Review service af web, app og kode

Få din hjemmeside eller din app gennemgået af erfarne QA-testere og senior udviklere. Vælg mellem forskellige review-pakker alt efter behov.

Vi gennemgår din hjemmeside eller din app ud fra vores omfattende liste af kriterier baseret på best practice og erfaringer fra tidligere projekter. Det ultimative formål med et review er at finde fejl og mangler og hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvordan folk bruger din hjemmeside eller din app, og hvad du bør ændre for at optimere det hele.

Vi tilbyder følgende review-pakker:

Du kan benytte disse reviews som enkeltstående services, eller du kan kombinere forskellige reviews, helt afhængigt af hvad der er relevant for din virksomhed.

For eksempel, hvis du allerede har godt styr på SEO, eller hvis du har en dedikeret SEO-konsulent, så kan du benytte dig af vores tjek af systemkerne og teknisk audit i stedet. Eller hvis du ikke ønsker en teknisk audit, men bare leder efter et brugerperspektiv på dit frontend-design og funktionalitet, kan du vælge et review af funktionalitet, UI/UX og design.

Tjek vores side med review-pakker for en komplet liste over indhold.

 1. Du ønsker en vurdering af din kildekodes kvalitet for at kunne tage stilling til, om fortsat udvikling er mulig eller ej.
 2. Du ønsker en objektiv, teknisk udtalelse om kvaliteten af kildekode, der er udviklet til dig af en anden virksomhed eller freelancer.
 3. Du ved ikke helt, om det kan betale sig at løse eksisterende problemer eller få et helt nyt system udviklet.
 4. Du oplever ofte, at tingene ikke helt fungerer helt, som de skal, eller dine kunder klager over noget, der ikke virker.
 5. Du ønsker at identificere din hjemmesides performance-problemer (f.eks. indlæses siderne langsomt), men du er usikker på, hvad der forårsager det.
 6. Du fornemmer, at din hjemmeside eller din app kan forbedres, men er ikke helt sikker på, hvor problemerne er.
 7. Du overvejer et re-design af din hjemmeside eller din app og ønsker at få noget feedback fra en ekstern kilde, før du fortsætter med projektet.
 8. Du ser et fald i dit online salg eller antallet af konverteringer, og du vil finde årsagen.
 9. Og listen fortsætter...
 • Vi har arbejdet med hjemmesider, webshops og mobilapps i næsten 23 år nu, så vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør.
 • Vores team består af erfarne fagfolk, der har arbejdet i branchen i mange år. Vi ved, hvad der skal til for at gøre en hjemmeside eller en app til en succes, og vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.
 • Vores reviews er baserede på forskning, standarder og best practices.

Kildekode, systemkerne, backend, teknisk SEO, hastighed, frontend-funktionalitet, design og UI/UX for:

 • Magento webshops
 • WordPress hjemmesider
 • WooCommerce webshops
 • Umbraco hjemmesider og webshops
 • PHP-baserede hjemmesider, webshops og webapplikationer bygget på Laravel, CodeIgniter og Phalcon
 • .NET-baserede hjemmesider, webshops og webapplikationer
 • Native apps (iOS og Android)
 • Apps bygget ved hjælp af Xamarin (cross-platform)

Vores review service er designet til, at du kan vælge den type gennemgang, du ønsker og kombinere med andre review-pakker - afhængigt af dine behov (se alle review-pakker her).

 • Hvis du kun er interesseret i frontend-test, kan vi arbejde med de fleste teknologier eller platforme, også dem der ikke er på listen ovenfor.
 • Vores review service er ikke begrænset til live hjemmesider eller apps. Hvis din hjemmeside stadig er på en staging server (dvs. endnu ikke live), og du ønsker at få den gennemgået inden den endelige lancering, eller hvis du har brug for betatest af din app, før du publicerer den i App Store, så kan vi også klare det.

Vores review service er designet til at afdække fejl og mangler og dermed hjælpe dig med at optimere brugeroplevelsen – hvilket jo gerne skulle føre til flere konverteringer og mere salg.

Vi undersøger dit system fra forskellige vinkler, herunder kildekode, systemkerne og backend, teknisk SEO, hastighed og performance, frontend-funktionalitet, UI/UX (brugervenlighed) og design. Og så giver vi dig en dybdegående rapport, der indeholder de fejl, vi finder og forslag til, hvordan du løser problemerne, samt best practices, som du kan implementere.

Du behøver ikke at starte et udviklingsprojekt med os for at benytte dig af vores review service. Selvom vi kan rette de fejl, vi eventuelt finder, kan du naturligvis frit tage rapporten med til din egen udvikler eller en anden virksomhed efter eget valg for at udføre de foreslåede optimeringer.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.