Hvad er it-outsourcing?

Outsourcing betyder, at man har en ekstern leverandør til at løse en opgave, f.eks. design og udvikling af software.

Nej, faktisk så er de fleste webbureauer ofte kun et fordyrende mellemled, om man vil, mellem deres kunde og den eller de programmører, designere og projektledere, som rent faktisk udfører opgaverne. Efterhånden kan flere, større og mere komplicerede opgaver løftes af virksomheder i udlandet. Det er derfor ikke længere nødvendigt at have en lokal "mellemmand", og selv små virksomheder kan nu outsource.

Spring dit bureau eller softwarehus over, og spar 400 kr. i timen (100 timer = DKK 40.000 og 1.000 timer = 400.000)

 1. De faste omkostninger sænkes på grund af færre fastansatte medarbejdere.
 2. Der kan nemt skaleres op eller ned, når det er nødvendigt.
 3. Der kan tiltrækkes arbejdskraft eller kompetencer, som kan være svære at finde i Danmark.
 4. Man bruger mindre tid på rekruttering og andre HR-opgaver.
 5. Man er mere konkurrencedygtig som følge af lavere omkostninger.
 6. Tidsforskellen mellem Danmark og f.eks. Filippinerne kan udnyttes til at få lavet mere.

Vi har i snart to årtier fungeret som teknologipartner for flere hundrede virksomheder over hele kloden

 1. Vi tilbyder totalløsninger for alle dine udviklingsbehov. En one-stop-shop til: Hjemmesider, webshops, Windowssystemer, mobilapps, grafisk design, print, animation. Alle opgaver løses in-house af vores faste stab af udviklere og designere. På den måde kan vi garantere en ensartet og høj kvalitet af alle opgaver.
 2. Opgaver løses til outsourcing-priser, som er betydelig lavere end ved danske bureauer. Hos os har du hverken faste omkostninger eller månedligt minimumskøb. Alle dine omkostninger er variable!
 3. 1902 Software løser som udgangspunkt mindre opgaver inden for 24 timer. Sender du os en opgave, når du går hjem om aftenen, er den ofte løst, når du møder på jobbet næste morgen. Ud over vores effektivitet får du førsteklasses kundeservice.
 4. Hos os arbejder du sammen med erfarne tekniske projektledere der styrer processen i forhold til vores softwareudviklere og designere. Vi anvender forskellige projektstyringsmetoder, som sikrer gennemsigtighed – inklusive en tidstagnings- og kommunikationsportal for alle i teamet.
 5. Vores udviklere gennemgår et oplæringsforløb, før vi slipper dem løs på kundeprojekter, og vi er stolte over, at mere end 30 % af vores ansatte har været hos os i seks år eller længere.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.