WooCommerce udvikling og support

Brugertilpasset design og udvikling af en ny webshop-løsninger samt optimering og support af eksisterende WooCommerce-webshops.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et gratis plugin, der gør WordPress CMS til en e-handelsplatform.

Det leveres med køreklar funktioner og funktionaliteter til oprettelse af webshops (produkt, indkøbskurv og kasse), betalingsmetoder, forsendelsesmuligheder og integration med udvalgte webservices. Derudover udvikler og sælger WooCommerce også særlige udvidelser for ydeligere funktionaliteter, der ikke er inkluderet i det gratis plugin.

Da det er den mest anvendte teknologi til e-handel (ifølge den seneste statistik fra BuiltWith), kan du også finde masser af gratis og betalte temaer, udvidelser og integreringsalternativer tilgængelige på markedet, der giver dig mulighed for at udvide WooCommerce’s funktionaliteter og tilpasse funktioner i forhold til til dit eget brand og virksomhedsstrategier.

Lær mere om WooCommerce her.

De løste en håbløs situation med en tidligere udvikler og fik det bragt i orden, så vi nu har en rigtig, rigtig god hjemmeside. (oversat fra engelsk)

Thomas Bülow Skouborg
Head of Digital Marketing & Communications

Gennem mine 15 år i Internetbranchen har jeg erfaret, at der er tre store udfordringer, når nye websites og applikationer skal udvikles: At holde de aftalte budgetter, at få leveret et produkt der virker som forventet og ikke mindst, at få det færdigt til tiden. 1902 Software er den eneste leverandør jeg har brugt, som udmærker sig ved altid, at leve fuldt ud op til alle tre punkter. Det i sig selv gør det til en fornøjelse at arbejde med dem.

Mikkel deMib Svendsen

 1. WooCommerce er komplet open source. Det betyder, at du frit kan ændre og tilpasse plugin-koden, og du har ikke så mange begrænsninger, som du kan have med andre proprietære systemer.
 2. Open source betyder også, at du ikke er fast bundet til WooCommerce, men let kan eksportere eller migrere dine webshopdata til et andet system, hvis du ønsker dét.
 3. Det er oversat til 24 sprog, hvilket gør det lettere at administrere din webshop på dit foretrukne sprog.
 4. WooCommerce understøttes af et kæmpe community af udviklere og brugere, så det er nemt at finde svar på supportspørgsmål eller at finde et kompatibelt plugin, der passer til dine krav, uden at skulle have det speciallavet.
 1. Brugere der har brugt WordPress eller i det mindste kender til det CMS. Da WooCommerce er bygget på WordPress, vil det være relativt nemt for dig at finde dig til rette i platformen og reducere den tid det normalt tager at lære et nyt system at kende.
 2. Webshopsejere der ønsker professionel hjælp til udvikling og support af deres system. Da det er open source er det lettere at finde en specialiseret WooCommerce-udvikler sammenlignet med proprietære systemer.
 3. Brugere der ønsker gode design- eller temaalternativer til deres webshop. “Storefront”, det gratis og officielle WooCommerce-tema, leveres allerede klar med en lang række funktioner, som du muligvis har brug for i din webshop, og skulle du have andre præferencer, er der mange forskellige alternative temaer på markedet. Du kan også hyre en designer til at lave et brugertilpasset design eller modificere din valgte skabelon.
 4. Brugere, der har brug for en bred vifte af funktionaliteter til deres webshop. WooCommerce kan tilpasses i meget høj grad med udvidelser, der strækker sig ud over de grundlæggende funktionaliteter i det gratis plugin.
 5. Webshopsejere, der gerne vil være i stand til at administrere deres webshop mens de er på farten med WooCommerce-mobilappen.
Få tilsendt et link til vores time priser
Der opstod en fejl, der er markeret med rødt. Opdater dine indtastninger og prøv igen.
Vi har et dedikeret team af WooCommerce-udviklere, der er særdeles erfarne med udvikling af WordPress-projekter, store som små. Den typiske WooCommerce-udvikler fra 1902 er uddannet inden for Datalogi eller Informationsteknologi og har mindst 4-5 års praktisk erfaring. Alle vores udviklere gennemgår en struktureret uddannelse, der inkluderer SEO, hastighedsoptimering, UI og UX, samt softwareudvikling- og projektstyring. Nye udviklere gennemgår denne to-måneders uddannelse inden de arbejder på kundeprojekter, mens vores fastansatte udviklere fortsat deltager i intern uddannelse og genopfriskelsesworkshops.
Udvidelser, nogle gange også kaldt “plugins” eller “moduler”, tilføjer nye funktioner eller forbedrer de eksisterende funktionaliteter i et system. WooCommerce er i sig selv en udvidelse til WordPress, der tilføjer e-handelsfunktionaliteter ovenpå ​​de gængse CMS-funktioner, som WordPress har. Som sådan kan flere udvidelser lavet til WordPress bruges sideløbende med WooCommerce. Udover dette er der også udvidelser, der er lavet specifikt til WooCommerce. Disse giver yderligere e-handelsfunktioner, der tjener som udvidelse af de indbyggede funktioner i WooCommerce.

Du kan finde både gratis og betalte udvidelser i WooCommerces officielle “extensions marketplace” som er et katalog over deres egne udvidelser samt andre, der er lavet af trejdeparts-udviklere og efterset af WooCommerce-teamet. Der er også andre som tilbyder WooCommerce-udvidelser, f.eks. CodeCanyon.net.

 • Vores timepriser er næsten halvdelen af ​​de gængse priser hos lignende it-virksomheder
 • Vi videregiver ikke opgaver til freelancere eller andre virksomheder. Alle udviklere, der arbejder på dit projekt, er in-house og fuldtidsansatte
 • Du får en dedikeret projektleder, der er særdeles erfaren og taler flydende engelsk
 • Efterfølgende support udføres af det samme team, som udviklede din webshop
 • Hos os er processen transparent og ligetil, og du får løbende opdateringer om dit projekt i vores projektstyringssystem
 • Vi har et dedikeret QA-team, der tester hvert eneste projekt inden udrulning
 • Ad hoc supportopgaver udføres som regel inden for 24 timer