Derfor er 1902 Software den foretrukne samarbejdspartner

Udgivet: December 14, 2018
Senest opdateret: March 04, 2022

Gennem mere end 24 år har vi udviklet en model - baseret på erfaring - til udvikling og support af softwareløsninger, som virker godt, fordi den er fair og afbalanceret. Vi spiller med åbne kort og adskiller os fra mange i branchen ved ikke at binde vores kunder på arme og ben.

Hos 1902 Software er der ingen komplicerede kontrakter, ingen bindinger og ingen minimumskøb - nemmere bliver det ikke at få lavet software.

 1. Vi laver softwareudvikling, men har ikke forskellige dot.com-projekter, m.v. kørende på sidelinjen, som tager vores fokus væk fra kundeprojekterne. Vi er 100 % fokuseret på at lave det, vi er gode til.
 2. Hos os er der ingen minimumskøb, månedlig "retainer" eller lignende setup, som binder kunderne på arme og ben. Kunderne betaler kun, når vi arbejder for dem, og der er ingen minimumskøb.
 3. Hos 1902 udleveres kildekoden altid, når projektet er afsluttet, således at kunderne frit kan skifte leverandør, hvis det ønskes. Igen, man er ikke bundet på hænder og fødder hos os.
 4. Tidsforskellen mellem Filippinerne og Danmark er 6 timer, hvilket gør det muligt at holde møder inden for normal dansk og filippinsk arbejdstid. En stor fordel ved en tidsforskel på 6 timer er, at hvis en mindre opgave sendes af sted om aftenen dansk tid, så er den ofte lavet færdig den følgende morgen dansk tid. En anden fordel er, at installationer og opdateringer laves om natten dansk tid. Derved undgås forstyrrende nedetider i arbejdstiden (eller når kunderne handler). Døgnets 24 timer udnyttes derfor meget bedre, end når alle arbejder i samme tidszone.
 5. Vores priser er ca. 50 % af danske virksomheders, og vi er ofte mere effektive.
 6. Hvis der opstår en nødsituation, eller kunden trykker på en knap, der ikke skulle have været trykket på, så supporterer vi også uden for arbejdstiden.
 7. Efterfølgende support: Når projektet er færdigt, laves supporten af den samme projektleder, som har forestået udviklingen. Hos os bliver man ikke sendt videre til et "B-hold", som ikke har været en del af projektet, og derfor ikke er i stand til at give ordentlig support.
 8. Alle vores medarbejdere er fastansat; vi benytter ikke freelancere. For det første er det svært at holde på en freelancer: Når et projekt er 80 % færdigt, vil freelanceren ofte videre til næste projekt, og for det andet er det både dyrt og kompliceret at skulle optræne en freelancer til at følge vores udviklingsstandarder hver gang, vi starter et nyt 3-månedersprojekt. Sidst, men ikke mindst, har freelancere ofte andre kunder, som skal passes, så det kan tage lang tid at få løst selv små opgaver.
 9. Når vi ansætter en ny medarbejder, gennemgår de et 2-4 måneders struktureret træningsforløb, før de begynder at arbejde på kundeprojekter. På den måde er vi er 100 % sikre på, at det, de udvikler, møder vores høje standarder.
 10. Vi har løbende videreuddannelse og træning. Alle, som kan og vil tage en certificering og/eller videreuddannelse, får alt betalt. Herudover holder vi hver måned en række interne seminarer, hvor vi deler ny viden og trends med vores medarbejdere. Disse seminarer holdes typisk af en områdeekspert.
 11. Vi udlejer ikke udviklere! Ved større projekter er det normalt, at virksomheder lejer et helt "team" bestående af udviklere, designere, projektledere og testere. Det tilbyder vi ikke, da den model efter vores overbevisning ikke længere er tidssvarende. Det helt store problem med modellen er, at man er tvunget til at benytte de udviklere, som er en del af teamet, ligegyldigt om de er egnet til den pågældende opgave eller ej. Hos os er det projektlederen, som udvælger de udviklere, designere og testere, som skal arbejde på projektet. Med denne model kan projektlederen vælge de personer, som er bedst egnet til projektet, i modsætning til at være tvunget til at benytte et fast team, som ikke nødvendigvis har de rette kompetencer. Hos os kan en projektleder også involvere en specialist i en kort periode, hvis det er nødvendigt.