Vores ledelse består af 10 medarbejdere 

Alle taler perfekt engelsk og har minimum 8 års arbejdserfaring

1902’s filosofi er at alle i vores ledelse skal være “hands-on”. Vores tekniske projektledere skal f.eks. programmere 40 % af arbejdstiden så de er up to date med nye teknologier og metoder. 

Lær Peter at kende
Peter
Administrerende Direktør
Læs mere
Peter Administrerende Direktør

Peter er fra Danmark. Mere præcist fra Skanderborg egnen. Han startede 1902 i San Juan Manila i 1998 og har boet I Filippinerne lige siden. Peter er daglig leder, og samtidig personen du taler med eller møder i salgssituationer. Han taler flydende dansk, engelsk og tysk. Peter er berejst og har en lidenskab for historie og forskellige kulturer. En interesse han dokumenterer i en stor samling af fotos, der illustrerer de mange forskellige ture og oplevelser.

Lær Paul at kende
Paul
Teknisk Direktør
Læs mere
Paul Teknisk Direktør

Paul har arbejdet med at udvikle software i næsten 20 år. Han er en særdeles kompetent udvikler og software arkitekt. Det er ham, der peger i hvilken retning vi bevæger os rent teknologisk. Han har været med i 1902 Software i 15 år og har set, hvordan vi arbejder med kunder , både nye og de der kommer tilbage til os år efter år. Han er kendt og respekteret blandt venner og kolleger for sin nærmest ubegrænsede viden om og interesse for de nye teknologier. Hvad knap så mange ved er, at han faktisk også gør sig som kunstner og har musik og sang som sin store hobby med egne kompositioner. Paul elsker desuden at fotografere.

Lær Pam at kende
Pam
Human Ressource Manager
Læs mere
Pam Human Ressource Manager

Pamela tager sig af Human Ressources i 1902 og arbejder med hele tiden at finde de bedste medarbejdere samt skabe vilkår, så de bliver hos os. Hun er typen der spreder god stemning blandt medarbejderne med sit altid gode humør og åbne sind. Hun lægger især vægt på åbenhed og gensidig hensyntagen for at bevare det gode arbejdsmiljø, vi har i 1902. Fra sit tidligere job som universitets lektor har hun en naturlig interesse for akademiske emner. Hun har desuden taget en master i journalistik og er for tiden ved at lægge sidste hånd på sin Ph.d. i lingvistik.

Lær Rod at kende
Rod
Kreativ Direktør
Læs mere
Rod Kreativ Direktør

Rod har taget sin eksamen i Multimedie kunst på De La Sale University College of St. Benilde i Manila. Han elsker nye ting og tager udfordringer som en mulighed for at udvikle sig. Rod ser altid på tingene fra flere vinkler uden at være fastlåst i en bestemt stil, noget han har bevist i en bred vifte af projekter. Rod er vant til at arbejde for Danske virksomheder og har en god forståelse for, hvordan man arbejder i Danmark. Stille af natur men med en veludviklet sans for humor. Hans store interesse er at samle tegneserier, tegninger og malerier.

Lær Dwight at kende
Dwight
Projektleder
Læs mere
Dwight Projektleder

Som den yngste projektleder i 1902 samarbejder Dwight med et team af udviklere, der ”bygger” og forbedrer webshops for en række af store kunder. Han er uddannet i Computer Science fra De La Salle University i Laguna og startede hos 1902 som Magento web udvikler. Han har siden videreudviklet sig i den retning, og det er i dag hans speciale. Dwight bruger sin fritid på at spille computerspil som Assasins Creed, når ikke han tager sin bil og cruiser afsted på lange ture til de naturskønne områder, vi har her i Filippinerne.

