Projektstyring

Vi tilbyder projektstyring fra start til slut samt efterfølgende support, forbedringer og ændringer. Fra første dag, hvor du kommer i kontakt med os, vil du opleve at tale med en serviceorienteret projektleder, der vil lytte til dig, spore sig ind på dine behov og sørge for at dit projekt bliver færdiggjort.

Hent vores prisliste

Vi stiller et webbaseret projektstyringssystem til rådighed for alle vores kunder, hvormed du kan overvåge den daglige udvikling af dine projekter. Den samme applikation bruges af alle teammedlemmer som gruppekommunikationsværktøj.

Vi tilbyder projektstyring fra start til slut samt efterfølgende support, forbedringer og ændringer. Fra dag ét, hvor du kommer i kontakt med os, vil du opleve at tale med en serviceorienteret projektleder, der vil lytte til dig, spore sig ind på dine behov og sørge for at dit projekt bliver færdiggjort.

Den Kreative Projektleder hjælper dig med UI/UX, usability, og grafiske krav til dit website, webshop, eller din app.

Den Tekniske Projektleder tager sig af de tekniske krav og udviklingen af dit projekt. Vi har adskillige tekniske projektledere alt efter teknologien, der vil blive brugt til at udvikle dit website, webshop, eller app.

Disse projektledere er alsidige fagfolk, der holder projektet i hånden fra konceptualisering til færdiggørelse. De sørger for resursestyring, tidsstyring, kommunikation med forskellige interessenter, overblik og projektimplementering.

De projektledelsesmetoder vi bruger, inkluderer en kombination af detaljeret planlægning, smidig udvikling og SCRUM. Hvis du ønsker, at vores projektledere skal benytte en bestemt metode, så lad os det vide, og så lægger vi en plan for dét sammen med dig.

I modsætning til mange af vores konkurrenter leverer vi ikke bare arbejdskraften, men sørger for overordnet styring af dit projekt. Vi arbejder tæt sammen med dig - dermed har du større chancer for, at få præcis det du vil have. Læs vores kundeudtalelser.

project management

Bliv ringet op af Peter inden for 24 timer og få en uforbeholden samtale om dine behov