Fodbold Experten

2013

Projekttype: Designopgaver

Grafisk design

Kunde siden: 2011

“Det bliver ikke bedre end 1902 Software. Vi havde først en række møder med danske webshopudviklere, der tilbød os mange forskellige løsninger, men desværre var der altid nogle features, hvor vi blev nødsaget til at gå på kompromis. Dette var ikke tilfældet hos 1902. Her præsenterede vi vores tanker og krav til en webshop, og indledte en god dialog med Peter Skouhus. Det ledte til, at vi valgte 1902 som samarbejdspartner, og det har vi ikke et sekund fortrudt. Det har været en utrolig professionel procedure, og et samarbejde der aldrig vil ophøre.

Deres fantastisk egenskaber som udviklere giver os mulighed for hele tiden at udvikle os, og gøre alle vores tanker og ideer til virkelighed. Samtidig fungerer 1902 også som en udviklingspartner, der ikke nok med at høre på ens ønsker, også kommer med inputs selv, og fortæller om deres egne erfaringer med de områder man ønsker at berøre.

Vi er super tilfredse med vores samarbejde med 1902, og ønsker samtidigt at takke deres meget dygtige medarbejder Johanne for hans altid suplime indsats, og muligheden for at få alt som man vil have det – uden at gå på kompris.”

Aleksander Due-Rasmussen

CEO - Fodboldexperten.dk

Se flere projekter