Sådan tackler vi tidsforskellen og afstanden

Vi hører ofte, at potentielle kunder er bekymrede over tidsforskellen mellem Filippinerne og Danmark, og at man ikke kan ikke mødes over den “sædvanlige kop kaffe”. Vi ser begge dele som en kæmpe fordel.

Tidsforskellen mellem Filippinerne og Danmark er 6 timer. Det betyder, at vi begynder at møde ind omkring klokken 2:00 dansk tid og typisk går hjem mellem 12:00 og 14:00 dansk tid (vi har flekstid).

Vi har bevidst fravalgt tvungen forskudt arbejdstid (det betyder, at man arbejder i samme tidszone som Danmark), selvom det er normalt i mange offshore-setups.
Vi mener ikke, det er godt for familielivet eller sundt at skulle arbejde til klokken 23:00 om aftenen.

Udnyt tidsforskellen

Hasteopgaver kan indgives i vores projektstyringssystem om eftermiddagen eller aftenen dansk tid med en besked om, at det "haster". Når projektlederen møder på arbejde omkring klokken 2:00 dansk tid, påbegyndes opgaven med det samme, og vi kan ofte være færdige med opgaven før klokken 9:00 dansk tid den følgende dag.

Herudover laver vi altid opdateringer og installation om natten dansk tid og undgår derved forstyrrelser og nedetid i den normale arbejdstid.

Support uden for arbejdstiden

Uden for vores normale arbejdstid kan vi kontaktes via en supportmail. Har man et problem, som kan føre til økonomisk tab, f.eks. hvis checkout på en webshop ikke virker, så bliver det bragt i orden med det samme.

Mindre vigtige ting laves inden for vores normale arbejdstid.

Eftersom vi holder til i Filippinerne, er det ikke muligt for os at svinge forbi til en kop kaffe. Vi holder derfor samtlige møder på Google Meet, Teams eller lignende system, og gerne med video på så vi kan se hinanden.

På den måde er det nemt at dele sin skærm, når man skal forklare et eller andet kompliceret eller give en statusrapport.

Statusmøder
Normalt holder vi to statusmøder om ugen. Møderne afholdes på fast aftalte tidspunkter, og de er korte. Under møderne gennemgår vi projektstatus, budgetter, diskuterer problemer og løsninger herpå m.v.

Det, at holde møderne om morgenen dansk tid, har den fordel, at kunden ikke forstyrres resten af dagen.

Besøg os i Filippinerne
Vi har har ofte kunder, som kommer på besøg, enten i forbindelse med opstart af et projekt eller blot for at se kontoret og hilse på de personer, de arbejder sammen med.

Ved besøg her på kontoret stiller vi kontorplads og internet til rådighed og sørger for bespisning. En typisk dag starter klokken 8:30 og slutter ved 18-tiden. Dagen deles ind i blokke, så der er tid til også at lave andre opgaver, besvare mails m.v.

Ved længerevarende besøg kan vi også hjælpe med arrangere udflugter eller en miniferie på et af de mange strandresorts i Filippinerne.

Vi har en god prisaftale med 2 forskellige hoteller, et 4- og et 5-stjernet hotel, som ligger hhv. 3 og 7 minutters gang fra kontoret.

Det tager ca. 17 timer at flyve fra København til Manila, typisk med et stopover i Amsterdam, Doha, Dubai, Singapore eller Hong Kong.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.