Moduler til Magento

Udvid funktionaliteten af din webshop ved at bruge moduler til Magento 1 og 2. Hvis du ikke kan finde det Magento modul, som du skal bruge, kan 1902 Software udvikle det for dig.

Hvad er Magento moduler?

Magento moduler er forbedringer til Magento (nye funktioner eller forbedringer af eksisterende Magento-funktionaliteter). Magento moduler eller Magento extensions som de også kaldes, kan enten købes eller hentes gratis fra markedspladser som f.eks. Magento Connect, eller de kan erhverves direkte fra virksomheden/udvikleren som har lavet modulet.

Eksempler på hvad man bruger moduler til?

Skal man købe eller udvikle Magento moduler?

Det korte svar er køb hvis du kan. For det første sparer du både penge og tid hvis ikke selv du skal forestå udvikling, for det andet er den virksomhed som lever af at udvikle et modul, højst sandsynligt de bedste til det fordi de ikke laver andet.

Modifikation af et købt modul

Generelt modificerer vi ikke Magento moduler fordi det kan vanskeliggøre fremtidige opgraderinger betydeligt. Hertil kommer at der er risiko for at et modul ikke fortsætter med at virke 100 % efter hensigten hvis den ændres. Selv om det er fristende at lave et sådant “quick fix”, fraråder vi at man gør det medmindre man kan få virksomheden/programøren som har udviklet modulet, til at gøre det.

Udvikling af Magento moduler (extensions)

Hvis der er et behov for udvidelser og der ikke findes et Magento modul, så kan vi udvikle det. Vi udvikler altid udvidelser som et modul. Årsagen til det er at fremtidige udvidelser og forbedringer er nemmere at lave.

Medmindre andet aftales, udvikler vi disse moduler uden at forberede dem til salg.