Sommerhus Danmark

2020

Projekttype: WordPress & PHP, Designopgaver

Udvikling, support, og hjælp til design

Kunde siden: 2009

“Outsourcing til Filippinerne? Hmmm… Bare det nu ikke er et eller andet ‘bambusfirma’, der kun er ude på at snyde mig.” Jeg vil indrømme, at tanken strejfede mig, da jeg indledte min research om 1902software. Men lad mig slå fast med det samme, at min indledende skepsis er blevet gjort til skamme! 1902 har gennemført en omfattende om-programmering af SommerhusDanmark.dk. Arbejdet har budt på mange udfordringer, fordi ny kode skulle tilpasses et system med en del år på bagen, og fordi nye idéer opstod naturligt i løbet af udviklingsprocessen. Timeforbruget blev derfor noget større end oprindeligt anslået, men overordnet er jeg yderst tilfreds med resultatet. Jeg regner derfor bestemt med at fortsætte samarbejdet med 1902 fremover. Jeg valgte 1902 af fire grunde:

  1. De fik meget ros på Amino.dk.
  2. Jeg havde en god indledende snak i telefonen med direktør Peter Skouhus vedr. procedurer, betaling mv.
  3. Jeg havde en mere teknisk snak med projektleder Johanne Lim, som udviste god forståelse for mit site og indlevelse i mine udviklingsønsker.
  4. Og endelig var prisen yderst tillokkende.

Mit råd til andre er at følge udviklingsarbejdet tæt fra start til slut, og i det hele taget få snakket alle detaljer grundigt igennem. Ikke blot i den indledende projektbeskrivelse, men også efterhånden som udviklingsarbejdet skrider frem. Så skal projektet nok komme godt i mål.”

Jonas Temløv

SommerhusDanmark.dk

https://www.sommerhusdanmark.dk/