Software-review af web, app og kode

Drag fordel af vores software-reviewservice til at få din hjemmeside eller app gennemgået af erfarne QA-testere og seniorudviklere.

Vi gennemgår din hjemmeside eller app ud fra vores omfattende liste af kriterier baseret på best practice og erfaringer fra tidligere projekter. Formålet med et software-review er at finde fejl og mangler og hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvordan dine besøgende bruger din hjemmeside eller app, og hvad du bør ændre for at optimere det hele.

Vi tilbyder følgende software-review-pakker:

Du kan benytte disse reviews som enkeltstående services, eller du kan kombinere forskellige reviews, afhængigt af hvad der er relevant for din virksomhed.

Hvis du for eksempel allerede har godt styr på SEO eller har en dedikeret SEO-konsulent, kan du benytte dig af vores tjek af system og teknisk audit i stedet. Eller hvis du ikke ønsker en teknisk software-audit, men bare leder efter et brugerperspektiv på dit frontend-design og funktionalitet, kan du vælge et review af funktionalitet, UI/UX og design.

Tjek vores side med review-pakker for at se en komplet liste over indhold.

 1. Du ønsker en vurdering af din kildekodes kvalitet for at kunne tage stilling til, om fortsat udvikling er mulig eller ej.
 2. Du ønsker en objektiv, teknisk udtalelse om kvaliteten af kildekode, der er udviklet til dig af en anden virksomhed eller freelancer.
 3. Du ved ikke, om det kan betale sig at løse eksisterende problemer eller få et helt nyt system udviklet.
 4. Du oplever ofte, at tingene ikke fungerer, som de skal, eller dine kunder klager over noget, der ikke virker.
 5. Du ønsker at identificere din hjemmesides performance-problemer (f.eks. hvis siderne indlæses langsomt), men du er usikker på, hvad der forårsager det.
 6. Du fornemmer, at din hjemmeside eller app kan forbedres, men er ikke helt sikker på, hvor problemerne er.
 7. Du overvejer at redesigne din hjemmeside eller app og ønsker at få noget feedback fra en ekstern kilde, før du fortsætter med projektet.
 8. Du ser et fald i dit onlinesalg eller antallet af konverteringer og vil finde årsagen.
 9. Og meget mere...
 • Vi har arbejdet med hjemmesider, webshops og mobilapps i mere end 20 år, så vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør.
 • Vores team består af erfarne fagfolk, der har arbejdet i branchen i mange år. Vi ved, hvad der skal til for at gøre en hjemmeside eller app til en succes, og vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.
 • Vores software-reviews er baserede på forskning, standarder og best practice.

Under et software-review både tester og gennemgår vi kildekode, system, backend, teknisk SEO, hastighed, frontend-funktionalitet, design og UI/UX for:

 • Magento-webshops
 • WordPress-hjemmesider
 • WooCommerce-webshops
 • Umbraco-hjemmesider og-webshops
 • PHP-baserede hjemmesider, webshops og webapplikationer bygget på Laravel, CodeIgniter og Phalcon
 • .NET-baserede hjemmesider, webshops og webapplikationer
 • Native apps (iOS og Android)
 • Apps bygget ved hjælp af .NET MAUI (Xamarin) (cross-platform)

Vores reviewservice er designet til, at du kan vælge den type gennemgang, du ønsker, og kombinere med andre review-pakker – afhængigt af dine behov.

 • Hvis du kun er interesseret i frontend-test, kan vi arbejde med de fleste teknologier eller platforme, også dem der ikke er på listen ovenfor.
 • Vores reviewservice er ikke begrænset til live hjemmesider eller apps. Hvis din hjemmeside stadig er på en staging server (dvs. endnu ikke er live), og du ønsker at få den gennemgået inden den endelige lancering, eller hvis du har brug for betatest af din app, før du publicerer den i App Store eller Google Play, kan vi også klare det.

Vores software-reviewservice er designet til at afdække fejl og mangler og dermed hjælpe dig med at optimere brugeroplevelsen, så du har mulighed for at få flere konverteringer og mere salg.

Vi undersøger dit system fra forskellige vinkler, herunder kildekode, system og backend, teknisk SEO, hastighed og performance, frontend-funktionalitet, UI/UX (brugervenlighed) og design. Derudover giver vi dig en dybdegående rapport, der indeholder de fejl, vi finder, og forslag til, hvordan du løser problemerne, samt best practice, som du kan implementere.

Du behøver ikke starte et udviklingsprojekt med os for at benytte dig af vores software-review. Selvom vi kan rette de fejl, vi eventuelt finder, kan du naturligvis frit tage rapporten med til din egen udvikler eller en anden virksomhed efter eget valg for at udføre de foreslåede optimeringer.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.