Review-pakker til hjemmesider, apps og kode

Vælg mellem vores forskellige review-pakker til hjemmesider, apps eller kode – baseret på dine krav og behov. Du får en dybdegående rapport med forbedringsområder og konkrete handlingspunkter, så du blandt andet kan forbedre og optimere din hjemmeside samt identificere eventuelle fejl.

Vores review-pakker afdækker problemer og områder, hvor du kan forbedre din hjemmeside, webshop, mobilapp eller kildekode. Udover at identificere fejl, så de kan rettes, før dine kunder bemærker dem, vil vores software-review også hjælpe dig med at optimere brugeroplevelsen, hvilket kan føre til flere konverteringer og mere salg.

Vi tilbyder følgende review-pakker: Du kan benytte hver af disse som standalone-pakker, eller du kan kombinere flere for at få en løsning, der passer til dine specifikke behov.

Da hver hjemmeside, app eller anden software er bygget forskelligt, skal vi først lære dit system at kende og forstå omfanget af gennemgangen for at kunne give dig en pris. Kontakt os og aftal et møde for at gennemgå dine ønsker og behov.

For hvert review vi foretager, vil du få præsenteret en detaljeret rapport på et møde, hvor vi gennemgår resultaterne sammen.

Vi foretager et teknisk review for at kontrollere, om der er fejl eller problemer, der kan påvirke systemets ydeevne. Bemærk, at vores tekniske review-pakke er begrænset til WordPress, Magento, Umbraco og andre PHP- eller .NET-baserede systemer. Du kan læse mere om vores tekniske review-pakke her.

Vores pakke til gennemgang af kildekode er begrænset til WordPress, Magento, Umbraco og andre PHP- eller .NET-baserede systemer. Bemærk: Et system kan have tusindvis af kodelinjer, og derfor kan vi ikke lave et linje-for-linje-review. Vi tager stikprøver af forskellige kodeelementer, og du kan læse mere om vores kildekode-review her.

Vi evaluerer din hjemmesides eller webshops tekniske SEO-setup ved hjælp af vores omfattende knowhow kombineret med forskellige værktøjer. Vi ser blandt andet på, hvor hurtigt dine sider indlæses, og hvordan det påvirker brugeroplevelsen. Du kan læse mere om dine muligheder med en SEO audit her.

Bemærk, at vi ikke laver denne type review for apps, og at vi ikke kigger på din linkprofil (interne eller eksterne links).

Vi gennemgår designet af din hjemmeside eller app ud fra et brugerperspektiv og sørger for, at alt ikke kun ser godt ud, men også er let at navigere i og bruge på forskellige skærmstørrelser. Hvis du vil se, hvad vi specifikt kigger på, kan du læse mere om vores UI/UX audit her.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.