Demib

2012

Projekttype: WordPress & PHP

Design, udvikling, installation, support, grafisk design

Kunde siden: 2011

“Gennem mine 15 år i Internetbranchen har jeg erfaret, at der er tre store udfordringer, når nye websites og applikationer skal udvikles: At holde de aftalte budgetter, at få leveret et produkt der virker som forventet og ikke mindst, at få det færdigt til tiden. 1902 Software er den eneste leverandør jeg har brugt, som udmærker sig ved altid, at leve fuldt ud op til alle tre punkter. Det i sig selv gør det til en fornøjelse at arbejde med dem.

Jeg er ikke selv særlig god til projektledelse. Heldigvis klarer 1902 Software også denne del af opgaven for mig på en top-professionel og altid venlig måde. Med deres detaljerede projektstyringssystem kan jeg altid følge med i præcis, hvad der er lavet og hvor lang tid der er brugt på det.

Man kan godt finde udviklere i 3. verdens lande, som tilbyder lavere timepriser end 1902 Software, men min erfaring er, at det bliver både dyrere og dårligere i længden at bruge dem. I forhold til danske leverandører er 1902 Software altid langt billigere.

1902 Software får min uforbeholdne anbefaling. Langt de fleste udviklingsopgaver jeg har med at gøre varetages i dag af dem.”

Mikkel deMib Svendsen

http://www.demib.com/

Se flere projekter