Samarbejde med erfarne Umbraco-udviklere

Oplev hurtig responstid på dine udviklingsopgaver med vores Umbraco udviklingsteam. Vi tilbyder udvikling, support og optimering til en konkurrencedygtig pris.

Vores Umbraco-udviklere har i gennemsnit 6-7 års professionel erfaring med web-udvikling. Alle har minimum en bachelor i datalogi, informationsteknologi eller lignende teknisk uddannelse.

Størstedelen af vores udviklere har mindst en Microsoft-certificering inden for applikationsudvikling, inklusive Microsoft .NET Framework, programmering i C#, MVC Web Applications, ASP.NET applikationsudvikling, web-applikationsudvikling eller programmering i HTML med Javascript og CSS.

Alle gennemgår et struktureret uddannelsesprogram, der indeholder UI/UX workshops, hastighedsoptimering, teknisk SEO, kodestandarder, SEO og meget mere. Disse kurser opfriskes jævnligt med nye og relevante emner, så vores team altid er opdateret med den nyeste tekniske viden.

Vi tildeler enten en enkelt Umbraco-udvikler eller et helt team, som alle har en dybdegående viden om design, udvikling, systemarkitektur, database-design, testing, installation og Umbraco support – afhængigt af projektet og dine forventninger.

I løbet af udviklingsprocessen koordinerer du med en dedikeret projektleder, som styrer udviklerne, designerne og testene.

  • Hurtige resultater – Vi løser som regel ad-hoc opgaver inden for 24 timer.
  • Viden og ekspertise – Hver Umbraco-udvikler bliver jævnligt uddannet i nyeste teknologier og best practices.
  • Sikkerhed og stabilitet – Alle udviklere er in-house, og vi bruger ikke freelancere.
  • Gennemsigtighed – Vores projektstyringsværktøjer tillader direkte kommunikation mellem kunder, projektleder og team.
  • Konsistens – Efter projektet er overleveret til kunden, bliver support udført af den samme Umbraco-udvikler eller det samme team, som hele tiden har været tilknyttet projektet.
  • Kvalitet (Quality Assurance) – Vi har et dedikeret QA-team i spidsen for grundig og systematisk testing. På den måde er det ikke op til udviklerne selv at finde fejl og mangler.

For at gøre det nemmere for dig at holde styr på den tekniske SEO tilbyder vi en pakke, som er designet til lige netop dette: nemlig vores 1902 SEO+ Umbraco-pakke.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.