Nexus CCTV

2020

Projekttype: Magento webshops, Designopgaver

Design, udvikling, og support

Kunde siden: 2014

“Valget af en ny samarbejdspartner til at skabe en nyt hjemmesidekoncept var en lang proces. Valget faldt i sidste ende på 1902 Software, hvilket har vist sig at være det rigtige valg.

Min største bekymring var 1902’s placering på Fillipinerne, da vi før har haft dårlig erfaring med “billige” programmører, som ikke forstår hvad du vil have, og som hardcoder alting (ingen fremadtænkning eller funktionskodning). Men disse bekymringer er blevet gjort til skamme. 1902 har super professionelle og dygtige folk ansat, som kan tænke selvstændigt, komme med inputs og feedback på dine ideer, og som generelt er løsningsorientede og arbejder hårdt for at løse dine problemstillinger.

Med 1902 har vi også fået fuld gennemsigtighed med fakturering. Vi kan følge i mindste detalje hvad der bliver brugt tid på, og hvor meget. Dermed er der aldrig ubehagelige overraskelser på den front.

På selve resultatet er der heller ingen ting at udsætte. Den største force hos 1902 er deres grafiske design – hvilket var det som gjorde at valget røg på 1902 “in the first place”. Forventningen hertil er da også blevet fuld ud opfyldt. Ikke at man skal undervurdere deres kodning/programmør kompetencer. De har tydeligvis lang erfaring med Magento – og har været i stand til at levere custom-made løsninger uden problemer.

Alt i alt – en tilfreds kunde!”

Kenneth Jensen

Raasdal Trading