WooCommerce – udvikling, support og optimering

Vi udvikler optimerede WooCommerce webshops, som konverterer. Vi overtager gerne support og videreudvikling af eksisterende sider. Support og smårettelser udføres typisk indenfor 24 timer.

WordPress WooCommerce er et gratis plug-in, der giver WordPress CMS webshop-funktionaliteter på samme niveau som Magento.

WooCommerce har en lang række standardfunktioner til webshops (produktsider, indkøbsvogn, checkout), betalingsløsninger, forsendelsesmetoder og integration med forskellige webservices. Udover webshops til salg af fysiske produkter kan WooCommerce bruges til at håndtere f.eks. abonnementer, medlemskaber og klubber.

Da det er den mest udbredte løsning til webshops (ifølge seneste data fra BuiltWith), er der masser af temaer (både gratis og betalte), udvidelser og integrationsmuligheder, der giver WooCommerce endnu mere funktionalitet og mulighed for at tilpasse løsningen til dit eget brand og din forretningsstrategi.

Få mere at vide om WooCommerce her »

  1. WooCommerce er delvist et open-source-system, og det betyder, at du ikke har de samme begrænsninger som ved proprietære systemer.
  2. Open-source betyder også, at du ikke er bundet til systemet. Hvis du ønsker det, kan du let flytte din webshop til et andet system eller hosting-udbyder. Med en WooCommerce webshop bliver du ikke fastlåst til din leverandør.
  3. WooCommerce findes på 24 sprog, så du kan administrere din webshop på dit foretrukne sprog.
  4. WooCommerce får support fra et stort community af udviklere og brugere, så du kan få svar på spørgsmål og finde plug-ins, der passer til mange behov – uden at skulle specialudvikle dem.

En WooCommerce webshop er en god løsning til mange forskellige situationer og anvendelser – for eksempel til:

  1. Brugere, der har arbejdet i WordPress – eller som i det mindste er bekendte med CMS-systemer. WooCommerce er udviklet til WordPress, så det vil være forholdsvis let for dig at lære systemet at kende og komme i gang.
  2. Webshop-ejere, der har brug for hjælp til udvikling og support. I forhold til proprietære systemer er det ret let at finde en WordPress-udvikler, der kan udvikle i WooCommerce.
  3. Brugere, der ønsker at kunne vælge mellem design eller temaer til deres webshop. Storefront er et gratis og officielt WooCommerce webshop-tema, der allerede har en masse funktionalitet, som du kan bruge til din webshop. Hvis du har andre ønsker, er der mange andre forskellige temamuligheder. Du kan også hyre en udvikler til at lave et specialdesign eller tilpasse en skabelon efter eget valg.
  4. Brugere, der ønsker en masse funktionalitet til deres webshop. WooCommerce er let at videreudvikle ved hjælp af udvidelser – udover de gratis plug-ins' basisfunktionaliteter.
  5. Webshop-ejere, der ønsker at administrere deres webshop på farten, kan bruge WooCommerce mobility appen.

Vi har et dedikeret team af WooCommerce-udviklere med lang erfaring inden for udvikling af store og små WordPress-løsninger. En WordPress WooCommerce-udvikler hos 1902 Software har typisk en bachelor- eller kandidatgrad i datalogi eller informationsteknologi og har derudover minimum 4-5 års erhvervserfaring.

Alle vores udviklere gennemgår grundig træning i SEO, hastighedsoptimering og UX/UI-optimering. Nye udviklere gennemgår to måneders træning, inden de begynder at arbejde på kundeprojekter, og de deltager løbende i in-house træning og genopfriskningsworkshops.

Udvidelser, også kaldet “plug-ins” eller “moduler”, giver ny funktionalitet eller forbedrer den funktionalitet, WooCommerce allerede har.

Systemet er i sig selv en udvidelse til WordPress, der bygger videre på WordPress CMS. Derfor kan mange af de plug-ins, der er lavet til WordPress, bruges sammen med WooCommerce.

Derudover er der også udvidelser lavet særligt til WooCommerce, og de giver mere webshop-funktionalitet end det, der er indbygget i systemet.

Du kan finde udvidelser (både gratis og mod betaling) i den officielle WooCommerce Extensions Store, hvor der er et katalog af deres egne udvidelser, samt udvidelser, der er lavet af andre udviklere og gennemgået af WooCommerce-teamet. Der er også andre Marketplaces online, der tilbyder udvidelser som f.eks. CodeCanyon.net.

Lad AI skrive dine produkttekster

I WooCommerce kan du ved hjælp af AI på én gang generere sidetitler, sidebeskrivelser, produktbeskrivelser, produktuddrag og Open Graph ekst for dine produkter.  Tjek lige WriteText.ai her »

Se vores time priser

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.