Projektstyring

Udviklingsprojekter lykkes kun, når de styres af fagligt dygtige projektledere med forretningssans, som ikke kun forstår teknologi, men også har menneskelig forståelse og empati. Her kan du læse om vores projektledelse.

Når du kontakter os, får du tildelt en dedikeret projektleder, som bliver ansvarlig for dit projekt. Denne projektleder styrer både processen og leder de programmører, designere og testere, som kommer til at arbejde for dig. En projektleder er forbindelsesleddet mellem 1902 Software og kunden såvel som andre partnere i projektet.

Vi har tre typer projektledere:

  • En teknisk projektleder, som er ansvarlig for projektets tekniske aspekter, herunder udvikling og installation af det færdige system.
  • En designprojektleder (kreativ direktør), som er ansvarlig for designprocessen, UI/UX og projektets øvrige grafiske behov.
  • En test-projektleder, der er ansvarlig for, at kvaliteten er helt i top.

Det er typisk den tekniske projektleder, der overordnet set har ansvaret for projektet, så det er ham/hende, du har kontakt med det meste af tiden.

Projektlederen er en af de første personer, du kommer i kontakt med, når du starter et samarbejde med os. Han/hun arbejder tæt sammen med dig om:
  • Udarbejdelse af prisestimater, udviklingsspecifikationer og/eller projektplan efter behov
  • At holde styr på projektet og give regelmæssige statusopdateringer, efterhånden som design- og udviklingsprocessen skrider frem
  • Ledelse af de designere, udviklere og testere, der arbejder på projektet. (Med nogle få undtagelser har du ikke direkte kommunikation med det team, der udfører det egentlige arbejde, ud over at du kan læse og deltage i den dialog, der finder sted i vores projektstyringssystem).
  • At holde styr på de seneste tendenser og udviklinger i branchen for at sikre, at dit system følger best practice og udnytter nye tekniske eller marketingsmuligheder så tidligt i processen, det kan lade sig gøre.

Vores projektledere har selv arbejdet som programmører – de har ikke kun erfaring med ledelse, men er også højt kvalificerede i deres respektive teknologier/platforme.

Vores tekniske projektledere bruger stadig ca. 25-30 % af deres arbejdstid på udvikling, mens vores kreative direktør og test-projektledere fortsat arbejder intensivt med at designe og kvalitetskontrollere projekter sammen med deres respektive teams.

Alle vores projektledere taler flydende engelsk og har en god balance mellem personlige og tekniske færdigheder. Derfor forstår de alle de tekniske ting i projektet, samtidig med at de er i stand til at forklare det på en måde, så alle kan forstå det.

Selvom du ikke har meget erfaring med softwareudvikling, kan du være sikker på, at din projektleder guider dig gennem alle aspekter i projektet, så du når dine mål.

De projektstyringsmetoder, vi bruger, omfatter en kombination af: detaljeret planlægning, agil projektledelse og SCRUM-metoden. Fortæl os endelig, hvis du foretrækker en bestemt projektstyringsmetode, så vores projektledere kan arbejde ud fra den metode.

Vi styrer dit projekt fra start til slut og fortsætter med at yde support til dig i forbindelse med vedligeholdelse, forbedringer og ændringer efter projektets afslutning.

Værktøjer

Vi giver alle vores kunder adgang til vores online projektstyringssystem.

Før projektet starter, guider din projektleder dig rundt i systemet og gennemgår, hvordan du bruger det.

I systemet kan du:

  • Følge med i den daglige udvikling af projektet – alle team-medlemmer bruger det samme værktøj til at dokumentere deres arbejde, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvor langt projektet er.
  • Sende nye opgaver – du kan beskrive nye opgaver og tagge din projektleder. Eventuelle diskussioner og yderligere præciseringer kan foretages i en tråd under opgaven. Det giver dig en overskuelig og velordnet dokumentation for det, du og din projektleder bliver enige om.

Til kommunikation bruger vi Google Chat og Google Meet til både internt samarbejde og online møder med kunder og andre interessenter. Vi bruger også Skype og e-mail, hvis relevant.

Bortset fra disse undlader vi at benytte andre værktøjer, så vi holder de fortrolige oplysninger på et lille udvalgt antal tjenester.

At vælge en IT-leverandør er næsten som at blive gift. Det er både dyrt, kompliceret og frustrerende at stoppe forholdet og skifte til en anden leverandør.

Derfor opfordrer vi altid nye kunder til at lære den eller de projektleder(e) at kende, som de skal arbejde med, før de starter et projekt hos os. Det er lige så vigtigt som at gennemgå kundeanmeldelser og -udtalelser. Besøg vores medarbejderside for at  læse mere om vores projektledere.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.