Få feedback direkte fra brugerne med Website Surveys

Udgivet: January 29, 2020
Senest opdateret: March 19, 2024

Hjemmeside Survey - i praksis

For nylig gav vi vores hjemmeside-menu et løft for bedre at kunne fremhæve vores hovedydelser: webshops, hjemmesider og brugertilpasset software.

Selvom servicesiderne var de vigtigste i denne proces, gik nogle af siderne i menuen af uvisse årsager tabt i omrokeringen - som fx vores side med adresse og kontaktoplysninger.

Det var først, da vi kørte en Feedback Survey, som vist i eksemplet ovenfor, at en besøgende på hjemmesiden oplyste, at man havde svært ved at finde vores e-mail-adresse (som lå på siden med kontaktoplysninger begravet under menuen “Hvem er vi”).

Viden fra dette specifikke survey-svar er noget, som vi ikke ville have set i et Heatmap - og måske også havde misset i en Session Recording.

Vær opmærksom på, at når du arbejder meget på din hjemmeside, er det svært at se, hvad der mangler, fordi du ser på et layout, du allerede har set tusinde gange før.

AUTHOR

Peter Skouhus

Peter Skouhus

En dansk iværksætter, der ejer 1902 Software Development, et it-selskab på Filippinerne, hvor han har boet siden 1998. Peter har stor erfaring inden for IT-udvikling, strategisk it-ledelse og salg.