Samarbejde med erfarne Umbraco-udviklere

Oplev hurtig responstid på dine udviklingsopgaver med vores Umbraco udviklingsteam. Vi tilbyder udvikling, support og optimering til en konkurrencedygtig pris.

Vores Umbraco-udviklere har i gennemsnit 6-7 års professionel erfaring med web-udvikling. Alle har en bachelor i datalogi, informationsteknologi eller lignende teknisk uddannelse.

Størstedelen af vores udviklere har taget mindst en Microsoft certificering inden for applikationsudvikling, inklusive Microsoft .NET Framework, programmering i C#, MVC Web Applications, ASP.NET applikationsudvikling, web applikationsudvikling eller programmering i HTML med Javascript og CSS.

Vores udviklere gennemgår et struktureret uddannelsesprogram, der indeholder UI/UX workshops, hastighedsoptimering, teknisk SEO, kodestandarder, SEO og meget mere. Disse kurser opfriskes jævnligt med nye og relevante emner, så vores team altid er opdateret med seneste tekniske viden.

Vi tildeler enten en person eller et fuldt team af Umbraco-udviklere, som alle har dybdegående viden om design, udvikling, systemarkitektur, database-design, testing, installation og support - afhængigt af projektet og dine forventninger.

I løbet af udviklingsprocessen koordinerer du med en dedikeret projektleder, som styrer udviklerne, designerne og testene.

  • Hurtige resultater – Vi løser som regel ad-hoc opgaver indenfor 24 timer.
  • Viden og ekspertise – Vores Umbraco-udviklere bliver jævnligt uddannet i nyeste teknologier og best practices.
  • Sikkerhed og stabilitet – Alle udviklere er in-house, og vi bruger ikke freelancere.
  • Gennemsigtighed – Vores projektstyringsværktøjer tillader direkte kommunikation mellem kunder, projektleder og team.
  • Konsistens – Efter projektet er overleveret til kunden, bliver support udført af det samme udviklingsteam, som hele tiden har været tilknyttet projektet.
  • Kvalitet (Quality Assurance) – Vi har et dedikeret QA-team i spidsen for grundig og systematisk testing. Således er det ikke op til udviklerne selv at finde fejl og mangler.

Læs mere om 1902 SEO+ - en Umbraco-pakke designet til at gøre det let for dig at holde styr på din hjemmesides tekniske SEO.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.