Lær Peter at
kende
Administrerende Direktør
Peter Administrerende Direktør

Peter er fra Danmark. Mere præcist fra Skanderborg egnen. Han startede 1902 i San Juan Manila i 1998 og har boet I Filippinerne lige siden. Peter er daglig leder, og samtidig personen du taler med eller møder i salgssituationer. Han taler flydende dansk, engelsk og tysk. Peter er berejst og har en lidenskab for historie og forskellige kulturer. En interesse han dokumenterer i en stor samling af fotos, der illustrerer de mange forskellige ture og oplevelser.

Close
Lær Paul at
kende
Teknisk Direktør
Paul Teknisk Direktør

Paul har arbejdet med at udvikle software i næsten 20 år. Han er en særdeles kompetent udvikler og software arkitekt. Det er ham, der peger i hvilken retning vi bevæger os rent teknologisk. Han har været med i 1902 Software i 15 år og har set, hvordan vi arbejder med kunder , både nye og de der kommer tilbage til os år efter år. Han er kendt og respekteret blandt venner og kolleger for sin nærmest ubegrænsede viden om og interesse for de nye teknologier. Hvad knap så mange ved er, at han faktisk også gør sig som kunstner og har musik og sang som sin store hobby med egne kompositioner. Paul elsker desuden at fotografere.

Close
Lær Pam at
kende
Head of Talent & Culture
Pam Head of Talent & Culture

Pamela tager sig af Human Ressources i 1902 og arbejder med hele tiden at finde de bedste medarbejdere samt skabe vilkår, så de bliver hos os. Hun er typen der spreder god stemning blandt medarbejderne med sit altid gode humør og åbne sind. Hun lægger især vægt på åbenhed og gensidig hensyntagen for at bevare det gode arbejdsmiljø, vi har i 1902. Fra sit tidligere job som universitets lektor har hun en naturlig interesse for akademiske emner. Hun har desuden taget en master i journalistik og er for tiden ved at lægge sidste hånd på sin Ph.d. i lingvistik.

Close
Lær Riza at
kende
Regnskabschef
Riza Regnskabschef

Riza er uddannet revisor fra Tarlac State University og har mere end 15 års erfaring i både almindelig og finansiel regnskabsføring. Hun har overblikket over firmaets finansielle styring og holder styr på de daglige posteringer og rapporter. Hun er kendt som talknuser med benene solidt plantet på jorden, og hun lader sjældent en chance for at lyse op på kontoret med sit smil og glade væsen gå fra sig. Riza er også ekspert i madlavning og elsker at diske op med lækre retter for sin familie og venner. Hun samler på kogebøger og eksperimenterer med at lave enkle, sunde og udsøgte retter. Som arbejdende mor til to døtre jonglerer hum med tiden mellem job og familie. Riza har arbejdet for 1902 siden 2011.

Close
Lær Fritz at
kende
Software Arkitekt
Fritz Software Arkitekt

Fritz er respekteret af sine kolleger for sin enorme tekniske ekspertise og analytiske evner. Han er Microsoft-udvikler i hjertet, men har arbejdet med en bred vifte af programmeringssprog gennem tiden. Han har studeret på Philippine Science High School og har en bachelor i datalogi fra AMA University. Fritz er hardcore gamer (strategi og RPG), samler på kort og diecast-modelfly og er en filmnørd med hang til alternativ rockmusik.

Close
Lær Inna at
kende
Design Projektleder
Inna Design Projektleder

Inna står for alt det kreative i 1902 Software. Med en uddannelse fra DLSU College of St. Benilde i Multimedia Arts er Inna en erfaren designer, både når det gælder print og web. Inna elsker musik, især instrumental og eksperimentel hiphop.  Herudover nyder Inna at rejse, hvad enten det er til lande i Asien eller længere ture til USA. Europa står øverst på hendes "bucket list”.  Inna er også glad for at se tv-shows som Venner og Big Bang Theory.

Close
Lær Ryan at
kende
Projektleder
Ryan Projektleder

Ryan har været i IT branchen i over 13 år. Han styrer open source web-projekter med et team af teknikere, som udvikler CMS baserede websites og portaler for en lang række af forskellige typer kunder. Ryan er lidt af en multikunstner og kan ud af det blå pludselig bryde ud i sang med sin hæse stemme, som han gerne underholder med. Ukendt for de fleste har han faktisk en fortid inden for teatret. Da han var yngre var det fotografi kan kastede sin kærlighed på og har også spillet volleyball på klubniveau. Han er kendt som en god ven blandt sine kolleger med sin afslappede lederstil. Når vi holder fest, er han manden der sætter gang i selskabet med sin smittende humor. Ryan er privat en kærlig ægtemand og far til tre børn.

Close
Lær Jerome at
kende
Projektleder
Jerome Projektleder

Jeromes rolle som teknisk projektleder er at få samarbejdet mellem kunder og team til at fungere så effektivt som muligt, så både udvikling og levering af projekter glider let. Jerome har en lidt speciel baggrund med sin uddannelse fra Ateneo de Manila University i kemi og computer teknik. Han har desuden tager en master i computer videnskab fra samme universitet. Han sluger bøger i metervis med litteratur i fantasy genren eller videnskabsteori som de foretrukne. Han er også en film freak såvel som en stor fan af video games. Han elsker at rejse både inden for Filippinerne og til udlandet. I sær Boston i USA vækker glade minder, men for ham kan intet sted i verden slå øen Palawan med sine mange smukke naturoplevelser.

Close
Lær Marcelo at
kende
Senior Projektleder
Marcelo Senior Projektleder

Det første indtryk man får af Marcelo er, at han er et reserveret og stille menneske med sans for underspillet humor og et venligt sind. Marcelo formår at skabe en afslappet atmosfære i sit store team af Magento webshop udviklere. Marcelo tog sin eksamen i computer science på University of the Philippines, Diliman og har en karriere på i alt 10 år i IT branchen. Som projektleder beskriver han sig selv som sit teams førstemand, vejleder og ham man altid kan komme til for at få et god råd. I fritiden kan du finde ham på tilskuerrækkerne til basketball eller badminton. Marcelo holder også meget af at skrive korte historier såvel som at læse sci-fi og mystery romaner. Marcelo er gift og har en søn.

Close
Lær Angel at
kende
QA Projektleder
Angel QA Projektleder

Angel har ærefuldt gennemført en grad i informationsteknologi på Polytechnic Universitetet fra Fillipinerne. Hun startede som praktikant i 1902 Software og i løbet af få år, gjorde hun sin vej op og blev manager. Tak til hendes proaktive, omhyggelige, og holdspiller ånd for denne inspirerende karrierevækst. Derhjemme, holder hun meget af at være opdateret med lokale og internationale nyheder, og en hengivne søster-ven til hendes eneste søskende. Hun er kæmpe stor fan af volleyball holdet DLSU Lady Spikers, hun ser altid deres kampe, selvom det er genvisninger, om og om igen.

Close
Lær Mak at
kende
Projektleder
Mak Projektleder

Mak er kendt for hans alsidige programmeringskendskab og beslutsom tilgang til projektledelse. Han startede som webudvikler og vovede sig senere ind i forskellige tekniske afdelinger i 1902. Han er en mild person, der elsker havet og nyder mange udendørs aktiviteter som at gå, løbe, svømme og surfe. Mak elsker at samle Gundam action figurer, han holder dem alle intakte i de originale kasser og afholder sig fra at samle alle delene - en aktivitet, som han gemmer til senere når han skal pensioneres

Close