Få et Magento-modul lavet til dine behov

Kæmper du med at finde det helt rigtige modul til en særlig funktionalitet? Vores team af Magento-udviklere kan udvikle et modul til dig til en konkurrencedygtig pris.

Magento-moduler giver nye funktionaliteter, der udvider de innovative funktioner, din platform allerede har. Moduler kan købes eller downloades gratis fra Magento Marketplace, eller de kan fås direkte fra det firma eller den Magento-udvikler, der har udviklet dem.

Her er nogle almindelige funktioner, som du kan få med Magento-moduler:

  • Integration af betaling (for eksempel Epay, Quickpay, PayPal)
  • Forsendelses- og tracking-integrationer (for eksempel integration med UPS, FedEx, GLS, Parcel Soft osv.).
  • ERP-integrationer (for eksempel integration med NetSuite, Oracle, Dynamics, SAP eller de fleste ERP-systemer, der bruges i dit land).
  • Et-trins checkout
  • Gavekort
  • Caching
  • SEO
  • Integration af Google Analytics
  • Og mange flere – der er næsten ingen funktionalitet, som du ikke kan finde et eksisterende modul til.

Vi anbefaler, at du køber moduler, hvis du kan – det er meget sandsynligt, at der allerede findes et modul til den funktionalitet, du har brug for. Køb af moduler vil spare dig tid og penge, da du ikke selv er ansvarlig for udviklingen.

Desuden vil kommercielle moduler lavet af virksomheder, der udvikler Magento-moduler på fuld tid, sikre både kvalitet og support af modulet i form af fejlrettelser og opdateringer, når Magento selv har opdateringer til nyere versioner. Du kan læse mere om vores Magento webshops og support for at blive klogere på, hvad der er den bedste løsning for dig.

Generelt ændrer eller tilpasser vi ikke købte Magento-moduler, fordi det kan komplicere fremtidige opgraderinger betydeligt. Derudover er der en stor risiko for, at et modul ikke fungerer som forventet, når det ændres. Selvom det er fristende at foretage mindre tilpasninger, anbefaler vi, at du ikke gør det, medmindre det er absolut nødvendigt.

Vores team hos 1902 Software har stor erfaring med at arbejde med Magento-moduler.

Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige modul til dine behov, og hvis der ikke er nogen tilgængelig på markedet, kan vi tilpasse et modul til den specielle funktionalitet, du ønsker.

Lad AI skrive dine produkttekster

Nu kan du få hjælp af AI til at generere metatitler og -beskrivelser, produktbeskrivelser, samt Open Graph- og billedtekster til dine produkter (direkte i Magento).  Tjek lige WriteText.ai her »

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.