WooCommerce – udvikling, support og optimering

Vi udvikler optimerede WooCommerce webshops som konverterer. Vi overtager gerne support og videreudvikling af eksisterende sider. Support og smårettelser udføres typisk indenfor 24 timer.

 • WooCommerce-udvikling - helt fra bunden samt efterfølgende support
 • Udvikling af eget design - enten helt fra start eller som tilpasning af et tilkøbt tema
 • Overtagelse og vedligeholdelse af eksisterende WooCommerce webshops eller strandede projekter
 • Hosting, hvor du ønsker det, installering og konfigurering hos din foretrukne hosting-udbyder
 • Integration med forskellige systemer som f.eks. ERP, PIM eller lagerstyring
 • Specialudviklet funktionalitet eller plugins - kun hvis der ikke er standard-extensions, der møder dine behov
 • Automatiseret test af kritiske moduler og funktioner
 • Teknisk SEO og hastighedsoptimering

WooCommerce er et gratis plugin, der giver WordPress CMS webshop funktionaliteter på samme niveau som Magento.

WooCommerce har en lang række standardfunktioner til webshops (produktsider, indkøbsvogn, checkout), betalingsløsninger, forsendelsesmetoder og integration til forskellige webservices. Udover webshops til salg af fysiske produkter kan WooCommerce bruges til at håndtere f.eks. abonnementer, medlemskaber og klubber.

Da WooCommerce er den mest udbredte løsning til webshops (ifølge seneste data fra BuiltWith), er der masser af temaer (både gratis og betalte), extensions og integrationsmuligheder, der giver WooCommerce endnu mere funktionalitet og mulighed for at tilpasse løsningen til dit eget brand og din forretningsstrategi.

Få mere at vide om WooCommerce her »

 1. WooCommerce er open source, og det betyder, at du ikke har de samme begrænsninger som ved proprietære systemer.
 2. Open source betyder også, at du ikke er bundet til WooCommerce. Hvis du ønsker det, kan du let flytte din webshop til et andet system eller hosting-udbyder. Med WooCommerce bliver du ikke  fastlåst til din leverandør.
 3. WooCommerce findes på 24 sprog - så du kan administrere din webshop på dit foretrukne sprog.
 4. WooCommerce er supporteret af en stor community af udviklere og brugere, så du kan få svar på spørgsmål og finde plugins, der passer til mange behov - uden at skulle specialudvikle dem.
 1. Brugere, der har arbejdet i WordPress - eller som i det mindste er bekendte med CMS-systemer. WooCommerce er udviklet til WordPress, så det vil være forholdsvis let for dig at lære systemet at kende og komme i gang.
 2. Webshop-ejere, der har brug for hjælp til udvikling og support. I forhold til proprietære systemer er det ret let at finde en WordPress-udvikler, der kan udvikle i WooCommerce.
 3. Brugere, der ønsker at kunne vælge mellem designs eller temaer til deres webshop. Storefront er et gratis og officielt WooCommerce tema, der allerede har en masse funktionalitet, som du kan bruge til din webshop. Hvis du har andre ønsker, er der mange forskellige temamuligheder til WooCommerce. Du kan også hyre en udvikler til at lave et specialdesign eller tilpasse en skabelon, du vælger.
 4. Brugere, der ønsker en masse funktionalitet til deres webshop. WooCommerce er let at videreudvikle ved hjælp af extensions - udover den basisfunktionalitet man får ved de gratis plugins.
 5. Webshop-ejere, som ønsker at administrere deres webshop, mens de er på farten, kan bruge WooCommerce mobility app’en.

Vi har et dedikeret team af WooCommerce-udviklere, som har lang erfaring med udvikling af store og små WordPress-løsninger. En WooCommerce-udvikler hos 1902 Software har typisk en grad i datalogi eller informationsteknologi og har derudover minimum 4-5 års erhvervserfaring.

Alle vores udviklere gennemgår grundig træning i SEO, hastighed og UX/UI-optimering. Nye udviklere gennemgår to måneders træning, inden de begynder at arbejde på kundeprojekter, og vores udviklere deltager løbende i in-house træning og refresh-workshops.

Vores QA-team tester og kvalitetstjekker dine projekter før og efter udrulning. Læs mere om vores in-house test setup:

Hvis du har din egen udvikler, tilbyder vi WooCommerce testing som en service, hvor vi arbejder som din software testing/QA-afdeling. Vi kan også hjælpe dig med enkeltstående projekter. Læs mere om vores web og softwaretest service.

Extensions, også kaldet “plugins” eller “moduler”, giver ny funktionalitet eller forbedrer den funktionalitet, WooCommerce allerede har.

WooCommerce er i sig selv en udvidelse til WordPress, der giver webshop-funktionalitet ovenpå WordPress CMS. Derfor kan mange af de plugins, der er lavet til WordPress, bruges sammen med WooCommerce.

Derudover er der også extensions lavet særligt til WooCommerce. Disse udvidelser giver mere webshop-funktionalitet end det, der er indbygget i WooCommerce.

Du kan finde extensions (både gratis og mod betaling) i den officielle WooCommerce Extensions Store, hvor der er et katalog af deres egne extensions plus alle dem, der er lavet af andre udviklere og  gennemgået af WooCommerce-teamet. Der er også andre Marketplaces online, der tilbyder WooCommerce extensions som f.eks. CodeCanyon.net.

Vi har et dedikeret team af WooCommerce-udviklere, som har lang erfaring med udvikling af store og små WordPress-løsninger. En WooCommerce-udvikler hos 1902 Software har typisk en grad i datalogi eller informationsteknologi og har derudover minimum 4-5 års erhvervserfaring.

Alle vores udviklere gennemgår grundig træning i SEO, hastighed og UX/UI-optimering. Nye udviklere gennemgår to måneders træning, inden de begynder at arbejde på kundeprojekter, og vores udviklere deltager løbende i in-house træning og refresh-workshops.

Vi laver webshop designs fra bunden eller tilpasser eksisterende temaer, så de passer til din virksomheds brand. Vi understøtter din digitale strategi med vores forskellige services indenfor design:

Når vi samarbejder om et nyt design, laver vi typisk et oplæg, før vi, i samarbejde med dig, laver ændringer og forbedringer over internettet i realtid. Efter hver samarbejdssession får du en prototype, som du kan afprøve og dele med kollegaer og andre involverede.

Få tilsendt et link til vores prisliste

Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.

Vores proprietære, automatiserede testværktøj monitorerer din webshop for:

 • Oppetid
 • Hastighed og performance med specifikt fokus på Core Web Vitals
 • Indekseringsstatus (robots.txt) — afhænger af hvilke sider du vælger at få indekseret
 • SSL-udløb
 • Domæne-udløb

Den automatiserede monitorering gør, at vi opdager fejl, før de forårsager større problemer med din webshop.

Vi tilbyder følgende review-pakker:

Du kan benytte disse reviews som enkeltstående services, eller du kan kombinere forskellige reviews, helt afhængigt af hvad der er relevant for din virksomhed. Læs mere om indholdet af hver pakke.

Vi bygger unikke webshop designs eller hjælper dig med at tilpasse eksisterende temaer til dit firmabrand. Vi understøtter din digitale strategi med vores brede vifte af design services: Databaseret optimering af UI/UX, branding, grafisk design af annoncer og sociale medier, billed- og videoredigering, animering og meget andet.

Vi laver typisk det første designforslag, og derefter forbedrer vi det sammen med dig i ‘real-time’. Efter hver samarbejdssession får du en prototype, som du kan afprøve og dele med kollegaer og interessenter.