IT-projektledelse

Udviklingsprojekter lykkes kun, når de styres af fagligt dygtige projektledere med forretningssans, som ikke kun forstår teknologi, men også har menneskelig forståelse og empati. Her kan du læse om vores tilgang til projektledelse.

Når du kontakter os, får du tildelt en dedikeret projektleder, som bliver ansvarlig for dit projekt. Denne projektleder styrer både processen og leder de programmører, designere og testere, som kommer til at arbejde for dig. En projektleder er forbindelsesleddet mellem 1902 Software og kunden såvel som andre interessenter, der er en del af projektet.

Vi har tre typer projektledere:

  • En teknisk projektleder, som er ansvarlig for projektets tekniske aspekter, herunder udvikling og installation af det færdige system.
  • En designprojektleder (kreativ direktør), som er ansvarlig for design, UI/UX og projektets øvrige grafiske behov.
  • En test-projektleder, der er ansvarlig for, at kvaliteten er helt i top.

Det er typisk den tekniske projektleder, der overordnet set har ansvaret for projektet, så det er ham/hende, du kommer til at koordinere med det meste af tiden.

Projektlederen er en af de første personer, du kommer i kontakt med, når du starter et samarbejde med os. Han/hun arbejder tæt sammen med dig m.h.t.:

  • Udarbejdelse af prisestimater, udviklingsspecifikationer og/eller projektplan efter behov
  • At holde styr på projektet og give regelmæssige statusopdateringer, efterhånden som design- og udviklingsprocessen skrider frem
  • Ledelse af de designere, udviklere og testere, der arbejder på projektet. (Med nogle få undtagelser har du ikke direkte kommunikation med det team, der udfører det egentlige arbejde, ud over at du kan læse og deltage i den dialog, der finder sted i vores projektstyringssystem).
  • At holde styr på de seneste tendenser og udviklinger i branchen for at sikre, at dit system følger bedste praksis og udnytter nye tekniske eller marketingsmuligheder så tidligt, som det kan lade sig gøre.

Vores projektledere har selv arbejdet som programmører – de har ikke kun erfaring med ledelse, men er også højt kvalificerede i deres respektive teknologier/platforme.

Vores tekniske projektledere bruger stadig ca. 25-30 % af deres arbejdstid på udvikling, mens vores kreative direktør og test-projektledere fortsat er stærkt involveret i at designe og kvalitetskontrollere projekter sammen med deres respektive teams.

Alle vores projektledere taler flydende engelsk og har god balance mellem personlige og tekniske færdigheder. Heraf følger, at de forstår alle de tekniske ting i projektet, og at de er i stand til at forklare disse i et ikke-nørdet sprog, så alle kan forstå det.

Selvom du ikke har meget erfaring med softwareudvikling, kan du være sikker på, at din projektleder guider dig gennem alle aspekter i projektet, så du når dine mål.

De projektstyringsmetoder, vi bruger, omfatter en kombination af: detaljeret planlægning, agil udvikling og SCRUM. Hvis du ønsker, at vores projektledere bruger en bestemt projektstyringsmetode, så lad os det vide, så vi kan implementere det på den måde, du vil have det.

Vi projektleder fra start til slut og fortsætter med at yde support til dig i forbindelse med vedligeholdelse, forbedringer og ændringer efter projektets afslutning.

Værktøjer

Vi giver alle vores kunder adgang til vores online projektstyringssystem.

Før projektet starter, guider din projektleder dig rundt i systemet og gennemgår, hvordan du bruger det.

Via dette system kan du:

  • Følge med i den daglige udvikling af projektet – Alle team-medlemmer bruger det samme værktøj til at dokumentere deres arbejde, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvor langt projektet er fremskredet.
  • Sende nye opgaver – Du kan beskrive nye opgaver og tagge din projektleder. Eventuelle diskussioner og yderligere præciseringer kan foretages i en tråd under opgaven. Det giver dig en overskuelig og velordnet registrering af det, du og din projektleder enes om.

Til kommunikation bruger vi Google Chat og Google Meet til både internt samarbejde og video-/møder med kunder og andre interessenter. Vi bruger også Skype og e-mail, hvis relevant.

Bortset fra disse undlader vi at benytte andre værktøjer, og dermed undgår vi at have fortrolige projektoplysninger over det hele.

At vælge en IT-leverandør er næsten som at blive gift. Det er både dyrt, kompliceret og frustrerende at stoppe forholdet og skifte til en anden leverandør.

Derfor opfordrer vi altid nye kunder til at lære den eller de projektleder(e) at kende, som de skal arbejde med, før de Starter et projekt hos os. Dette er lige så vigtigt som at gennemgå kundeanmeldelser og Udtalelser.  Besøg vores Medarbejderside for at  læse mere om vores projektledere.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.