Hvad er it-outsourcing?

Outsourcing betyder, at man har en ekstern leverandør til at løse en opgave. IT outsourcing betyder, at man outsourcer IT-opgaver, f.eks. programmeringsopgaver.

Nej, det er det ikke. Faktisk så er de fleste webbureauer ofte kun en mellemmand eller et fordyrende mellemled, om man vil, mellem deres kunde og den eller de programmører, designere og projektledere som rent faktisk udfører opgaverne. Efterhånden som udviklingslandene bliver mere udviklede, kan de løfte større og mere komplicerede opgaver. Det er derfor ikke længere nødvendigt at have en dansk mellemmand, og selv små virksomheder kan nu outsource.

Spring dit bureau eller softwarehus over, og spar 400 kr. i timen (100 timer = DKK 40.000 og 1.000 timer = 400.000)

Projektet er lykkedes til fulde og vi har fået en super flot service, som vi er meget glade for. Der er ingen tvivl om at 1902 skal hjælpe os med den næste service.

Martin Thorborg
Amino.dk
 1. Man sænker sine faste omkostninger fordi man har færre fastansatte medarbejdere.
 2. Man kan nemt skalere op eller ned når det er nødvendigt.
 3. Man kan tiltrække arbejdskraft som kan være svær at finde i Danmark.
 4. Man bruger mindre tid på rekruttering og andre HR-opgaver.
 5. Man er mere konkurrencedygtig som følge af lavere omkostninger.
 6. Man kan udnytte tidsforskellen mellem Danmark og f.eks. Filippinerne til at få lavet mere.

De gør alt hvad de kan for at sikre leveringtiderne bliver overholdt og jeg føler mig meget tryg ved at benytte dem som vores IT partner.

Nicolai Bille Krogh
Vi har i snart to årtier fungeret som teknologipartner for flere hundrede virksomheder over hele kloden
 1. Vi tilbyder totalløsninger for alle dine it-behov. En one-stop-shop til: Hjemmesider, webshops, Windowssystemer, mobil-apps, grafisk design, print, animation. Alle opgaver løses in-house af vores faste stab af udviklere og designere. På den måde kan vi garantere en ensartet og høj kvalitet af alle opgaver.
 2. Opgaver løses til outsourcing-priser som er betydelig billigere end danske bureauer. Hos os har du hverken faste omkostninger eller månedligt minimumskøb. Alle dine omkostninger er variable!
 3. 1902 Software løser som udgangspunkt mindre opgaver inden for 24 timer. Sender du os en opgave når du går hjem om aftenen, er den ofte løst når du møder på jobbet næste morgen. Ud over vores effektivitet får du førsteklasses asiatisk kundeservice hvor du er i centrum.
 4. Hos os arbejder du sammen med erfarne tekniske projektledere der styrer processen i forhold til vores it-udviklere og designere. Vi anvender forskellige projektstyringsmetoder som sikrer gennemsigtighed – inklusive en tidstagnings- og kommunikationsportal for alle i teamet.
 5. Vores udviklere gennemgår et oplæringsforløb før vi slipper dem løs på kundeprojekter, og vi er stolte over at mere end 30 % af vores ansatte har været hos os i seks år eller længere.

De har en god og hurtig kundeservice. De reagerer hurtigt, når vi har et problem, og løser supportopgaver perfekt. Selv om vi er baseret i to forskellige lande, er kommunikation overhovedet ikke et problem (oversat fra engelsk)

Mia Bergsbo
Få tilsendt et link til vores time priser
Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.