Forstå fordelene ved PIM-systemer

Udgivet: January 22, 2019
Senest opdateret: August 09, 2021

1. En hurtigere arbejdsgang, der betyder større produktivitet og effektivitet. At skulle opdatere hver enkelt produktinformation, med forskellige kilder og til mange distributionskanaler, tager alt for lang tid, der kan udnyttes til mere produktive opgaver. Med et PIM-system er alle de kilder, du skal bruge til, at sammenfatte produktinformation, allerede samlet ét sted, så du kun skal rette denne information én gang og få dem distribueret til dine kanaler, outlets og platforme.

2. Reduceret antal fejl, reducerede omkostninger. Ved at samle dine produktoplysninger på ét sted, falder antallet af fejl drastisk og reducerer derved driftsomkostningerne. Fejl i et PIM-system kan let rettes én gang og på tværs af alle de kanaler, du distribuerer til, mens fejl lavet i adskilte dokumenter og regneark møjsommeligt skal ændres individuelt. Vedligeholdelse af produktinformation forskellige steder øger i sig selv risikoen for fejl, hvilket resulterer i uregelmæssig eller forældet information og en ærgerlig oplevelse for dine kunder.

3. Øget konvertering og kundetillid. Da PIM reducerer den tid, det tager at udføre administrative opgaver, kan dine teammedlemmer fokusere mere på, at forbedre produktindholdet og give dine kunder en bedre produktoplevelse. Med mere indtagende og gennemført produktinformation, der går ud over den basale og almindelige, appellerer dine produkter mere til kunderne, og det resulterer i øget konvertering.

Ifølge Shotfarm Product Information Report, der blev citeret i Retail Touchpoints’ artikel, udtrykker 90% af de flere end 1.500 adspurgte forbrugere, at ringe produktbeskrivelser (30%) er en af ​​de tre vigtigste grunde til at droppe en online indkøbskurv. Derudover har 86% også svaret, at det ville være usandsynligt eller meget usandsynligt, at de igen ville handle hos en forhandler, der gav unøjagtig produktinformation.

4. Forretningsvækst og -ekspansion. Hurtigere og mere effektive processer hjælper dig til problemfrit at lancere nye produkter og udvide dit marked. Øget konvertering fører også til større omsætning, som igen gavner din virksomheds vækst.

Næste: Hvad er mine næste skridt, hvis jeg beslutter at implementere PIM? >>

Lær hvordan PIM kan hjælpe din virksomhed

Vores interne projektledere kan hjælpe dig med bedre at forstå PIM i lyset af dine specifikke virksomhedsbehov.