Hastighedsoptimering: En handlingsvejledning for virksomhedsejere

Udgivet: July 17, 2019
Senest opdateret: February 19, 2021

Lær hvordan hastighed påvirker din virksomhed og få praktiske tips til at gøre din hjemmeside hurtigere.

Google har sagt, at hastighed er vigtigt siden 2009. Nu ti år efter er det vigtigere end nogensinde før, hvor webhastighed er gået fra at være en konkurrencemæssig fordel over for andre websites i samme branche til, at være den helt gængse oplevelse som forventes af brugere hver dag, og som kan øge eller hæmme konverteringsfrekvensen.

Heldigvis er det ikke svært at få dit website til at loade hurtigt. I hvert fald det meste mest af tiden.

Løsningerne i form af hastighedstest og overvågningsværktøjer, websiteplugins der automatiserer optimering samt flere andre teknologier og teknikker er mange og let tilgængelige. Nogle hastighedsoptimeringstricks kræver ikke engang værktøjer, men bare opmærksomhed og handling. Men hvor starter du?

I denne serie dykker vi ned i forskellige emner for at hjælpe dig med at komme i gang med at øge hastigheden på dit website – Eller, hvis du allerede er forbi "begynderstadiet”, hjælpe dig med at holde processen kørende.

Bemærk dog, at dette ikke er tænkt som, at skulle være en udtømmende liste over hver eneste ting, du har brug for at vide om hastighedsoptimering. Hvor vi for eksempel ganske vist løber dem igennem, går vi dog ikke så dybere ind i meget tekniske tiltag, end at en person, der ikke ved, hvordan man koder, vil kunne gøre det. Dette er en vejledning til den gængse virksomhedsejer, som ønsker at gøre noget ved hastigheden på deres website, og ønsker at lære hvordan man gør det.

Når det så er sagt - Uanset hvilket stadie du er på - om du lige er ved at tage det første skridt eller er dér, hvor du har gjort det grundlæggende, og er klar til at gå videre – er hér materiale, der kan hjælpe dig til at:

Denne serie blev senest opdateret den 17. July 2019. Best practices vedr. hastighedsoptimering ændrer sig konstant, og selvom vi gør vores bedste for at oplysningerne altid er nøjagtige, bør du altid betragte fakta hér som gældende i forhold til datoen for den seneste revision.