Få lavet et grafisk design, der optimerer dine kunders digitale brugeroplevelse

Oplev selv, hvor let det er at samarbejde med vores grafiske designere om alle din virksomheds designbehov – UI/UX webdesign til hjemmesider og apps, branding, annoncer og grafik på sociale medier, billedmateriale, animationer og et væld af andre designprocesser.

  • Webshops/eCommerce sites
  • Webdesign til hjemmesider
  • iOS- og Android-apps
  • Annoncebannere og grafik (Google Display, Facebook, osv.)
  • Opslag til sociale medier
  • Logoer, ikoner og andet brandingmateriale
  • Trykt materiale (brochurer, magasiner osv.)

Vores app- og webdesign følger standarder fra Baymard Institute og Interaction Design Foundation og er samtidig baseret på vores mange års erfaring og sunde fornuft. Indgå en designserviceaftale med os og samarbejde med vores erfarne designere om dine opgaver. Vi sørger ikke kun for at give dig et nyt, grafisk design, der ser godt ud – vi sikrer også, at alt er optimeret for at give en bedre brugeroplevelse og flere konverteringer.

Vores designprocesser gør det nemt for dig at brainstorme og samarbejde med vores grafiske designere, uanset hvor i verden du befinder dig.

Vi laver typisk et første designudkast, som vi derefter finjusterer i samarbejde med dig – typisk i realtid ved hjælp af Google Meet. I løbet af disse samarbejdssessioner kan du kommentere og komme med input, mens en grafisk designer implementerer ændringerne med det samme. Ved hvert virtuelle mødes afslutning får du en fungerende prototype til at afprøve selv eller dele med kolleger og andre involverede.

Denne designproces sparer ikke kun en del tid (rejsetid, small-talk osv.): Du får også bedre mulighed for at inddrage kolleger til et møde, uanset hvor de fysisk befinder sig – og endda med kort varsel, som er noget, der kan være en udfordring ved fysiske møder.

Vores designydelser udnytter potentialet fra Kunstig Intelligens (AI) i en langt bedre kreativ proces. Ved at integrere AI er vi i stand til at forstærke vores designkompetencer og levere enestående resultater.

Selvom AI er en værdifuld ressource i vores designproces, tror vi stadig på vigtigheden af menneskelig ekspertise og kreativitet. Vores designere bidrager med deres kunstneriske viden, erfaring og forståelse for designprincipper i alle projekter. Vi bruger AI som et værktøj til at støtte og forbedre vores arbejde, hvilket sikrer, at vores designs skabes af en perfekt blanding af menneskelig kreativitet og AI-drevet optimering.

Et godt webshop-design gør det nemt for kunderne at gennemføre et online køb, hvorfor vi lægger meget vægt på designprocessen. Vores grafiske designere har flere muligheder: De kan lave et webshop-design fra bunden eller basere det på et eksisterende tema. Lige meget hvad du vælger, optimerer vi dit webshop-design, så den nemmere og bedre shoppingoplevelse fører til flere salg.

Din hjemmeside er virksomhedens online butiksfacade. Derfor har vi et stort fokus på at altid at lave et webdesign, der efterlader et godt indtryk, og samtidig optimerer vi designet til at få flere leads, tilmeldinger, formular-indsendelser og andre konverteringer, som er vigtige for din virksomhed. Vælg, om du vil have et helt unikt UI/UX webdesign lavet fra bunden, eller om et omkostningseffektivt, temabaseret webdesign er et bedre valg for dig.

Vi laver altid et engagerende app-design til dig baseret på forskning og best practice. Uanset om du ønsker en iOS- eller Android-only app (eller begge dele), en kundeorienteret app eller et internt system til din virksomhed – så kan vi hjælpe dig med vores dygtige grafiske designere og effektive designprocesser.

Boost din online tilstedeværelse med et iøjnefaldende grafisk design til dine digitale annoncer og opslag på sociale medier. Udover at lave design til dig hjælper vi også med at brainstorme, konceptualisere og foreslå ideer baseret på vores erfaring og best practices inden for design til annoncer og sociale medier.

Få dit brand til at skille sig ud blandt konkurrenterne. Vores team af grafiske designere tilbyder målrettede brandingservices, som hjælper dig med at definere din virksomheds branding – lige fra at analysere din branche, målgruppe og konkurrenter i planlægnings- og konceptualiseringsfasen til at designe dit logo, farveskema, typografi og andre vigtige branding-elementer.

Lad os håndtere hele designprocessen for de opgaver, der supplerer din virksomheds digitale strategi – vi laver ikoner, illustrationer, animationer, billed- og videoredigering og meget mere. Vi designer også til tryksager: magasiner, brochurer og alt mulig andet, som du måtte have brug for. Kort sagt tilbyder vi en masse forskellige grafiske designservices, der både henvender sig til det trykte og digitale medie.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.