Lær Ryan at kende
Ryan
Projektleder
Læs mere
Ryan Projektleder

Ryan har været i IT branchen i over 13 år. Han styrer open source web-projekter med et team af teknikere, som udvikler CMS baserede websites og portaler for en lang række af forskellige typer kunder. Ryan er lidt af en multikunstner og kan ud af det blå pludselig bryde ud i sang med sin hæse stemme, som han gerne underholder med. Ukendt for de fleste har han faktisk en fortid inden for teatret. Da han var yngre var det fotografi kan kastede sin kærlighed på og har også spillet volleyball på klubniveau. Han er kendt som en god ven blandt sine kolleger med sin afslappede lederstil. Når vi holder fest, er han manden der sætter gang i selskabet med sin smittende humor. Ryan er privat en kærlig ægtemand og far til tre børn.

Lær Jerome at kende
Jerome
Projektleder
Læs mere
Jerome Projektleder

Jeromes rolle som teknisk projektleder er at få samarbejdet mellem kunder og team til at fungere så effektivt som muligt, så både udvikling og levering af projekter glider let. Jerome har en lidt speciel baggrund med sin uddannelse fra Ateneo de Manila University i kemi og computer teknik. Han har desuden tager en master i computer videnskab fra samme universitet. Han sluger bøger i metervis med litteratur i fantasy genren eller videnskabsteori som de foretrukne. Han er også en film freak såvel som en stor fan af video games. Han elsker at rejse både inden for Filippinerne og til udlandet. I sær Boston i USA vækker glade minder, men for ham kan intet sted i verden slå øen Palawan med sine mange smukke naturoplevelser.

Lær Marcelo at kende
Marcelo
Projektleder
Læs mere
Marcelo Projektleder

Det første indtryk man får af Marcelo er, at han er et reserveret og stille menneske med sans for underspillet humor og et venligt sind. Marcelo formår at skabe en afslappet atmosfære i sit store team af Magento webshop udviklere. Marcelo tog sin eksamen i computer science på University of the Philippines, Diliman og har en karriere på i alt 10 år i IT branchen. Som projektleder beskriver han sig selv som sit teams førstemand, vejleder og ham man altid kan komme til for at få et god råd. I fritiden kan du finde ham på tilskuerrækkerne til basketball eller badminton. Marcelo holder også meget af at skrive korte historier såvel som at læse sci-fi og mystery romaner. Marcelo er gift og har en søn.

Lær Ryan at kende
Ryan
Projektleder
Læs mere
Ryan Projektleder

Ryan er manden der gerne fyrer en vittighed af og får sine kolleger til at bryde ud i latter. Selv under pres kan han få et grin ud af folk med sin aldrig svigtende sans for humor, og han finder altid det positive i en situation. Ryan startede sin karriere som web udvikler og har med stor flid og ihærdighed arbejdet sig op til en leder stilling uden at slippe sine håndværksmæssige rødder som udvikler i praksis. Ryan har været i IT branchen i 8 år, efter han tog sin eksamen i Informations Teknologi på Gordon College i Olongapo City. Han spiller basketball i fritiden. Hans favorit hold er NBA Cleveland Cavaliers og det lokale hold fra Barangay Ginebra. Hans foretrukne film er action, sci-fi og romantiske komedier. Ryan elsker musik og har næsten altid et beat i ørerne fra sine hovedtelefoner.

Lær Riza at kende
Riza
Regnskabschef
Læs mere
Riza Regnskabschef

Riza er uddannet revisor fra Tarlac State University og har mere end 15 års erfaring i både almindelig og finansiel regnskabsføring. Hun har overblikket over firmaets finansielle styring og holder styr på de daglige posteringer og rapporter. Hun er kendt som talknuser med benene solidt plantet på jorden, og hun lader sjældent en chance for at lyse op på kontoret med sit smil og glade væsen gå fra sig. Riza er også ekspert i madlavning og elsker at diske op med lækre retter for sin familie og venner. Hun samler på kogebøger og eksperimenterer med at lave enkle, sunde og udsøgte retter. Som arbejdende mor til to døtre jonglerer hum med tiden mellem job og familie. Riza har arbejdet for 1902 siden 2011.