Printdesign og design af diverse grafiske ydelser

Få alle dine designopgaver udført ét sted. Du kan samarbejde med os om full-scale digitale designprojekter, eller du kan bruge os som en udvidelse af dit interne team til diverse designopgaver.

Vi kan håndtere alle de designopgaver, der understøtter din virksomheds digitale strategi, såsom ikoner, illustrationer, animationer, video- og billedredigering osv. Vi designer også til tryk: magasiner, brochurer og andet firmamateriale.

  • Tryksager – Vi laver printdesign og sætter materiale op, så det er optimeret og klar til tryk – firmabrochurer, magasiner, flyers eller pjecer, visitkort og meget mere.
  • Online kataloger – Vi designer og layouter .pdf-skabeloner og omdanner til online produktkataloger til hjemmesider og webshops.
  • Ikoner – Vi designer ikoner til din hjemmeside eller til din virksomheds overordnede branding.
  • Illustrationer og animationer – Vi laver originale illustrationer og animationer, lige fra konceptualisering og storyboards til konkrete skitser og design. Disse fungerer godt som produkt-tutorials, firmavideoer osv.
  • Video- og billedredigering – Vi retoucherer og forbereder eksisterende billeder og videoer til brug på din hjemmeside, webshop eller i digitale kampagner. Vi rådgiver også om produktoptagelser/fotoshoots.

Vores særlige måde at arbejde med diverse design og dermed også printdesign sparer både tid og giver dig mulighed for at være med i processen sammen med kollegaer, lige meget hvor I befinder jer i verden. Vi mødes virtuelt i enten Google Meet, hvilket gør det nemt for alle parter at brainstorme og samarbejde.

Vores dygtige designere, som er uddannede med kurser og certificeringer fra Interaction Design Foundation og Baymard Institute, laver de første udkast til dine design. Herefter gennemgår vi dem sammen med dig, hvor vi kan finjustere og ændre dem i realtid. Bagefter får du designet som en prototype, så du kan afprøve dit printdesign, logo osv.

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.