Sådan implementerer du et lagerstyringssystem

Udgivet: June 27, 2019
Senest opdateret: July 15, 2021

Implementering af et Inventory Management System

Der findes mange lagerstyringsløsninger på markedet, der imødekommer alle brancher. Her er et udvalg af løsninger med relevans for den type IMS, som du vil implementere.

Lagerstyringsmoduler

Ud over disse indbyggede moduler er der mange tredjeparts-udvidelser skabt af udviklere, der tilbyder lagerstyringsfunktioner inden for din egen webshops kontrolpanel.

Magento

WooCommerce

Shopify

Standalone IMS

Her er nogle top-ratede standalone IMS, som du kan overveje:

Integrering af IMS med andre virksomhedssystemer

Et gnidningsfrit dataflow mellem dit IMS og dine øvrige systemer er en forudsætning for en velstruktureret arbejdsgang. Normalt vil du skulle forbinde dit IMS med din webshop, regnskabssystem, ERP (hvis du vælger et selvstændigt IMS), og PIM.

Point-to-point vs Multi-kanals-integration

Du kan forbinde dit IMS individuelt med hvert enkelt system, som det skal integreres med, eller du kan integrere det med én central connector, der gør alle dine systemer i stand til at blive forbundet med hinanden på én gang.

Point-to-point integration kan godt fungere med kun få systemer, men denne opsætning kan hurtigt blive kompliceret, når du har mange forskellige systemer, som du har brug for at forbinde med hinanden. En alternativ løsning er en multi-kanals-connector, som fungerer som en central hub, som alle dine systemer kan oprette forbindelse til. Dén tager dermed hånd om synkronisering af data mellem disse forskellige systemer, uden behov for adskillige connectors fra og til hvert system.

Ved 1902 Software har vi bygget vores egen integrationskomponent, der fungerer som en multikanals-connector, som vi bruger til projekter, hvor point-to-point-integration formentlig vil komplicere integreringen snarere end hjælpe arbejdsprocessen.

Product Information Management (PIM) system

Et PIM-system bruges til at styre produktinformation og distribuere det til forskellige platforme - Typisk velegnet til virksomheder med et omnikanals-setup. PIM, ERP og IMS arbejder alle sammen for at levere en gnidningsfri shoppingoplevelse til dine kunder og samtidig en velstruktureret arbejdsgang i din drift. Læs vores guides til disse systemer:

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores in-house team af udviklere er erfarne i opbygningen af customiserede integreringer af webshops (Magento, WordPress, and Umbraco) og andre virksomhedssystemer, såsom ERP, PIM og IMS. Vi udvikler også customiserede udvidelser, hvis du ikke kunne finde noget velegnet på markedet, der modsvarer dine specifikke krav.

Kontakt os i dag og vores projektledere vil med glæde svare på alle spørgsmål, du måtte have vedrørende implementering af et Inventory Management System.