Udvikling af native- og cross-platform mobilapps

Arbejd med et dedikeret team af certificerede, professionelle app-udviklere på dit projekt. Vores team har mange års erfaring med at lave både native- og cross-platform mobilapps. Vi guider dig gennem hele projektudviklingen – fra konceptualisering af den første idé til vedligeholdelse og support efter projektafslutningen.

En typisk app-udvikler hos 1902 Software har erfaring som iOS- eller Android-udvikler eller Microsoft-webudvikler med færdigheder i C# (til .NET MAUI (Xamarin) ), og alle vores udviklere gennemgår vores egen strukturerede in-house undervisning i kodestandarder, UI/UX-optimering m.v.

Vores team foretager også regelmæssige app-kode reviews, genopfriskningsworkshops og vidensdeling for at sikre, at vores knowhow på området altid er opdateret.

De fleste af vores udviklere skifter fra web- til app-udvikling og kan derfor programmere både appen og backend – mobilapps har nemlig normalt et backend-system, hvor data gemmes (databasen), og hvor systemet administreres fra. Det gør dem i stand til at genbruge kode i enten appen eller backend-systemet, hvilket er en teknisk fordel i forhold til kun at kunne fokusere på en enkelt del af systemet.

Et typisk app-udviklingsteam består af en teknisk projektleder, designprojektleder, designere, app-udviklere og QA-testere.

Vi har ikke faste teams hos 1902 Software – når du arbejder sammen med os, sammensætter vi et team, der er baseret på kravene i dit projekt. Hvis du for eksempel har brug for en backend-udvikler eller en PHP-udvikler til at udvikle en WordPress-landingsside til din app, tilføjer vi dem til teamet efter behov.

Du kommer måske til at samarbejde med forskellige udviklere på forskellige projekter. Nogle gange kan vi trække en udvikler ind i et projekt en uge eller to for at arbejde på specifikke opgaver, som udvikleren er særlig kvalificeret til. Når opgaverne er færdige, forlader udvikleren teamet igen. Det betyder, at du altid får den bedste person til jobbet.

En stor del af vores app-udviklingsproces er vores projektledere, der omhyggeligt styrer projektet uanset teamstørrelse, og som fungerer som kundens primære kontaktpunkt.

Det giver vores app-udvikler bedre mulighed for at holde fokus, når projektlederen er ”mellemmand”. Det gør det også nemmere at undgå eventuelle misforståelser, når der er en projektleder til at formidle mellem kunde og app-udvikler.

1902 Software guider dig gennem alle trin i app-udviklingsprocessen – fra konceptualisering, afgrænsning og planlægning til UI/UX-design og -udvikling samt vedligeholdelse efter projektafslutning.

Uanset, om du vil have en kundeorienteret app eller en app, der integrerer eller effektiviserer din virksomheds interne arbejdsgange, er du garanteret en kvalificeret, professionel app-udvikler, som kan hjælpe dig med at udvikle den helt rigtige løsning.

Vi håndterer ikke den digitale markedsføring af dit projekt. Selvom vi har en masse viden om, hvad der kan gøres, har vi ikke marketingkompetencen til at rådgive dig om, hvad du bør gøre. Hvis ikke du har en in-house, digital marketingmedarbejder til at hjælpe med at promovere din app, er det noget, du skal finde et andet sted. Vi er dog vant til at arbejde med online marketingfolk fra hele verden.

Vi kan også overtage et eksisterende mobilapp-projekt, der er startet op af en anden udvikler eller virksomhed. Alt, hvad vi behøver for at overtage et projekt, er en fuld kopi af kildekoden samt adgang til servere, databaser og udviklerkonti.

Vi starter med, at en teknisk projektleder eller en systemarkitekt gennemgår kodebasen og infrastrukturen (servere osv.). Vi gennemgår derefter krav sammen med dig og definerer nærmere, hvad der skal gøres.

Når vi har et overblik over omfanget af projektet, sætter vi et team sammen og opdeler de resterende opgaver i ”sprints”, der hver især varer ca. to uger.

Projektlederen holder dig opdateret omkring udviklingen to-tre gange om ugen, afhængigt af projektets størrelse og kompleksitet, og du modtager en "Build" hver anden uge.

Når et projekt er færdigt, yder vi stadig support og foretager opgraderinger af din app efter behov. Al support og udvikling udføres af det samme team, som oprindeligt stod for din app-udvikling.

Vi opfordrer dig til at foretage små gradvise opdateringer af din app ved at tilføje et par funktioner ad gangen og derefter evaluere brugerfeedback, som du kan læse mere om nedenunder.

Når du planlægger et mobilapp-projekt – eller et app-udviklingsprojekt i det hele taget – er vores råd, at du først laver et Minimum Viable Product (MVP), hvor du kun inkluderer, hvad der er nødvendigt for at teste produktet hos ”tidlige brugere”. På den måde kan du få feedback på dit projekt, som du derefter kan basere yderligere app-udvikling og -funktionalitet på.

Du undgår desuden, at projektet går i stå, fordi der er en ubalance mellem funktionaliteten og målgruppens behov – så start så småt som muligt og lær af dine brugere, før du opskalerer.

Ved at starte med et MVP opnår du følgende fordele:

  • Du undgår at udvikle funktionalitet, som ingen bruger – du spilder ikke tid og penge.
  • Du får feedback på dit produkt tidligt i processen – du får hurtigt viden.
  • Du kan lancere dit produkt hurtigere.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.