WooCommerce – udvikling, support og optimering

Vi udvikler optimerede WooCommerce webshops som konverterer. Vi overtager gerne support og videreudvikling af eksisterende sider. Support og smårettelser udføres typisk indenfor 24 timer.

Hvorfor vælger virksomheder 1902 Software

Med 1902 Software får du en pålidelig samarbejdspartner til dine WooCommerce behov. Hvad enten det drejer sig om at udvikle en webshop fra bunden, eller hvis det handler om at håndtere de daglige opdateringer, som de fleste virksomheder har brug for, men som ofte er svære at få gjort – så hjælper vi dig hele vejen.

1902 Software tilbyder ikke kun udvikling. Vi understøtter også din virksomheds vækst ved hele tiden at dele vores viden om de seneste tendenser og Best Practices, og ved at hjælpe dig med at optimere din hjemmeside så brugeroplevelse og konverteringer forbedres – og vi tilbyder alt dette til konkurrencedygtige timepriser.

De løste en håbløs situation med en tidligere udvikler og fik det bragt i orden, så vi nu har en rigtig, rigtig god hjemmeside. (oversat fra engelsk)

Thomas Bülow Skouborg
Head of Digital Marketing & Communications
 • WooCommerce-udvikling - helt fra bunden samt efterfølgende support
 • Udvikling af eget design - enten helt fra start eller som tilpasning af et tilkøbt tema
 • Overtagelse og vedligeholdelse af eksisterende WooCommerce webshops eller strandede projekter
 • Hosting, hvor du ønsker det, installering og konfigurering hos din foretrukne hosting-udbyder
 • Integration med forskellige systemer som f.eks. ERP, PIM eller lagerstyring
 • Specialudviklet funktionalitet eller plugins - kun hvis der ikke er standard-extensions, der møder dine behov
 • Automatiseret test af kritiske moduler og funktioner
 • Teknisk SEO og hastighedsoptimering

Gennem mine 15 år i Internetbranchen har jeg erfaret, at der er tre store udfordringer, når nye websites og applikationer skal udvikles: At holde de aftalte budgetter, at få leveret et produkt der virker som forventet og ikke mindst, at få det færdigt til tiden. 1902 Software er den eneste leverandør jeg har brugt, som udmærker sig ved altid, at leve fuldt ud op til alle tre punkter. Det i sig selv gør det til en fornøjelse at arbejde med dem.

Mikkel deMib Svendsen

WooCommerce er et gratis plugin, der giver WordPress CMS webshop funktionaliteter på samme niveau som Magento.

WooCommerce har en lang række standardfunktioner til webshops (produktsider, indkøbsvogn, checkout), betalingsløsninger, forsendelsesmetoder og integration til forskellige webservices. Udover webshops til salg af fysiske produkter kan WooCommerce bruges til at håndtere f.eks. abonnementer, medlemskaber og klubber.

Da WooCommerce er den mest udbredte løsning til webshops (ifølge seneste data fra BuiltWith), er der masser af temaer (både gratis og betalte), extensions og integrationsmuligheder, der giver WooCommerce endnu mere funktionalitet og mulighed for at tilpasse løsningen til dit eget brand og din forretningsstrategi.

Få mere at vide om WooCommerce her »

 1. WooCommerce er open source, og det betyder, at du ikke har de samme begrænsninger som ved proprietære systemer.
 2. Open source betyder også, at du ikke er bundet til WooCommerce. Hvis du ønsker det, kan du let flytte din webshop til et andet system eller hosting-udbyder. Med WooCommerce bliver du ikke  fastlåst til din leverandør.
 3. WooCommerce findes på 24 sprog - så du kan administrere din webshop på dit foretrukne sprog.
 4. WooCommerce er supporteret af en stor community af udviklere og brugere, så du kan få svar på spørgsmål og finde plugins, der passer til mange behov - uden at skulle specialudvikle dem.
 1. Brugere, der har arbejdet i WordPress - eller som i det mindste er bekendte med CMS-systemer. WooCommerce er udviklet til WordPress, så det vil være forholdsvis let for dig at lære systemet at kende og komme i gang.
 2. Webshop-ejere, der har brug for hjælp til udvikling og support. I forhold til proprietære systemer er det ret let at finde en WordPress-udvikler, der kan udvikle i WooCommerce.
 3. Brugere, der ønsker at kunne vælge mellem designs eller temaer til deres webshop. Storefront er et gratis og officielt WooCommerce tema, der allerede har en masse funktionalitet, som du kan bruge til din webshop. Hvis du har andre ønsker, er der mange forskellige temamuligheder til WooCommerce. Du kan også hyre en udvikler til at lave et specialdesign eller tilpasse en skabelon, du vælger.
 4. Brugere, der ønsker en masse funktionalitet til deres webshop. WooCommerce er let at videreudvikle ved hjælp af extensions - udover den basisfunktionalitet man får ved de gratis plugins.
 5. Webshop-ejere, som ønsker at administrere deres webshop, mens de er på farten, kan bruge WooCommerce mobility app’en.
Få tilsendt et link til vores timepriser
Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Vi har et dedikeret team af WooCommerce-udviklere, som har lang erfaring med udvikling af store og små WordPress-løsninger. En WooCommerce-udvikler hos 1902 Software har typisk en grad i datalogi eller informationsteknologi og har derudover minimum 4-5 års erhvervserfaring.

Alle vores udviklere gennemgår grundig træning i SEO, hastighed og UX/UI-optimering. Nye udviklere gennemgår to måneders træning, inden de begynder at arbejde på kundeprojekter, og vores udviklere deltager løbende i in-house træning og refresh-workshops.

Extensions, også kaldet “plugins” eller “moduler”, giver ny funktionalitet eller forbedrer den funktionalitet, WooCommerce allerede har.

WooCommerce er i sig selv en udvidelse til WordPress, der giver webshop-funktionalitet ovenpå WordPress CMS. Derfor kan mange af de plugins, der er lavet til WordPress, bruges sammen med WooCommerce.

Derudover er der også extensions lavet særligt til WooCommerce. Disse udvidelser giver mere webshop-funktionalitet end det, der er indbygget i WooCommerce.

Du kan finde extensions (både gratis og mod betaling) i den officielle WooCommerce Extensions Store, hvor der er et katalog af deres egne extensions plus alle dem, der er lavet af andre udviklere og  gennemgået af WooCommerce-teamet. Der er også andre Marketplaces online, der tilbyder WooCommerce extensions som f.eks. CodeCanyon.net.