Specialsoftware udvikling

Udvikling af plugins og udvidelser til WordPress, Magento eller Umbraco samt specialudviklng af softwareløsninger eller system-integrationer

Lad os tale om dit projekt

Hvornår laver man specialsoftware-udvikling?

Det gør man når man har behov for funktioner som ikke er indbygget i det standardsoftware man benytter eller kan købe.

Specialsoftware-udvikling kommer i mange varianter, alt fra et lille program eller add-in til Excel som automatiserer en rutineopgave, til et fuldt system, hvis det man har behov for, ikke kan købes færdigt. Appudvikling er et godt eksempel på specialsoftware-udvikling fordi apps laves til at løse en special opgave og altid (næsten) udvikles fra bunden. Et andet eksempel er integrationsudvikling hvor man får to systemer til at "tale" sammen.

Det kaldes også specialudvikling når man udvider funktionaliteten af f.eks. Magento, WordPress eller Umbraco. Specialsoftware-udvikling kan være dyrt og tidskrævende, så det gælder om at undgå det hvis man kan.

På den positive side kan specialsoftware-udvikling være med til at give din virksomhed en fordel andre ikke har.

Faldgruber

Når man laver specialsoftware-udvikling, skal man passe på ikke at starte et "evighedsprojekt". Mange begår den fejl at de fortsætter med at tilføje features som der ikke var taget højde for da fundamentet blev bygget. Det ender derfor ofte med at projektet må opgives fordi ingen kan finde hoved eller hale i det mere, eller at fundamentet ikke er forberedt til det som tilføjes, og det derfor ikke kan løses rent teknisk.

Nøglen til success ligger i god planlægning, MVP og at man holder sig til det som er planlagt.

Hvis man ønsker flere funktionaliteter bygget ind i sit system, så planlæg version 2, 3 osv. Rom blev ikke bygget på en dag; det bliver software heller ikke!

Opstart

Vi starter med at en projektleder gennemgår dine behov. Ofte kan vi foreslå et eller flere tredjepartsmoduler som måske kan løse opgaven.

Hvis ikke der findes et modul, så laver vi et løsningsforslag. Dette forslag kan være en kombination af tilkøbte moduler eller egen udvikling.

Til sidst laver vi en meget detaljeret prisberegning hvori alt indgår, således at du nøjagtigt kan se hvordan vi kommer frem til prisen.

Vi laver også et kort interview med dig for at lære mere om din virksomhed og finde ud af hvordan vi skal arbejde sammen.

Vi har et mål, og det er at give dig det du vil have, på den måde som du vil have det.

Du kan læse mere om hvordan vi starter et nyt kundeforhold her, eller du kan udfylde kontaktformularen herunder, og så ringer vi dig op.

Hvis du ikke kan vente, er du meget velkommen til at ringe på 36987190 og få en uforpligtende samtale med Peter om dit projekt med det samme.

Bliv ringet op af Peter inden for 24 timer og få en uforbeholden samtale om dine behov