Appudvikler

Vores mobiludviklingsteam består af native og cross-platform (Xamarin) udviklere der samarbejder med UI designere og softwaretestere om at bygge både front- og backend. Vores udviklere har som minimum 6 års erfaring efter endt uddannelse og over 80% er certificerede Xamarin appudviklere.

Vi stiller ikke noget minimumskrav til dit teams størrelse. Hvis du har brug for en udvikler 25% af tiden, så sørger vi for det og du kan supplere eller reducere antallet af udviklere, der arbejder på dit projekt, efter behov.

Du har også mulighed for at supplere teamet med andre kompetencer. Du kan eksempelvis have brug for en back-end udvikler til, at samarbejde med appudvikleren i en periode eller en designer og PHP-udvikler til, at bygge en WordPress hjemmeside.

Vi kan lynhurtigt supplere eller skære ned på teamet efter behov og vi integrerer hurtigt nye kompetencer, når det er nødvendigt.

Uanset projektets størrelse vil der altid blive tildelt en projektleder, der fører tilsyn med projektet og som samarbejder direkte med kunden. Vores kunder kommunikerer ikke direkte med programmørerne.

Når en programmør bliver forstyrret i sit arbejde bliver hans/hendes strøm af tanker afbrudt og det tager tid at genoptage arbejdet. Desuden kan der nemt opstå misforståelser, når en programmør kommunikerer direkte med en ikke-teknisk kunde. F.eks. hvis programmøren regner med, at kunden har forståelse for den tekniske del af projektet og kunden samtidig formoder, at udvikleren har forståelse for den forretningsmæssige del af projektet, så taler de nemt forbi hinanden.

For at undgå den problemstilling lader vi en projektleder være mellemled mellem kunde og programmør. På den måde er der altid en dedikeret person, der fører tilsyn med og sørger for, at projektet kører på skinner. Det begrænser misforståelser og samtidig fokuserer programmørerne udelukkende på det de er bedst til: at programmere.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.