Brugerdefinerede og specialudviklede webløsninger – ved hjælp af frameworks

Vi laver specialudviklede webløsninger og -designs ved hjælp af frameworks. Få en hjemmeside eller en webshop tilpasset dine specifikke forretningsbehov – til en lav pris.

 • Vi tilbyder professionel udvikling, samt vedligeholdelse efter projektudførelse, af framework-baserede hjemmesider, webshops og webapplikationer.
 • Vi tilbyder brugerorienterede designs til dit system, udført af vores team af UX-certificerede designere.
 • Vi overtager de strandede it-projekter og får dem gjort færdige.
 • Vi overtager også den daglige vedligeholdelse af hjemmesider, webshops og webapplikationer, vi laver teknisk SEO, hastigheds- og UX-optimering, samt installerer sikkerhedspatches og systemopdateringer af disse.

Webudviklere

 • Vi har fuldtidsudviklere, der er specialiserede i både front- og back-end-udvikling.
 • Mange af vores udviklere er certificerede. Alle gennemgår grundig uddannelse og deltager på refresh-workshops om kodningsstandarder, hastighedsoptimering, teknisk SEO, UI, projektledelse, e
 • De fleste af vores udviklere har bachelorgrader i datalogi, informationsteknologi og relaterede uddannelser fra velrenommerede universiteter i Filippinerne.
 • For at sikre at vi har styr på hele processen, ansætter vi kun interne udviklere - vi benytter ikke freelancere.
 • Vi har certificerede PHP- og ASP.NET-udviklere, designere og QA-testere, som sikrer levering i høj kvalitet.
 • Vi har 23+ års erfaring med at udvikle hjemmesider, webshops og webapplikationer kombineret med uovertruffen kundeservice.
 • Ad-hoc opgaver løses normalt inden for 24 timer

Hvis du har spørgsmål eller vil diskutere et bestemt projekt, så kontakt os i dag, - Peter ringer tilbage inden for 24 timer.

Vi laver hjemmeside designs fra bunden eller tilpasser eksisterende temaer, så de passer til din virksomheds brand. Vi understøtter din digitale strategi med vores forskellige services indenfor design:

Når vi samarbejder om et nyt design, laver vi typisk et oplæg, før vi, i samarbejde med dig, laver ændringer og forbedringer over internettet i realtid. Efter hver samarbejdssession får du en prototype, som du kan afprøve og dele med kollegaer og andre involverede.

Vi tilbyder følgende review-pakker:

Du kan benytte disse reviews som enkeltstående services, eller du kan kombinere forskellige reviews, helt afhængigt af hvad der er relevant for din virksomhed. Læs mere om indholdet af hver pakke.

Vores QA-team tester og kvalitetstjekker dine projekter før og efter udrulning. Læs mere om vores in-house test setup:

Hvis du har din egen udvikler, tilbyder vi hjemmeside testing som en service, hvor vi arbejder som din software testing/QA-afdeling. Vi kan også hjælpe dig med enkeltstående projekter. Læs mere om vores web og softwaretest service.

Vores proprietære, automatiserede testværktøj monitorerer din hjemmeside for:

 • Oppetid
 • Hastighed og performance med specifikt fokus på Core Web Vitals
 • Indekseringsstatus (robots.txt) — afhænger af hvilke sider du vælger at få indekseret
 • SSL-udløb
 • Domæne-udløb

Den automatiserede monitorering gør, at vi opdager fejl, før de forårsager større problemer med din hjemmeside.

Du kan have verdens bedste hjemmeside, men hvis dine kunder ikke ser den, får du ikke noget salg ud af den. Selvom du kan annoncere på Google eller Facebook og derigennem få bedre synlighed, er det ofte mere omkostningseffektivt selv at lave SEO (Search Engine Optimization) og derigennem få mere - gratis - organisk trafik til din hjemmeside.

Udover vores tekniske viden, har vi også meget erfaring med at arbejde sammen med SEO-eksperter, hvor vi udfører den tekniske del ud fra deres forslag.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med teknisk SEO.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

ASP.NET er en gratis udviklingsplatform, der kan bruges til at bygge dine egne webudviklings-projekter. Med en moden og aktiv bruger-base og support for moderne sprogkonstruktioner, som fx generisk og asynkron programmering, kan ASP.NET imødekomme alle dine ønsker om specialudviklede webløsninger i et simpelt og effektivt miljø.

Man benytter som regel programmeringssprogene C#, F# og VB.NET til ASP.NET.

Laravel er kendt for at have et simpelt API. Laravel består af omfattende biblioteker, værktøjer og dokumentation og følger en MVC-arkitektur (Model-View-Controller) - hvilket gør webudvikling lettere. Da Laravel ikke er så modent som andre frameworks, kan der være udfordringer med support og opdateringer. I det fælles Community bliver problemerne dog som regel løst.

Med en overflod af værktøjer og de nyeste funktioner er Laravel velegnet til store og komplekse webapplikationer.

Phalcon er kendt for, og brugt til, én ting: Hastighed. Phalcon blev bygget som en C-udvidelse, der giver den høje ydeevne, som C-programmeringssproget er kendt for, og så har Phalcon lavt ressourceforbrug - hvilket betyder lavere hukommelsesforbrug og mulighed for håndtering af flere HTTP-anmodninger på samme tid.

Phalcon er mere kompleks end andre frameworks og mangler grundig dokumentation, - derfor har du brug for erfarne udviklere når du benytter Phalcon. Phalcon er bedst egnet til tunge hjemmesider og webapplikationer, der skal indlæses mange data meget hurtigt.

CodeIgniter er et andet open-source PHP-framework, der er populært blandt udviklere for dets lille footprint. Hele koden fylder kun 2 MB, hvilket gør det let for udviklere at downloade, implementere og opdatere. Det fjerner også performance-lags og øger eksekveringshastigheden.

CodeIgniters biblioteker er ikke så robuste som andre PHP-frameworks, men det har de grundlæggende funktioner såsom caching og indbygget sikkerhed. CodeIgniter er det bedste valg for begyndere og til udvikling af små og simple hjemmesider og webapplikationer.