laravel velegnet til store og komplekse webapplikationer.

Phalcon er kendt for, og brugt til, én ting: Hastighed. Phalcon blev bygget som en C-udvidelse, der giver den høje ydeevne, som C-programmeringssproget er kendt for, og så har Phalcon lavt ressourceforbrug - hvilket betyder lavere hukommelsesforbrug og mulighed for håndtering af flere HTTP-anmodninger på samme tid.

Phalcon er mere kompleks end andre frameworks og mangler grundig dokumentation, - derfor har du brug for erfarne udviklere når du benytter Phalcon. Phalcon er bedst egnet til tunge hjemmesider og webapplikationer, der skal indlæses mange data meget hurtigt.

CodeIgniter er et andet open-source PHP-framework, der er populært blandt udviklere for dets lille footprint. Hele koden fylder kun 2 MB, hvilket gør det let for udviklere at downloade, implementere og opdatere. Det fjerner også performance-lags og øger eksekveringshastigheden.

CodeIgniters biblioteker er ikke så robuste som andre PHP-frameworks, men det har de grundlæggende funktioner såsom caching og indbygget sikkerhed. CodeIgniter er det bedste valg for begyndere og til udvikling af små og simple hjemmesider og webapplikationer.

Framework - Use Cases

I vores 22+ år i branchen har vi lavet mange framework-baserede hjemmesider og webapplikationer. Når du starter et nyt projekt hos os, begynder vi typisk med at gennemgå dine krav, og derefter anbefaler vi den rigtige platform, så du undgår dyre fejl i det lange løb.

Nedenfor vises to webapplikationer, som vi har lavet ved hjælp af frameworks.

Local Eyes er en webapplikation, som er lavet ved en kombination af Reacts (Javascript-bibliotek) og Phalcon (PHP-framework). Det fungerer som en online portal for fotografer og redaktører, hvor de kan sælge deres fotos og videoer til andre mediedistributører, aviser, tv kanaler m.v.

Local Eyes er et stort system, hvor fotograferne kan uploade deres billeder og videoer fra både computere, tablets og telefoner. Der kører flere baggrundsprocesser i systemet til automatisk optimering af de uploadede filer. Fotos og videoer er grupperet sammen, så kunder kan købe det som en pakke.

Vi valgte Phalcon for at imødekomme Local Eyes' høje krav til blandt andet at øge hastigheden og reducere ressourceforbruget, samt at håndtere mange flere samtidige forespørgsler end deres forrige system.

These guys are efficient, highly skilled, punctual with great communication skills. If you have an IT related project do not hesitate, reach out to Peter and his team.

Bjerke Frandsen
True Taste of Denmark

Kunden ønskede en portal, der giver deres kunder og potentielle kunder indsigt i deres hjemmesiders SEO-performance.

Vi designede, udviklede og stod for vedligeholdelsesarbejdet af deres værktøj, et ASP.NET-projekt, der bruger web-API'er til at indsamle SEO-relateret information samt et web interface, der viser disse oplysninger til brugerne på en praktisk og let forståelig måde.

Vi valgte ASP.NET til kundens webapplikation, fordi ASP.NET kan håndtere de mange backend-operationer bedre end en PHP-løsning.

We have been using 1902 Software for the development of a completely new platform. They have been professional, punctual, effective and very adaptable throughout the whole process.

Line Marie Bach
Down the Drain

 • Vi tilbyder professionel udvikling, samt vedligeholdelse efter projektudførelse, af framework-baserede hjemmesider, webshops og webapplikationer.
 • Vi tilbyder brugerorienterede designs til dit system, udført af vores team af UX-certificerede designere.
 • Vi overtager de strandede it-projekter og får dem gjort færdige.
 • Vi overtager også den daglige vedligeholdelse af hjemmesider, webshops og webapplikationer, vi laver teknisk SEO, hastigheds- og UX-optimering, samt installerer sikkerhedspatches og systemopdateringer af disse.

Webudviklere

 • Vi har fuldtidsudviklere, der er specialiserede i både front- og back-end-udvikling.
 • Mange af vores udviklere er certificerede. Alle gennemgår grundig uddannelse og deltager på refresh-workshops om kodningsstandarder, hastighedsoptimering, teknisk SEO, UI, projektledelse, e
 • De fleste af vores udviklere har bachelorgrader i datalogi, informationsteknologi og relaterede uddannelser fra velrenommerede universiteter i Filippinerne.
 • For at sikre at vi har styr på hele processen, ansætter vi kun interne udviklere - vi benytter ikke freelancere.
 • Vi har certificerede PHP- og ASP.NET-udviklere, designere og QA-testere, som sikrer levering i høj kvalitet.
 • Vi har 23+ års erfaring med at udvikle hjemmesider, webshops og webapplikationer kombineret med uovertruffen kundeservice.
 • Ad-hoc opgaver løses normalt inden for 24 timer

Hvis du har spørgsmål eller vil diskutere et bestemt projekt, så kontakt os i dag, - Peter ringer tilbage inden for 24 timer.