Lokal-biludlejning

2017

Projekttype: WordPress & PHP, Designopgaver

Design, udvikling, og support

Kunde siden: 2017

“Super gode og hurtige it løsninger kan 1902 software sagtens udvikle uden problemer! De har ekspertisen og alle ønsker efterleves, hvis du ved hvad du skal bruge.. Men har du ikke selv en finger på pulsen og ved hvad du har behov for, er det ikke sikkert, at du føler der bliver taget 100% hånd om dig og kommunikationen foregår typisk på engelsk, direkte med udvikleren. Vi havde Ryan som projekt manager til udvikling af siden og han var ekstremt kompetent og kom også op med nogle løsninger til, at få mere indhold på siden, men jeg er glad for at jeg selv vidste noget om AMP, ssl, schema data og generelt søgemaskineoptimering. Havde jeg ikke vidst det, er jeg ikke 100% sikker på, at jeg havde fået den it løsning som jeg skulle bruge, for at kunne rangere højere end mine konkurrenter.
De har ikke været særligt gode til, at skrive i deres crm system hvad tiden er blevet brugt på og du skal forvente at prisen ender i den høje del af tilbudet, da både design og udvikling har været langt tættere på maks prisen end minimumsprisen. Jeg fik hurtigt et indtryk af hvordan prissætningen er lavet og så længe at du forventer at det er tæt på eller lig med den høje ende af tilbudet, så får du ingen overraskelser!

Jeg havde forventet af firmaet, at der var lidt bedre initiativ, til at sikre at folk får den bedste it løsning, nu de har ekspertisen til at udføre den! Det er ikke sikkert at du som kunde ved hvilke ting, der er vigtige for optimeringen af siden som skal implementeres under opbygningen, men det gør en kæmpe foreskel bagefter, når du skal indsætte indhold og optimere, at dette er tænkt ind i processen.

Min løsning var dyr i forhold til andre aktører, men det er det hele værd bagefter, når jeg ved at der sidder kompetente folk i den anden ende og hjælper os med den rigtige løsning. Dette her er ikke en løsning som skal udskiftes efter få år, fordi leverandøren har bundet dig på hænder og fødder og der er ingen løbende månedsgebyr for “løbende vedligeholdelse” og andet pjat man bliver prakket på andre steder!

Det er lidt dyrt, men de leverer varen og du vil ikke opleve at blive endnu en kunde i rækken. Der er fokus på dig som kunde og der er løbende kontakt til dig hver uge, for at sikre at du ved hvad der sker i processen.

Det er nok ikke sidste gang at vi kommer til at bruge dem og næste gang, håber vi at de er bedre til at sætte sig i kundens sted og få afklaret hvad det er, man som kunde har behov for.”

Jonas Buch

Stifter og ejer

https://lokal-biludlejning.dk/