Sådan takler vi tidsforskellen og afstanden

Vi hører ofte at potentielle kunder er bekymrede over tidsforskellen mellem Filippinerne og Danmark, og at man ikke kan ikke mødes over den "sædvanlige kop kaffe".

Vi ser begge dele som en kæmpe fordel :-).

Sådan kommer du i gang

Vi arbejder når I sover

Tidsforskellen mellem Filippinerne og Danmark er 6 timer. Det betyder at vi begynder at møde ind omkring klokken 2:00 dansk tid og typisk går hjem mellem 12:00 og 14:00 dansk tid (vi har flekstid).

Vi har bevidst fravalgt tvungen forskudt arbejdstid (det betyder at man arbejder i samme tidszone som Danmark) selvom det er normalt i mange offshore-setups.
Vi mener ikke det er godt for familielivet eller sundt at skulle arbejde til klokken 23:00 om aftenen.

Udnyt tidsforskellen

Hasteopgaver kan indgives i vores projektstyringssystem om eftermiddagen eller aftenen dansk tid med en besked om at det "haster". Når projektlederen møder på arbejde omkring klokken 2:00 dansk tid, påbegyndes opgaven med det samme, og vi kan ofte være færdige med opgaven før klokken 9:00 dansk tid den følgende dag.

Herudover laver vi altid opdateringer og installation om natten dansk tid og undgår derved forstyrrelser og nedetid i den normale arbejdstid.

Support uden for arbejdstiden

Uden for vores normale arbejdstid kan vi kontaktes via en supportmail. Har man et problem som kan føre til monetært tab, f.eks. hvis checkout på en webshop ikke virker, så bliver det bragt i orden med det samme.
Mindre vigtige ting laves inden for vores normale arbejdstid.

Vi kan ikke mødes med jer face-to-face

Eftersom vi holder til i Filippinerne, er det ikke muligt for os at svinge forbi til en kop kaffe.
Vi holder derfor samtlige møder gennem Skype eller lignende system, og gerne med video på så vi kan se hinanden.

Med Skype er det nemt at dele sin skærm når man skal forklare et eller andet kompliceret eller give en statusrapport.

Statusmøder

Normalt holder vi to statusmøder om ugen. Møderne afholdes på fast aftalte tidspunkter, og de er korte. Under møderne gennemgår vi projektstatus, budgetter, diskuterer problemer og løsninger herpå m.v.

Det at man holder møderne om morgenen dansk tid, har den fordel at man så ikke bliver forstyrret om eftermiddagen resten af dagen.

Besøg os i Filippinerne

Vi har har ofte kunder som kommer på besøg, enten i forbindelse med opstart af et projekt eller blot for at se kontoret og hilse på de personer de arbejder sammen med.

Ved besøg her på kontoret stiller vi kontorplads og internet til rådighed og sørger for bespisning. En typisk dag starter klokken 8:30 og slutter ved 18-tiden. Dagen deles ind i blokke så der er tid til også at lave andre opgaver, besvare mails m.v.

Ved længerevarende besøg kan vi også hjælpe med arrangere udflugter eller en miniferie på et af de mange strandresorts i Filippinerne.

Vi har en god prisaftale med 2 forskellige hoteller, et 4- og et 5-stjernet hotel, som ligger hhv. 3 og 7 minutters gang fra kontoret.

Det tager ca. 17 timer at flyve fra København til Manila, typisk med et stopover i Amsterdam, Doha, Dubai, Singapore eller Hong Kong.

Bliv ringet op af Peter inden for 24 timer og få en uforbeholden samtale om dine behov