Brugerdefineret webudvikling – specialudviklede webløsninger til din hjemmeside eller webshop

Vi laver specialudviklede webløsninger og -design ved hjælp af frameworks. Få en hjemmeside eller en webshop tilpasset dine specifikke forretningsbehov – til en god pris.

 • Vi tilbyder professionel webudvikling, samt vedligeholdelse efter projektudførelse, af framework-baserede hjemmesider, webshops og webapplikationer.
 • Vi tilbyder brugerorienterede designløsninger til dit system udført af vores team af UX-certificerede designere.
 • Vi overtager strandede it-projekter og får dem gjort færdige.
 • Vi overtager også den daglige vedligeholdelse af hjemmesider, webshops og webapplikationer, laver teknisk SEO, hastigheds- og UX-optimering, samt installerer sikkerhedspatches og systemopdateringer af disse.

Webudviklere

 • Vi har fuldtidsudviklere, der er specialiserede i både front- og back-end-udvikling.
 • Mange af vores udviklere er certificerede. Alle gennemgår grundig uddannelse og deltager på refresh-workshops om kodningsstandarder, hastighedsoptimering, teknisk SEO, UI, projektledelse, mv.
 • De fleste af vores udviklere har bachelorgrader i datalogi, informationsteknologi og relaterede uddannelser fra velrenommerede universiteter i Filippinerne.

ASP.NET er en gratis udviklingsplatform, der kan bruges til at bygge dine egne webudviklingsprojekter. Med en moden og aktiv brugerbase og support for moderne sprogkonstruktioner, f.eks. generisk og asynkron programmering, kan ASP.NET imødekomme alle dine ønsker om specialudviklede webløsninger i et simpelt og effektivt miljø.

Vi benytter som regel programmeringssprogene C#, F# og VB.NET til ASP.NET.

Laravel er kendt for at have et simpelt API. Laravel består af omfattende biblioteker, værktøjer og dokumentation og følger en MVC-arkitektur (Model-View-Controller), hvilket gør webudvikling lettere. Da Laravel ikke er så modent som andre frameworks, kan der være udfordringer med support og opdateringer. I det fælles Community bliver problemerne dog som regel løst.

Med en overflod af værktøjer og de nyeste funktioner er Laravel velegnet til store og komplekse webapplikationer.

Phalcon er kendt for, og brugt til, én ting: hastighed. Phalcon blev bygget som en C-udvidelse, der giver den høje ydeevne, som C-programmeringssproget er kendt for. Derudover har Phalcon lavt ressourceforbrug, hvilket betyder lavere hukommelsesforbrug og mulighed for håndtering af flere HTTP-anmodninger på samme tid.

Phalcon er mere kompleks end andre frameworks og mangler grundig dokumentation, derfor har du brug for erfarne udviklere, når du benytter Phalcon. Phalcon er bedst egnet til tunge hjemmesider og webapplikationer, der skal indlæse mange data meget hurtigt.

CodeIgniter er et andet open-source PHP-framework, der er populært blandt udviklere for dets lille footprint. Hele koden fylder kun 2 MB, hvilket gør det let for udviklere at downloade, implementere og opdatere. Det forbedrer ydeevnen og øger eksekveringshastigheden.

CodeIgniters biblioteker er ikke så robuste som andre PHP-frameworks, men det har de grundlæggende funktioner såsom caching og indbygget sikkerhed. CodeIgniter er det bedste valg for begyndere og til udvikling af små og simple hjemmesider og webapplikationer.

 • For at sikre, at vi har styr på hele processen, ansætter vi kun interne udviklere - vi benytter ikke freelancere.
 • Vi har certificerede PHP- og ASP.NET-udviklere, designere og QA-testere, som sikrer levering i høj kvalitet.
 • Vi har 23+ års erfaring med udvikling af hjemmesider, webshops og webapplikationer kombineret med uovertruffen kundeservice.
 • Ad hoc-opgaver løses normalt inden for 24 timer

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller vil diskutere et bestemt projekt. Vi ringer tilbage inden for 24 timer.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.