Udvikling af skræddersyet software

Vi udvikler og supporterer skræddersyet softwareløsninger, som ikke findes som hyldevare – lige fra små CMS-udvidelser og tilføjelser til større virksomhedssystemer og webapplikationer.

Hvad er skræddersyet software?

Skræddersyet software er et system eller en applikation, lavet efter et sæt specifikke krav, for at tilgodese en virksomheds særlige behov – som alternativ til færdiglavede software-systemer, der typisk opfylder mere basale behov og er designet til at fungere for virksomheder over en bredere kam.

Det kan være noget så simpelt som plugins til et CMS som WordPress eller Umbraco, udvidelser til webshops som Magento eller tilføjelser til desktop-applikationer som Microsoft Office. Det kan også være brugertilpassede systemer til små og store virksomheder, komplekse webshops eller reservationssystemer og web-, mobil- eller desktop-applikationer.

Projektet er lykkedes til fulde og vi har fået en super flot service, som vi er meget glade for. Der er ingen tvivl om at 1902 skal hjælpe os med den næste service.

Martin Thorborg
Amino.dk

Udvikling ASP.NET, ASP.NET Core, eller PHP framework (Laravel, CodeIgniter, eller Phalcon)

 • Webapplikationer
 • Windowsapplikationer
 • Mobilapps til iOS og Android
 • Brugertilpassede plugins til WordPress, Magento, and Umbraco
 • Tilføjelser til Microsoft Office

Vi har arbejdet med 1902 Software i mange år. De har været en god partner til outsourcing af nye it-projekter. (oversat fra engelsk)

Kristoffer Gravgaard
Ritzaus Bureau

 • Efterfølgende support ydet af det oprindelige team af udviklere
 • Overtagelse og vedligehold af eksisterende systemer
 • Opdateringer som følge af nye browsere og operativsystemer

Tidsforskellen til Filippinerne gjorde at vi kunne lave ændringer om aftenen og næste morgen var de rettet.

Sven Rosenaa

Foruden ønsket om et lækkert design, havde jeg ét altoverskyggende krav, nemlig tophastighed på portalens søgefunktion. Og jeg er nærmest blæst bagover af det fantastiske resultat!

Jonas Temløv
 • Vi har mere end 22 års erfaring med udvikling af brugertilpassede softwareløsninger for kunder i forskellige brancher og industrier.
 • Vi har et dedikeret team af professionelle udviklere inden for web (PHP og ASP.NET) og mobilapp (native og Xamarin), samt designere, testere og systemadministratorer.
 • Du får fuldt ejerskab over dit systems kildekode efter projektets afslutning.
 • Du samarbejder med en velanset softwarevirksomhed, med 98% kundetilfredshed.

Jeg har brugt 1902 til flere forskellige projekter igennem de sidste 7-8 år og er meget tilfreds. Professionel og god service. Usædvanlig god projektledelse og meget behagelige mennesker, at arbejde med.

Mikkel deMib Svendsen

Få tilsendt et link til vores timepriser
Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Hvornår har du brug for at få udviklet skræddersyet software?

At skulle udvikle skræddersyet software er normalt ikke det første, man tænker på i forbindelse med et nyt projekt, da man det meste af tiden kan finde et allerede eksisterende og færdiglavet system, der vil kunne dække behovene med kun lidt eller ingen tilpasning.

Så hvornår bør du vælge at få udviklet skræddersyet software? Her er nogle faktorer, du kan overveje.

Standardiserede “hyldevare”-systemer indeholder ofte kun de mest almindelige funktioner, virksomheder har brug for, og det er årsagen til at skræddersyet software oftest bruges internt snarere end at være kundeorienterede systemer. Hvis du har brug for mere specifik funktionalitet, og du ikke kan finde et eksisterende system der indeholder det, så er du nødt til at få det udviklet specielt.
Det er ikke kun selvstændige systemer, der udvikles som skræddersyet software. Det kan også være udvidelser eller tilføjelser til færdiglavede systemer. Et eksempel er tilføjelser til Microsoft Office-applikationer som Word, Excel eller PowerPoint. Du har sandsynligvis ikke brug for komplet specialudviklet tekstbehandling eller regneark, men du har måske brug for specifikke funktioner, der ikke er tilgængelige i grundprogrammet. I dét tilfælde kan du få udviklet en tilføjelse som udvider funktionaliteten.
Ethvert nyt system har en indlæringskurve. Ved at udvikle skræddersyet software til din virksomhed kan du indrette systemet præcis til de eksisterende arbejdsgange og processer, og dermed mindske den tid dit team har brug for til at blive fortrolige med systemet.
Udvikling af skræddersyet software tager mere tid og koster derfor mere, hvilket er årsagen til, at det altid er bedre at vælge et færdiglavet system - hvis du kan finde et. Men du skal også være varsom med at købe et system og så ende med at foretage en masse tilpasninger hen ad vejen, da dette kan resultere i større udgifter, end hvis du havde fået udviklet noget tilpasset software fra starten.

Project process

Her er hvad du kan forvente, når du samarbejder med os på dit softwareudviklingsprojekt:

 1. Vi starter med et indledende møde, hvor vi danner os et overblik over dit projekt - Det problem, du søger at løse, dine krav og behov og dine umiddelbare ideer til systemet.
 2. Vi overlader dig til din dedikerede projektleder, som derefter vil holde et eller to møder med dig for at samle de dybere detaljer om dit projekt - de teknologier der vil blive brugt, funktioner og funktionaliteter, tredjeparts-komponenter og moduler, etc.
 3. Vi gennemfører en ikke-teknisk onboarding-samtale, hvor vi lærer din virksomhed at kende, dine mål og din erfaring med IT-udvikling m.m., så vi mere præcist kan levere netop den løsning, du har brug for.
 4. Vi laver en projektplan, hvor vi fastlægger alle detaljer i projektet, herunder beskrivelse, valg af teknologier (hvad og hvorfor) og prisestimater.
 5. Vi påbegynder udviklingsfasen. For at overholde det oprindelige tids- og prisestimat så nøje som muligt opfordrer vi til at starte med et MVP (minimum viable product) og begrænse antallet af ønsker om ændringer, når udviklingen er påbegyndt. For visse projekter med meget komplicerede funktionaliteter, implementerer vi muligvis også unittests i udviklingsstadiet, hvor udviklere indbygger tests i selve koden, der kan validere, at hver del af systemet fungerer som det skal.
 6. Når udviklingen er afsluttet, udfører vores QA-team en fuld test af det færdige system. Vi laver også et automatiseret testmiljø for systemer, der ventes ændret regelmæssigt (dvs. dagligt eller ugentligt). Automatiserede tests udføres ved at køre et testscript, der automatisk kontrollerer bestemte opgaver eller funktioner i et system, uden behov for at der er personer der udfører manuelle tests.
 7. Vi overleverer systemet til dig, så du kan udføre accepterende test. Ved projektets afslutning får du også hele kildekoden og alt projektmateriale.
 8. Måske vil du efterfølgende fortsætte samarbejdet med os vedr. support og vedligehold? Dette inkluderer sikkerheds-opdatering af dit system, opdateringer som følge af nye browsere eller operativsystemer m.v. Alle support og vedligeholdelsesopgaver udføreses af det samme team, som udviklede systemet.

Klar til at starte på dit projekt?

Fortæl os om dine behov i kontaktformularen herunder. Vi kontakter dig inden for 24 timer.