Kildekode-review for hjemmesider, webshops og apps

Få din kildekode gennemgået for kvalitet og vedligeholdelse. Vi tjekker Magento, WordPress, Umbraco, PHP og .NET-baserede systemer og giver forslag til forbedringer.

Vores kildekode-review giver dig objektiv feedback om kildekoden på din hjemmeside, webshop eller app. Du får en omfattende rapport med eventuelle problemer, vi identificerer, samt anbefalinger til, hvordan du løser dem.

Vi laver udelukkende kode-review af WordPress, Magento, Umbraco, apps og andre PHP- og .NET-baserede systemer. Det skyldes, at det er de systemer, vi selv udvikler i, og som vi derfor har en dyb teknisk indsigt i. Derfor risikerer vi et usikkert resultat, hvis vi evaluerer teknisk arbejde udført i et system eller framework, vi ikke normalt arbejder i.

Du kan benytte dig af vores kildekode-review som en selvstændig pakke eller kombinere den med vores andre review-pakker (teknisk audit, SEO- og hastighedsaudit, og UI/UX-review) for at få et mere holistisk software-review med fokus på flere elementer end kildekoden.

Under et kildekode-review gennemgår vi kildekoden for din hjemmeside, webshop eller app. For at få en idé om, hvordan du kommer i gang, kan du læse om vores review-proces her.

Vi har enten brug for fuld adgang til dit system og kildekoden (dvs. kildekode-repository som GitHub osv.) eller vi skal kunne få adgang til en kopi, hvis du foretrækker ikke at give os adgang til det, det vil sige via download fra en staging server eller en overførsel via Github eller lignende.

I denne type review udfører vi følgende:

 1. Vi foretager et dybdegående review af de dele af din hjemmesides kode, der direkte påvirker dine målsætninger. Hvis du f.eks. har problemer med langsom indlæsning, kontrollerer vi de dele af koden, der påvirker hjemmesidens hastighed.
 2. Vi tjekker, om din kildekode følger best practice.
 3. Vi kontrollerer, om koden er "spaghettikode" (dvs. om den er ustruktureret eller vanskelig at forstå).
 4. Vi tjekker, om din kildekode er læsbar og let at redigere.
 5. Vi tjekker, om din kildekode kan vedligeholdes, i tilfælde af at du ønsker at skifte til en anden udvikler i fremtiden.
 6. Vi tjekker, om den centrale CMS- eller framework-kode er blevet ændret.
 7. For hjemmesider eller webshops undersøger vi, om du bruger et kommercielt tema, og i givet fald om temaets oprindelige kode er blevet ændret.
 8. Vi tjekker, om koden for de plug-ins, du har installeret, er blevet væsentligt ændret.
 9. Vi undersøger, om en funktionalitet er lavet til et plug-in, som i stedet kunne have været kodet ind i temaet.
 10. Vi tjekker for problemer i de dele af koden, der påvirker tredjeparts-integrationer.
 11. Vi kigger også efter mulige sårbarheder. (Bemærk dog, at vi ikke er et sikkerhedsfirma og derfor ikke vil være i stand til at foretage en fuld sikkerhedsaudit af din kode).
 12. Vi tjekker, om koden og/eller databasen er veldokumenteret.
 13. Vi undersøger, om der er en ordentlig ændringslog for projektets kode.
 14. Vi undersøger, om udviklerne har anvendt kode-standarder for HTML, CSS, JavaScript, PHP eller .NET, f.eks.:
 • Standarder for kode-afgrænsning (code demarcation standard)
 • Navngivningskonvention
 • Style guide
 • Acceptabel syntaks og semantik
 • Formateringsstandarder (f.eks. indrykning, streglængde, brug af parenteser, klammeparenteser og semikolon)
 • Dokumentation af inline-kode

Bemærk: Et system kan have tusindvis af kodelinjer, så vi foretager ikke et linje-for-linje-review, men i stedet et mere generelt reveiw.

Når vi har foretaget et kildekode-review af din hjemmeside, webshop eller app, får du en rapport over alle vores resultater, anbefalinger til, hvordan du løser problemerne og forslag til yderligere optimering baseret på best practice og vores egne erfaringer med udviklingsprojekter.

Efter reviewet kan vi også holde et møde med dig og/eller dine udviklere for at diskutere og gennemgå de emner, vi fandt.

Du er ligeledes velkommen til at give rapporten videre til din egen udvikler eller en anden virksomhed, eller du kan vælge at få vores udviklingsteam til at løse problemerne for dig.

Kontakt os i dag og se, hvordan vi kan hjælpe med et kildekode-review.

.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.