Brugerdefinerede og specialudviklede webløsninger – ved hjælp af frameworks

Vi laver specialudviklede webløsninger og -designs ved hjælp af frameworks. Få en hjemmeside eller en webshop tilpasset dine specifikke forretningsbehov – til en lav pris.

 • Vi tilbyder professionel udvikling, samt vedligeholdelse efter projektudførelse, af framework-baserede hjemmesider, webshops og webapplikationer.
 • Vi tilbyder brugerorienterede designs til dit system, udført af vores team af UX-certificerede designere.
 • Vi overtager de strandede it-projekter og får dem gjort færdige.
 • Vi overtager også den daglige vedligeholdelse af hjemmesider, webshops og webapplikationer, vi laver teknisk SEO, hastigheds- og UX-optimering, samt installerer sikkerhedspatches og systemopdateringer af disse.

Webudviklere

 • Vi har fuldtidsudviklere, der er specialiserede i både front- og back-end-udvikling.
 • Mange af vores udviklere er certificerede. Alle gennemgår grundig uddannelse og deltager på refresh-workshops om kodningsstandarder, hastighedsoptimering, teknisk SEO, UI, projektledelse, e
 • De fleste af vores udviklere har bachelorgrader i datalogi, informationsteknologi og relaterede uddannelser fra velrenommerede universiteter i Filippinerne.
 • For at sikre at vi har styr på hele processen, ansætter vi kun interne udviklere - vi benytter ikke freelancere.
 • Vi har certificerede PHP- og ASP.NET-udviklere, designere og QA-testere, som sikrer levering i høj kvalitet.
 • Vi har 23+ års erfaring med at udvikle hjemmesider, webshops og webapplikationer kombineret med uovertruffen kundeservice.
 • Ad-hoc opgaver løses normalt inden for 24 timer

Hvis du har spørgsmål eller vil diskutere et bestemt projekt, så kontakt os i dag, - Peter ringer tilbage inden for 24 timer.

ASP.NET er en gratis udviklingsplatform, der kan bruges til at bygge dine egne webudviklings-projekter. Med en moden og aktiv bruger-base og support for moderne sprogkonstruktioner, som fx generisk og asynkron programmering, kan ASP.NET imødekomme alle dine ønsker om specialudviklede webløsninger i et simpelt og effektivt miljø.

Man benytter som regel programmeringssprogene C#, F# og VB.NET til ASP.NET.

Laravel er kendt for at have et simpelt API. Laravel består af omfattende biblioteker, værktøjer og dokumentation og følger en MVC-arkitektur (Model-View-Controller) - hvilket gør webudvikling lettere. Da Laravel ikke er så modent som andre frameworks, kan der være udfordringer med support og opdateringer. I det fælles Community bliver problemerne dog som regel løst.

Med en overflod af værktøjer og de nyeste funktioner er Laravel velegnet til store og komplekse webapplikationer.

Phalcon er kendt for, og brugt til, én ting: Hastighed. Phalcon blev bygget som en C-udvidelse, der giver den høje ydeevne, som C-programmeringssproget er kendt for, og så har Phalcon lavt ressourceforbrug - hvilket betyder lavere hukommelsesforbrug og mulighed for håndtering af flere HTTP-anmodninger på samme tid.

Phalcon er mere kompleks end andre frameworks og mangler grundig dokumentation, - derfor har du brug for erfarne udviklere når du benytter Phalcon. Phalcon er bedst egnet til tunge hjemmesider og webapplikationer, der skal indlæses mange data meget hurtigt.

CodeIgniter er et andet open-source PHP-framework, der er populært blandt udviklere for dets lille footprint. Hele koden fylder kun 2 MB, hvilket gør det let for udviklere at downloade, implementere og opdatere. Det fjerner også performance-lags og øger eksekveringshastigheden.

CodeIgniters biblioteker er ikke så robuste som andre PHP-frameworks, men det har de grundlæggende funktioner såsom caching og indbygget sikkerhed. CodeIgniter er det bedste valg for begyndere og til udvikling af små og simple hjemmesider og webapplikationer.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.