Udvikling af skræddersyet software

Vi udvikler og supporterer skræddersyet softwareløsninger, som ikke findes som hyldevare – lige fra små CMS-udvidelser og tilføjelser til større virksomhedssystemer og webapplikationer.

Skræddersyet software er et system eller en applikation, lavet efter et sæt specifikke krav, for at tilgodese en virksomheds særlige behov – som alternativ til færdiglavede software-systemer, der typisk opfylder mere basale behov og er designet til at fungere for virksomheder over en bredere kam.

Det kan være noget så simpelt som plugins til et CMS som WordPress eller Umbraco, udvidelser til webshops som Magento eller tilføjelser til desktop-applikationer som Microsoft Office. Det kan også være brugertilpassede systemer til små og store virksomheder, komplekse webshops eller reservationssystemer og web-, mobil- eller desktop-applikationer.

Udvikling ASP.NET, ASP.NET Core, eller PHP framework (Laravel, CodeIgniter, eller Phalcon)

 • Webapplikationer
 • Windowsapplikationer
 • Mobilapps til iOS og Android
 • Brugertilpassede plugins til WordPress, Magento, and Umbraco
 • Tilføjelser til Microsoft Office
 • Efterfølgende support ydet af det oprindelige team af udviklere
 • Overtagelse og vedligehold af eksisterende systemer
 • Opdateringer som følge af nye browsere og operativsystemer

Vores QA-team tester og kvalitetstjekker dine projekter før og efter udrulning. Læs mere om vores in-house test setup:

Hvis du har din egen udvikler, tilbyder vi software testing som en service, hvor vi arbejder som din software testing/QA-afdeling. Vi kan også hjælpe dig med enkeltstående projekter. Læs mere om vores web og softwaretest service.

 • Vi har mere end 22 års erfaring med udvikling af brugertilpassede softwareløsninger for kunder i forskellige brancher og industrier.
 • Vi har et dedikeret team af professionelle udviklere inden for web (PHP og ASP.NET) og mobilapp (native og Xamarin), samt designere, testere og systemadministratorer.
 • Du får fuldt ejerskab over dit systems kildekode efter projektets afslutning.
 • Du samarbejder med en velanset softwarevirksomhed, med 98% kundetilfredshed.

Vi laver software designs fra bunden og understøtter din digitale strategi med vores forskellige services indenfor design:

Når vi samarbejder om et nyt design, laver vi typisk et oplæg, før vi, i samarbejde med dig, laver ændringer og forbedringer over internettet i realtid. Efter hver samarbejdssession får du en prototype, som du kan afprøve og dele med kollegaer og andre involverede.

Vi tilbyder følgende review-pakker:

Du kan benytte disse reviews som enkeltstående services, eller du kan kombinere forskellige reviews, helt afhængigt af hvad der er relevant for din virksomhed. Læs mere om indholdet af hver pakke.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Hvornår har du brug for at få udviklet skræddersyet software?

At skulle udvikle skræddersyet software er normalt ikke det første, man tænker på i forbindelse med et nyt projekt, da man det meste af tiden kan finde et allerede eksisterende og færdiglavet system, der vil kunne dække behovene med kun lidt eller ingen tilpasning.

Så hvornår bør du vælge at få udviklet skræddersyet software? Her er nogle faktorer, du kan overveje.

Standardiserede “hyldevare”-systemer indeholder ofte kun de mest almindelige funktioner, virksomheder har brug for, og det er årsagen til at skræddersyet software oftest bruges internt snarere end at være kundeorienterede systemer. Hvis du har brug for mere specifik funktionalitet, og du ikke kan finde et eksisterende system der indeholder det, så er du nødt til at få det udviklet specielt.
Det er ikke kun selvstændige systemer, der udvikles som skræddersyet software. Det kan også være udvidelser eller tilføjelser til færdiglavede systemer. Et eksempel er tilføjelser til Microsoft Office-applikationer som Word, Excel eller PowerPoint. Du har sandsynligvis ikke brug for komplet specialudviklet tekstbehandling eller regneark, men du har måske brug for specifikke funktioner, der ikke er tilgængelige i grundprogrammet. I dét tilfælde kan du få udviklet en tilføjelse som udvider funktionaliteten.
Ethvert nyt system har en indlæringskurve. Ved at udvikle skræddersyet software til din virksomhed kan du indrette systemet præcis til de eksisterende arbejdsgange og processer, og dermed mindske den tid dit team har brug for til at blive fortrolige med systemet.
Udvikling af skræddersyet software tager mere tid og koster derfor mere, hvilket er årsagen til, at det altid er bedre at vælge et færdiglavet system - hvis du kan finde et. Men du skal også være varsom med at købe et system og så ende med at foretage en masse tilpasninger hen ad vejen, da dette kan resultere i større udgifter, end hvis du havde fået udviklet noget tilpasset software fra starten.