Udvikling af skræddersyet software

Vi udvikler og supporterer skræddersyede softwareløsninger, som ikke findes som hyldevarer – lige fra små CMS-udvidelser og tilføjelser til større virksomhedssystemer og webapplikationer.

Skræddersyet software er et system eller en applikation, lavet efter et sæt specifikke krav, for at tilgodese en virksomheds særlige behov – som alternativ til færdiglavede software-systemer, der typisk opfylder mere basale behov og er designet til at fungere for virksomheder over en bredere kam.

Det kan være noget så simpelt som plugins til et CMS som WordPress eller Umbraco, udvidelser til webshops som Magento eller tilføjelser til desktop-applikationer som Microsoft Office. Det kan også være brugertilpassede systemer til små og store virksomheder, komplekse webshops eller reservationssystemer og web-, mobil- eller desktop-applikationer.

Indgå en tilpasset softwareserviceaftale med os i dag, og vi vil udføre alle dine tilpassede softwareopgaver.

Udvikling .NET, ASP.NET Core, eller PHP framework (Laravel, CodeIgniter, eller Phalcon)

 • Webapplikationer
 • Windowsapplikationer
 • Mobilapps til iOS og Android
 • Brugertilpassede plugins til WordPress, Magento, and Umbraco
 • Tilføjelser til Microsoft Office
 • Efterfølgende support ydet af det oprindelige udviklingsteam
 • Overtagelse og vedligehold af eksisterende systemer
 • Opdateringer til nye browsere og operativsystemer
 • Vi har mere end 22 års erfaring med udvikling af brugertilpassede softwareløsninger for kunder i forskellige brancher og industrier.
 • Vi har et dedikeret team af professionelle udviklere inden for web (PHP og ASP.NET) og mobilapp (native og .NET MAUI (Xamarin) ), samt designere, testere og systemadministratorer.
 • Du får fuldt ejerskab over dit systems kildekode efter projektets afslutning.
 • Du samarbejder med en velanset softwarevirksomhed med et væld af positive og rosende kundeomtaler.

At skulle udvikle skræddersyet software er normalt ikke det første, man tænker på i forbindelse med et nyt projekt, da man det meste af tiden kan finde et allerede eksisterende og færdiglavet system, der vil kunne dække behovene med kun lidt eller ingen tilpasning.

Så hvornår bør du vælge at få udviklet skræddersyet software? Her er nogle faktorer, du kan overveje.

Meget virksomhedsspecifikke krav

Standardiserede “hyldevare”-systemer indeholder ofte kun de mest almindelige funktioner, virksomheder har brug for, og det er årsagen til at skræddersyet software oftest bruges internt snarere end at være kundeorienterede systemer. Hvis du har brug for mere specifik funktionalitet, og du ikke kan finde et eksisterende system, der indeholder det, er du nødt til at få det udviklet specielt.

Udvidet funktionalitet til færdiglavede systemer

Det er ikke kun selvstændige systemer, der udvikles som skræddersyet software. Det kan også være udvidelser eller tilføjelser til færdiglavede systemer. Et eksempel er tilføjelser til Microsoft Office-applikationer som Word, Excel eller PowerPoint. Du har sandsynligvis ikke brug for komplet specialudviklet tekstbehandling eller regneark, men du har måske brug for specifikke funktioner, der ikke er tilgængelige i grundprogrammet. I det tilfælde kan du få udviklet en tilføjelse, som udvider funktionaliteten.

Allerede etablerede arbejdsgange og processer

Ethvert nyt system har en indlæringskurve. Ved at udvikle skræddersyet software til din virksomhed kan du indrette systemet præcis til de eksisterende arbejdsgange og processer, og dermed mindske den tid, dit team skal bruge for at blive fortrolige med systemet.

Omkostninger

Udvikling af skræddersyet software tager mere tid og koster derfor mere, hvilket er årsagen til, at det altid er bedre at vælge et færdiglavet system — hvis du kan finde et. Men du skal også være varsom med at købe et system, hvor du ender med at foretage en masse tilpasninger hen ad vejen, da dette kan resultere i større udgifter, end hvis du havde fået udviklet skræddersyet software fra starten.

 

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.