Pålidelig Umbraco support med hurtig responstid

Brug vores Umbraco support som en pay-as-you-go løsning til dine daglige ad-hoc opgaver. Få opgaverne løst af vores hold af Umbraco-udviklere – som regel indenfor 24 timer.

Vores support setup fungerer som en pay-as-you-go løsning — du kan købe 20 timer til udvikling eller support og beslutte, hvornår og hvordan timerne skal bruges. Der er ikke noget mindste forbrug eller en månedlig retainer, - hos os betaler du kun for den tid, du bruger. Vi runder heller ikke op til nærmeste hele eller halve time.

Hvis du ønsker at stoppe, inden din forudbetalte supporttid er opbrugt, så bliver den ubrugte saldo sendt retur til dig.

Vi udvikler også mobile apps, der integrerer til Umbraco.

Ved mere komplekse supportopgaver har din projektleder typisk først et møde med dig for at forstå dit behov og opgavens omfang. Dette reducerer fejl og spildtid, når vi begynder at arbejde for dig, og det hjælper os med at forstå, både hvad du har brug for, og hvorfor du har brug for det - dermed bliver det nemmere at levere et godt resultat.

Om nødvendigt vil projektlederen involvere en grafisk designer til UI/UX opgaver.

Supportopgaver håndteres via vores projektstyringssystem. Systemet giver din tildelte projektleder besked, når du har lagt en ny opgave ind. Herefter sendes svar om, hvornår vi udfører opgaven. Såfremt det er nødvendig at gennemgå det som skal laves, sker det enten på et Google Meet-møde eller via dialog i projektstyringssystemet (afhængigt af opgavens kompleksitet).

  • Du betaler kun for den tid, der bruges på at fuldføre opgaven. Vi runder ikke op til nærmeste hele eller halve time, og vi adskiller fakturérbare og ikke-fakturérbare timer.
  • Du får teknisk forsvarlige råd og forslag baseret på best practices fra din projektleder.
  • Du arbejder altid med det samme projektleder- og udviklingsteam – vi har ikke et "B-team" hos 1902 Software.
  • Vi har indgående viden om online markedsføring og SEO, og vi anvender vores knowhow, hver gang vi laver en opgave.
  • Vores projektstyringssystem sikrer både gennemsigtighed i hele processen og klar og tydelig kommunikation med det team, der arbejder på dit projekt.
  • Vi involverer grafiske designere til at udføre opgaver, alt efter behov. Det løser et eventuelt problem med at finde en dygtig designer, der har tid til dit projekt.

Læs mere om 1902 SEO+, der er en Umbraco-pakke designet til, at du let kan styre din hjemmesides tekniske SEO.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.