Få vigtig viden om brugeroplevelsen på din hjemmeside - Session Recordings

Udgivet: January 29, 2020
Senest opdateret: March 19, 2024

Er du bekymret for brugerens privatliv?

Privatliv er lige så vigtigt som en god brugeroplevelse for de fleste af nutidens digitale forbrugere, så det bør være noget, som du også husker på, når du bruger Session Recordings-værktøjer online.

Det er meningen, at Session Recordings tracker brugeraktivitet på en side og fokuserer mere på handlingerne og mindre på brugeren.

I Crazy Egg og Hotjar sløres tekstinputfelter automatisk for at undgå at indsamle personfølsom information, især på sider med formularer. Du har også mulighed for manuelt at sløre visse elementer på dine sider vha. indstillingerne for at blokere yderligere for, at personlig data bliver optaget.

(1902 Softwares kontaktformular med tekstfelter, der automatisk sløres i en Crazy Egg Session Recording).

Inden du beslutter dig for et værktøj til analyse af brugeradfærd, skal du sørge for at tjekke deres privatlivspolitik eller få en databehandlingsaftale med leverandøren, for at beskytte dine besøgendes privatliv. Og glem ikke at opdatere din egen hjemmesides privatlivspolitik, og forklar hvordan du indsamler data om dine besøgendes browsing-adfærd.

AUTHOR

Peter Skouhus

Peter Skouhus

En dansk iværksætter, der ejer 1902 Software Development, et it-selskab på Filippinerne, hvor han har boet siden 1998. Peter har stor erfaring inden for IT-udvikling, strategisk it-ledelse og salg.