Umbraco udvikler

1902 Software råder over et dedikeret team af Microsoft-certificerede IT-eksperter som effektivt kan udvikle og supportere alle typer af Umbraco projekter. Projekterne ledes altid af en teknisk projektleder der har omfattende erfaring med at udvikle Umbraco løsninger.

Hvad vi tilbyder

Vi tilbyder et professionelt og helstøbt team til at tage vare på alle dine Umbraco behov, fra design og udvikling til test og implementering. Vi tilbyder alt fra en person til et hold af udviklere og designere, hver med deres egen ekspertise og dybdegående viden omkring design, udvikling, systemarkitektur, databasedesign, test, installation og support.

Du koordinerer de opgaver der skal laves med projektlederen, som så leder teamet af udviklere, designere og QA’er.

Umbraco-udvikler profil

Vores ASP.NET udviklere har i gennemsnit 6-7 års erfaring i professionel ASP.NET web-udvikling. De er alle veluddannede og har bachelorgrad inden for datalogi; informationsteknologi og lignende tekniske uddannelser fra anerkendte uddannelsesinstitutioner i Filippinerne.

Størstedelen af vores udviklere har et eller flere certificeringer, f.eks. Microsoft .NET Framework, programmering i C#, MVC Web applikationer, ASP.NET app-udvikling, Web app-udvikling eller programmering i HTML ved brug af JavaScript og CSS osv.

Ved ansættelse i 1902 gennemfører alle nye medarbejder et struktureret uddannelsesforløb der omfatter softwareudvikling, user interface (UI), hastighedsoptimering, SEO, standard for programmering osv. Disse kurser bliver regelmæssigt opfrisket og nye, aktuelle temaer bliver tilføjet, for at sikre at vores udviklere konstant er holdt ajour med udviklingen inden for deres fagområde.

Fordele ved et samarbejde med 1902 Software

  • Hurtige resultater – vi løser ofte ah-hoc opgaver inden for 24 timer.
  • Ekspertise – vores udviklerne gennemfører løbende kurser og videreuddannelse.
  • Sikkerhed – alle vores udviklere er fastansatte og vi benytter ikke freelancere.
  • Gennemsigtighed – vores projektstyringsredskaber fremmer en nem og direkte kommunikation mellem kunden, projektlederenudviklerne, designerne og QA’erne.
  • Regelmæssighed – projekt support er udført af det samme hold udviklere – hver gang.
  • Kvalitetssikring (blog) – vi har et dedikeret QA team.

Gratis Umbraco SEO-værktøj

Læs mere om 1902 SEO+. Et Umbraco-værktøj skabt til at administrere dit websites tekniske SEO på en let måde.