Cross-platform udvikling af apps med Xamarin

Spar tid og penge på din iOS- og Android-app med cross-platform Xamarin-udvikling. Erfarne app-udviklere samarbejder med dig fra planlægning til udvikling og videre til lancering i App Store og Google Play.

Xamarin er et gratis, open-source cross-platform udviklingsværktøj, der bygger på Microsofts .NET-platformen – og udvider den med værktøjer og biblioteker, der er beregnet specifikt til udvikling af apps (Android, iOS, tvOS, watchOS, macOS og Windows).

Cross-platform Xamarin-udvikling giver dig mulighed for at spare både tid og penge, da du kun behøver én kodebase til iOS og Android – og altså ikke to separate kodebaser, som ved native app-udvikling.

Udviklingsmiljøet omkring Xamarin vedligeholder også open-source-biblioteker til forskellige funktionaliteter, hvilket gør det muligt at opnå besparelser på op til 50% i sammenligning med native app-udvikling, afhængigt af appens kompleksitet. Med Xamarin-udvikling bruger man i bund og grund den samme kildekode til både iOS- og Android-appen.

  • Lavere omkostninger og hurtigere udvikling (og derfor kortere vej til markedet) på grund af kodedeling.
  • Xamarin er udviklet ved hjælp af C# og er en del af Microsofts .NET-platform, hvilket gør den til en stabil platform med support fra et stort fællesskab af udviklere, ligesom vores 1902 Software app-udviklere.
  • Når operativsystemer opdateres, er de forskellige apps lettere at vedligeholde, fordi der kun er én kodebase, og noget af arbejdet udføres endda automatisk af Xamarin-opdateringer.
  • Xamarin bygger native apps, hvilket giver en meget bedre performance sammenlignet med andre cross-platform udviklingsværktøjer, der bruger JavaScript som programmeringssprog.

Udover at dele kodebasen mellem de forskellige app-platforme, giver Xamarin også udviklere mulighed for at bruge koden fra appen i backend-systemet. For eksempel er den kode, der bruges til kryptering og dekryptering, nøjagtigt den samme i den Xamarin-baserede app, som den er på den Windows-server, der bruges til databasens backend – og det sparer udviklingstid.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.